Despre o cura de slabire cu lamiie!!!
SALUTARE DRAGELOR!
Sunt o proaspata membra a acestui forum si as ruga imperios pe cineva sa-mi scrie despre cura de slabire cu lamiie, cum se face si care ar fi beneficiile.
Va multumesc,
Cristina Iacob.
Raspunsuri
tumpi spune:
Cura este urmatoarea: se incepe in prima zi cu zeama de la o lamaie , a doua zi cu zeama de la 2 lamai pana ajungi la 7 lamai /zi, dupa care o iei iver 7 lamai pana ajungi la o lamaie.Am inteles ca slabesti cam 2-3 kg/luna
Ioana
ruxij spune:
Ar fi grozav cu limonada, he he he he!!! Da' nu prea cred sa mananci si sa bei limonada si sa slabesti.... Sunt curioasa care e raspunsul.
Ruxi
irinai spune:
Am tinut eu aceasta cura. Nu am slabit nici un gram. Am taiat lamaile si le-am lasat la macerat pana a doua zi intr-un borcan apoi le mancam cu lingurita. Rezultat-zero. Poate niste dureri de stomac si atat.
irinuca spune:
Ideea e sa bei sucul de lamaie imediat dupa stoarcere.Acidul topeste grasimea.Stoarce lamaia(lamaile)intr-un pahar cu apa(fara zahar) si bea dupa masa.Si la mine si la sora mea a avut efect.Eu beam cate 1-2 lamai dupa fiecare masa.
Irinuca
MONAI spune:
Am tinut si eu aceasta cura.Storceam lamaile ,le puneam intr-o cana mare cu apa si uneori le indulceam cu miere. Nu am slabit prea mult.
Nu as mai tine-o niciodata. Mai bine sport.
Misilicu spune:
Si eu m-am chinuit cu aceasta cura.Eu storceam lamaile in apa sau in ceai.
E adevarat ca am scapat de doua kg, dar m-a apucat si durerea de stomac.
Succes celor care se incumeta sa o incerce!
Mihaela
cristina liliana spune:
Eu am tinut-o si pot spune ca nu am slabit semnificativ ci doar stratul de grasime din talie si burta s-a redus considerabil.Nu am avut dureri de stomac sau altceva.Le consumam stoarse in apa plata,dar nu toate deodata ci pe parcursul intregii zile,cate 1-2 lamai odata.
Cristina
zizica spune:
Am tinut si eu acesta cura, am consumat lamiile pe parcursul zilei, nu toate odata, dar nu a avut nici un efect. N-am mincat normal ci fara excese (dulciuri, piine, grasimi).
Rodica spune:
Partea buna a acestei cure e ca de cand vin la servici cu lamaile stoarse si puse intr-o sticla cu apa si indulcitor, si adaug aceasta combinatie la cei 2 l de ceai pe care-i beau la servici...s-au redus crcumferintele.. si nu mai beau nici un fel de alte sucuri...si-mi place...si ma simt bine...(si mai adaug si zeama de la o portocala, cand vreau sa ma rasplatesc pentru....perseverenta...)
Nu beau niciodata suc pe stomacul gol.
Intr-adevar n-am slabit mai mult de 2Kg, dar am redus circumferinta soldului cu 2,5 cm.....
Succes fetelor!