Aspirante peste 30 ani , femei care stiu ce vor-12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MONILAND dr. mea a zis sa fac una, in prima zi de menstruatie si apoi timp de trei luni nu va veni ciclul. Alt medic mi-a recomandat trei injectii, cate una pe luna, trei luni la rand, dar la gramaj mult mai mic. Nu stiu inca ce voi face! Deocamdata ma bucur de zilele insorite si astept sa nu mai vina rushii!! Multumesc pentru sfaturi si incurajari!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!!
Moniland nu mai zice nika..ma lasa in "dodiile" mele..doar stie ce 'dilie' are la batatura
shehe esti bine venita aici la "pushtoaice"
lachi stiu ca nu'ti place da uite ca mii tare drag de tine si tot te tzuc

Ioana dupa cum vezi nu scapi asa usoriti spun "La multi ani!!!" sa fii iubita si fericita !!!!si sa ti se implineasca visul cat mai repede!!!io te iube mult!!!

IULIA am invatat sa crosetez..cum e?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Ioana - LA MULTI, MULTI ANI sa fii sanatoasa si iubita.La fel le doresc celor din jurul tau si.......fetelor dragute care stiu ce vor.

Noroc ca mi-o lua olteanka inainte ca nu mai eram sigura, e ziua ta sau a proaspetei canadience Carmen.

Sa stiti ca "Formatul" nu ma place.Eu ii dau culoare, dar in mesaj apare tot negru.

Iulia - de ce nu ne mai dai nici o veste?Desi din cate eu imi amintesc, nici o veste inseamna ca e de bine. Sa dea Domnu`!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

la multi ani, Ioana, sa fii iubita, sanatoasa si cat de curand mamica.
si voi, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Ioana La Multi Ani! sanatate,bucurii si implinirea dorintelor!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, eu nu am noutati, in timpul saptamanii intru mai greu pe forum, stau putin pe acasa. In plus, sunt si necajita putin, dar sper sa treaca totul cu bine. Am intrat doar sa va pup pe toate
Iulia nu ne mai spui nimic?
Liana ai aparut, ce bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Ioana!!!

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si cat de curand mamica!

Sper ca dai si tu ceva de baut azi, nu?

Liano, dar de unde le scoti tu mamica? auzi la ea, stie ea ca nu-mi place.... stii tu ca obisnuinta e a doua natura... ei, m-am obisnuit si acu' nu mai pot fara pupicurile tale! sa-ti intre bine in cap fumeie!

Fetelor eu sunt bine, sper sa nu mai slabesc, ca am ajuns la 69 de kg de la...85 cat aveam acu' fix 2 luni cand m-am apucat de dieta. chestia e ca acum nu mai pot sa mananc ca sparta cum o faceam inainte, nu ma mai tenteaza alcoolul deloc, iar de paine sa nici nu mai aud. La noi in casa nu era niciodata o sticla cu ceva, ca chiar daca primeam, ne ocupam de ea in cateva zile sa nu mai fie. Ei acum am depozit... nu imi mai incap in baruletz, dar nu ma mai tenteaza de nici o culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi felicitari! Dar cum reusesti sa te abtii de la atatea? Eu nu reusesc deloc. Si desi eram linistita ca in timpul FIV-ului am slabit, dupa FIV am pus pe mine rapid 6 kg. Doua am reusit sa dau jos, dar au mai ramas macar 2 de dat jos....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LA MULTI ANI!.............IOANA.sa fi fericita si cat mai repede cu bebic.
eu sunt pe fuga acum ca am programare la ginecolog.va scriu mai multe cand ma intorc.
va pup pe toate!!!
SEHE...........bine venisi fetita!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 multumesc mult iubita, n-ai uitat! Ba chiar ai facut o ditamai pagina la evenimentele comunitatii! Nu stiu de unde i-ti vin aceste cuvinte frumoase! Cred ca din sufletul tau mare si cald!
LACHIONE, GABI68, STELUTA36, GABI66 sunteti la fel de dulci! Va multumesc din tot sufletul si vreau sa va spun ca o prietena de-a mea, pe nume Simona a aflat azi ca este> Este si ea o aspiranta peste 30 de ani, dar posteaza la aspirante din nou, pt. ca mai are o fetita! Vestea ei este cel mai frumos cadou. Va pup si va invit la o bauta... si la o felie de fetelor!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput