Aspirante optimiste - 199

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

O facem singurio, dar sunt mai multe probleme.. noi stam cu parintii lui, si asta este chiar un motiv de stres MARE...asa ac mai vedem ce va fi... oricum speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Off..Carmen..In cazul asta nu pot sa-ti doresc decat sa fii puternica si sa treci peste "stressul" asta..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Buna Fetelor,

si eu ma lupt cu rusii, nu mai inteleg nimic. Mie imi vine regulat (29-31) ca intotdeauna, dar in ultimle 4 luni, dupa a 4-a zi e ceva maroniu, viscos...bleah. Am intrebat dr, o zis ca tre sa stau linistita, ca e doar membrana,,,,nu stiu ce sa mai zic

astept ziua aia! o asteeeeeeeeeeeeept!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Zozela ce poze frumoase aveti aia cu sampania m-a dat gata .Sa fiti sanatosi si cat mai multi bb...lasa ca vin si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sarumana
Asa e..o sa vina el si BB..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, imi dau si eu cu presupusul...oare dereglarile astea de CM nu au aparut de cand v-ati propus sa aveti ? Sau de cand va urmariti TB? ...sau de cand gandul asta va macina? Psihicul conteaza foarte mult in asemenea situatii...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Voi ce stiti, CM poate veni si peste sarcina? Eu stiam ca da...se mai intampla.

Iepumic

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

sigur CM poate veni peste sarcina.asa am aparut eu pe lume.cand si-a dat mama seama ca e insarcinata cu mine trecuse deja de 2 luni

vad ca a inceput sa ploua cu gravidute.azi prietena mea a venit cu testul in buzunar sa-mi arate ca e insarcinata.incerca de 8 luni sa ramana si astepta si ea ca si noi luna de luna sa para minunea.si uite ca a aparut.era foarte fericita parca nu-i venea sa creada ca sunt doua liniute atat de pronuntate.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

iepumic, si eu stiu acelasi lucru... Pai nu ma dusesem eu cu capul luna asta cand mi-a venit CM si eu o tineam una si buna ca nu conteaza ca mi-a venit, eu tot insarcinata sunt? Din pacate nu am fost dar speranta nu mi-am pierdut-o. Totusi, din cate stiu eu, este o oarecare diferenta de debit...ar trebui sa fie mai putin. -ici si tin pumnii.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

fetelor ce sa iau si eu ca sa vina rusii mai repede?de ramas insarcinata nu am ramas,am fost la doc si acesta a zis ca daca vine mai repede CM este mai bine ca nu mai amanam mult perfuziile si mai trebuie sa fac si monitorizarile ca nu am ovulatie iar apoi laparo.iar acum din cauza ca ma gandesc numai la asta nu mai vine nici de nebun.
Andreea ma bucur enorm ca analizele au iesit bine si sunt sigura ca in curand o sa auzim de bebelusul mult dorit.
va pup pe toate

Mergi la inceput