Aspirante optimiste - 199

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Haideti fetelor! Cum adica sunteti cu moralul la pamant??? Va dau si voua din optimismul meu
Reveniti-va!!! oricum vine cand vor muschii lui! Dar de venit tot vine! Va garantez!!!!

Pentru voi: http://ecards.bascalie.ro/files/ecard/2/l_1616.gif

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hellooooo???
Capuuuuu sus...dati mana la mama..si inainteeeee..
sa nu va aud ca vin cu

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

liana eu am incercat sa-mi recapat optimismul si sa-mi ridic moralul plimbandu-ma prin parc si sadind flori in jardinierele din balcon.
dar am picat in melancolie cand am ajuns la florarie si eu admirand floricelele vanzatorul de acolo incepe sa fredoneze "cele mai frumoase flori cresc in gradinile iubirii;copiii sunt cele mai frumoase flori".mi s-au umezit ochii de lacrimi

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mcrissa - tocmai la tine m-am gandit. Incepusem sa numar zilele inainte sa intru pe DC. AM avut treaba -si la birou si personal m-am chinuit sa obtin un credit de la Raiffeisen - si in sfarsit ieri am reusit de am banutii in cont acum - dar nu va spun dupa ce scandaluri si nervi si pierdere de vreme. Zau astia de la banci sunt mai rai decat institutiile de sta.

Anyway - dragutzo ai rabdare azi e Z33, poate e prea devreme cu testele. Stai linistita si astepta. Eu iti tin pumnii stransi.

Eu sunt cam ingrijorata si speriata - luni sunt programata la histerosalpingografie. Ca pana acum nu mi-am verificat trompele, doctorita zice ca putin probabil sa am probleme cu trompele, problema mea e cu ovarele si hormonala, dar ca trebuie totusi sa verificam si trompele sa nu fie combinate cumva. Anyway cert e ca mi-e frica unu la mana de procedura in sine, ddoi la mana de rezultat - ca daca Doamne fereste am si cu trompele probleme si 3 la mana am citit aici pe DC ca sunt diverse riscuri la histero - de infectii , de perforare a trompelor etc.

Anyway - sunt hotarata, programata, ce-o fi o fi, dar deh, ma plang si eu la voi, caut suportul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete!
Eu incep deja cu cautatul solutiilor. Promit una pe saptamana:)
Saptamana aceasta propun sa plecam in vacantza, cat mai la sud in tari cat mai calde, in perioada optima si cu teste de ovulatie, termometre, ceaiuri naturiste si soti, prieteni, amantzi nu mai conteaza dupa noi. Tot aud povesti cu fete care cum vin din vacantze cum se apuca de cumparat carucioare, biberoane sau alte accesorii din categoria asta.
Si inca ceva sa nu va mai aud cu cuvantul disperare-nu e sanatos si nu face bine!La toate exista o solutie iar impotriva disperarii s-a inventat dpc-ul
pupici

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Miramar trebuie sa gandesti pozitiv, stiu ca si eu am trecut prin faza asta dar parerea mea este ca operatia laparascopic este cea mai sigura se vad trompele, ovarele si daca ai endometrioza. Eu ma pentru tine. Succes si asteptam vesti bune.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

miramar tinem pumnii stransi la fata si multi .hai fii optimista, nu cred ca se va intampla ceva la HSG,trebuie sa ai incredere in cel ce face asta...eu una am facut-o pe 17 aprilie si nu am avut nici-un fel de problema, imi era si mie teamadar dr mi-a vorbit in permanenta,mi-a explicat ce face si a fost ok... investigatia, rezultatul partial... si ar trebui sa privesti si mai pozitiv lucrurile ca se spune ca dupa HSG ai ramane mai usor innsarcinata...Sa auzim de bine!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

pai, care e de fapt procedura la HSG? nu doar iti baga UN LICHID DE CONTRAST SI TE VEDE PE MONITOR? vorba e pe unde baga lichidul, nu e o procedura intravaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Carmen-Marieta multumesc de incurajari. Sa stii ca de aceea m-am si hotarat sa fac HSG pt. ca am inteles ca sansele crec cu 30% dupa chiar daca nu le ai infundate, ca e ca si cand ti-ai pune picaturi in nas chiar daca nu-l aveai infundat, respiri maai bine. Altfel recurgeam direct laparoscopic. Sa vedem - eu sper ca dr. sa stie sa-si faca treaba cat priveste pericolul de infectii am preferat sa scot banul din buzunar dar sa fiu intr-un loc civilizat. Asa incat ma duc la Euroclinic, daca nici acolo nu esti ferit de infectii...

Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna, dragutele mele!!
M-am intors din vacanta mai relaxata si linistita ca niciodata... sunt foarte fericita, am petrecut o saptamana superba intr-o continua aventura: safari in desert cu jeep-urile, plimbari pe camile, degustare mancaruri arabe (m-am ingrasat 2 kg dar a meritat), plaja, soare, palmieri... a fost superb. Desi mi-am luat lenjerie sexi la greu n-am apucat s-o folosesc nici macar o data ca am avut amandoi o pofta de si ne-am iubit ca nebunii in fiecare zi!!! am uitat si de bebe si de orice, nu ne-am mai vazut de cat pe noi doi si marea, ne-am indragostit din nou unul de celalat, ne-am savurat pe indelete, nici macar nu am mai stat cu picioare pe pereti sau perne sub fund... am uitat de toate si doar ne-am iubit! Unde mai pui ca am fost in vacanta exact in perioada ovulatiei Acum nici macar nu mai imi doresc bebe cu atata disperare, cand o fi, o fi! in plus am luat o decizie importanta si pe plan profesional... o schimbare majora... sunt foarte incantata de proiectele viitoare ... in fine vacanta m-a ajutat mult de tot pe toate planurile
mi-a fost dor de voi, va pup dulce, dulce
PS acum voi incerca sa recapitulez ce-ati mai scris, sa vad ce s-a mai intamplat pe aici

bubuleana

Mergi la inceput