Nunta la Oradea
Raspunsuri - Pagina 3
Oana T spune:
OK...nici o problema...de aceea te-am intrebat, ca eu cu asa ceva ma ocup si eram curioasa...
Noi am stat in Sousse, la hotelul El Hana Beach.
Avea plaja privata, sezlongurile erau contra cost. Orasul este minunat, cu de toate, si liniste si viata de noapte tumultoasa, depinde unde stai... Noua asa de mult ne-a placut, ca mergem si anul acesta in octombrie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos
ramonzca79 spune:
in toamna da....si eu as merge..dar in 15 august sunt niste preturi de-ti sta mintea-n loc...hm...vom vedea
pana acum m-am stresat cu invitatiile...dar azi am le-am comandat si am scapat de grija..
ramosss
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
fetelorrrrr..ceva fotograf....unde ati facut poze..etc
ramosss
Eu am avut un fotograf foarte bun, dar putin mai scump. Pot sa-ti dau detalii, daca vrei.
Pupici
ramonzca79 spune:
chiar te rog Alinus!!! si inca ceva...coafeza....eu merg aici la o tipa dar nu cunosc f bine ce stie sa faca....si doar nu merg la ploiesti ca sa ma coafez....cam cat costa coafura pt mireasa...etc
ramosss
Alinus25 spune:
Ramo, fotograful care a fost la mine avea preturile in felul urmator:
- fotografie 13x18cm - 25.000 lei/buc
- DVD, videoclip (cu fotografiile) - 3.000.000 lei (optional)
El iti face multe fotografii, in jur de 1.000, dar numai 200 este obligatoriu sa le scoti pe hartie. Cam astea sunt cerintele lui.
La coafor eu merg la Salon Provocateour, pe str. Severinului, si sunt foarte multumita.
Pupici
Alinus25 spune:
aaaaaaa .... am uitat sa-ti spun, eu am platit pentru coafura de mireasa 800.000 lei, acum nu stiu cat costa, dar cam tot atata cred.
b_evita spune:
Nunta la Oradea: va pot recomanda servicii filmari si foto de calitate zona Oradea - jud. Bihor, va rog sa ma sunati la telefon sa va dau toate detaliile: 0259/430946 sau 0359/407060
Am gasit un portal de nunta pentru Oradea dar nu va pot spune adresa site-ului ca se considera reclama...
Astept telefoanele voastre.
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrr unde ati facut poze in oradea????la ce studio??
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
Alinus25 spune:
La Foto MODART, am facut poze de studio. Sunt frumoase pozele de studio, dar mie imi pla mai mult pozele de la fotograf.
Nunta noastra