Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-125

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ingeras, spune-mi si mie tu ai avut pana acum dureri de burta? Cat de mari? Sau o senzatie asa ca si cum te strange o curea de burta.
Asta am avut io azi chiar dupa ce v-am trimis mesajul ala super optimist si asa am si acum. Imi e teama sa nu fie contractii. Am luat un No-Spa si cam atat.
Gravidutzele care mai sunteti pe aici, ceva de genul asta la cineva?
Va pup si sa auzim de bine!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ingerash tot inainte burticoaso, asa si eu, suntem amandoua cam de-o "varsta", dar eu tot astept sa inceapa sa ma stranga hainele si deocamdata nimic.

Catalina uneori simt ca si cand as fi balonata, si pantalonii sunt putin stranshi pe burtica. Eu cred ca nu e cazul sa te speri.

Mcrissa da-mi voie sa tin pumnii stranshi pentru tine. Sper sa fie cu ochisori

bybirox hai sa-ti spun eu un caz pe care il stiu. O verisoara a unei prietene foarte apropiata se duce la dr. deoarece era balonata (asa credea ea) de ceva vreme si nu se mai dezumfla. Ce-i spune dr.? sarcina in 5 luni. Fata a ramas ca la dentist, ciclul venise luna de luna fara nici o modificare de cantitate sau alte alea. Deci se poate.

Katthy eu tin pumnii sa fie bine si sa scapi repede.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Katty multa bafta pe maine
Cristina FELICITARI MAMICO, sarcina usoara si bebic sanatos
Catalina asa te vreau, optimista, mamico ca' face bine la bebic

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Lachi, vin in Bucuresti pe 21 Mai, daca poti sa ne vedem "intre trenuri" ( ca de acolo plec la Chisinau ), ar fi super! Deocamdata nu stiu exact ora la care ajung dar te anunt si pe tine si pe Mishulina.
PS: sper ca nu-l uiti pe Lachione!
Cristinna, FELICITARI!!!, ma voi ruga pt ca bb sa fie bine fixat!
Mada, si eu am avut o singura data o pata rosie pe chilot in ziua ovulatiei si dr. a zis ca este normal, atunci s-a rupt ovulul,asa ca stai linistita.
Mishulina si Iepurila, pe mine ma uitarati?, si eu sunt d-aia veche!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata
Motzunica sa ma ierti dar hai sa dam vina pe varsta, vrei?. Te pupic dulce si iti doresc sa nu mai faci parte din gasca de veterane.

Kathy, sunt cu pumnii stransi si te asyeptam cu vesti bune.

Ingerash, pupici pe burticuta la fata.
Andicu!!! ce faci?

Bybirox si eu am auzit de cazuri cu ciclu peste sarcina. Ai grija de tine si vino cu vestea cea mare.

Eu, nu stiu ce sa va zic. Am senzatia ca luna asta e ratata pt mine. Am fost dimineata la echo (Z10); foliculi sunt, cel predominant e pe stanga si are deja 21 mm. Problema e ca endometrul nu vrea sa creasca. Se incapataneaza sa ramana la 5 mm.
Sa nu aruncati cu rosii in mine, ca stiu ca m-ati avertizat. Am luat MACA, dar....

Va mai tin la curent

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Fetelor va multumesc inca o data din suflet pentru toate gandurile voastre bune si Doamne Ajuta sa trecem peste toate cu bine
Catalina , dureri de burta nu am, decat uneori senzatia ca vine ciclu si dureri usoare de spate. In schimb ma dor sanii destul de tare in special seara ,noaptea si dimineata si fac pipi destul de des. In rest nu am nici un alt simptom inca, sper sa nu fie ceva in neregula din cauza asta. Mi-e o frica de mor sa nu fie cumva extrauterina, dar spe ca D-zeu sa ma ajute incontinuarea si sa fie totul bine.
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! O sa incerc sa fac un test duminica sa vedem... Toate testele facute pana acum au fost negative si totusi dr.ma sfatuieste sa-l fac duminica deoarece spune dansa: le-am facut prea devreme. Aceleasi stari le am si eu: balonare, oboseala-somnolenta si presiune in sani.
Nu stiu ce sa mai cred... Sunt atat de confuza...

Cristina nu te impacienta. Exact aceleasi stari le-a avut si colega mea. Dureri usoare de spate, de burtica (creste!), de sani... si pipi des! Ai grija de tine mamico!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce cautati voi pe pagina 2???? Aveam pretentii la voi!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo :)) multi, multi!

Catalina, eu nu prea am avut dureri si sper sa nu am nici de acum incolo...mai am crampe asa, cand ma dau jos din pat brusc, dar trec imediat. Eu iau No-Spa dim si seara zilnic.

Madana, eu sunt mai "micuta! decat tine :) la mine deja incepe sa se vada si am intrebat-o pe asistenta de la Giulesti care-mi face injesctiile si mi-a spus ca este normal, pt ca nu avem deloc burtica inainte :) si se va vedea muuult mai repede decat mi-am imaginat! ceea ce nu poate decat sa ma bucure! dar eu nu ma mai pot imbraca deja cu unele hainutze.

Pupicei, Ingeras7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madana, iertare, am confundat varsta sarcinii tale cu a lui Miro si stiam ca ea este mai avensata. Cred ca sunt putin mai "maricica" decat tine, dar tot cam pe acolo :)

Pupicei, Ingeras7+

Mergi la inceput