Bebelusi de sept-oct 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo74 spune:
Kid si eu de fapt tot Mclaren am vrut, dar n-am gasit in Buh. Adevarul este ca la Mother Care nu m-am dus. Dar dupa aceea, am vazut Quinny Zapp la Mini Blue si mi s-a pus pata definitiv. Si acum am un nod in gat ca nu stiu daca am facut cel mai bun lucru la cati bani am dat pe el, dar asta e, zarurile au fost aruncate. Si oricum, nu m-am bucurat in viata mea de un lucru asa cum m-am fericit de caruciorul asta.
Plus ca am demonstrat inca o data ca femeia invinge intotdeauna. Nu pot sa va spun ce clabuci a facut sotul meu dar n-a reusit sa se puna cu nebuna 
Simo74 spune:
Jadi deci maclaren se incadreaza in aceeasi categorie de pret cu zapp. Cred ca muream ca pitigoiul cu unghia in gat daca era vreo 4-5 bulioane ![]()
kid2003 spune:
Mai fetelor, mie nu-mi vine sa cred ce jnapani sunt astia de la Mothercare Romania. Va zic ca am vazut cu ochii mei in martie, in UK, Maclarenul nostru din poza si l-am si cumparat cu 80 de lire, adica 4 milioane!!! E drept ca era in oferta, redus de la 99 de lire, dar faceti socoteala, si asa, la pret intreg e 5 milioane nu 9!!! Ca sa nu bagi unghia in gat Simo, Quinny al tau era 170 de lire in anglia, asa ca astia de la Miniblu nu se arunca la pret ca MC.
Inca o data sunt plina de spume...un set de 3 body-uri la MC in Anglia e 9,99 lire, adica 500 de mii, aici e de trei ori mai mult!!
Am uploadat pozele de azi. Va invit sa le vedeti aici
Ioana75 spune:
Codruta, i-am dat peste; a mincat vreo 10 lingurite ca ii era foame; apoi nu a mai deschis gura juma' de ora
. Peste citeva ore, i-am dat iar citeva lingurite de peste (dar amestecate cu iaurt si fructe); miine sper sa mai manince un pic, si poimiine inca un pic, sa termine borcanul
.
Eu nu imi iau alt carucior, il folosesc tot pe ala de la Chicco. Voi de ce v-ati luat altul? (poate imi dati idei
) Stiu ca al mifloricicai era foarte greu si nu se descurca singura cu el pe scari.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diplodocus spune:
Seara buna fetelor,
ROXI23-acum am citit, ai o vecina bestiala...si pe la mine se gasesc exemplare(din pacate)
CHRISTINA_M-ma bucur ca si tu te poti inscrie in "clubul bebicilor cu greutate", ma simt mai relaxata su Luca_Mihnea al meu la 10 kg si el...
MIFLORE-mersi de idee(desi am inceput deja sa o stresez pe Dr Alina...
Sa aveti o noapte buna
IOANA si Luca-Mihnea
Hildegard spune:
buna seara,
a fost super petrecea de azi a lui Stefi la implinirea celor 6 luni.
multumim tutror celor care ne-au urat la multi ani!![]()
noapte buna!
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi care si_au facut lunita Ana,Matei ,gemeni Mihai si Cristian ,Stefan multi puicei de la noi

Am vazut pozice din parc azi cu copii frumosii
si noi am fost in parc azi si la nasi de accea nu am intrat azi de loc ,dar acuma nu ma rabdat inima sa nu intru sa va fac un mic cucu si un zambet ![]()
Ioana o sa fiu cuminte promit ![]()
Gina da as vrea eu dar zic ca nu este momentul ,sa-l fi vazut pe al meu sot cind am iesit din baie(facind testul) cu zambetul pina la urechi si ma intrba : da
si eu nu
Flaviala noi a mers perfect cu crema de galbenele ;am mai comanadat
Oana
dragut fos Andrew 
Miflor multa ,multa,multa sanatate iti dorim si un pupic de la noi
miflore spune:
Da - merge!
Nanadana, cuscra, te felicit deja, marim familionul? Sau inca nu?
Ti-ai facut un test? Asteptam vesti!
Cristina_m, felicitari pentru dimensiunile de la control!!!

Oana, felicitari pentru 
Ioana,
V3!!! Unde sunt pozele cu igluul si casuta ca nu le zaresc? 

Kid, eu respect in general ce-mi zice doctorita Anei, mi se pare ok; sunt foarte cuminte si ascultatoare!
si mi-a zis sa-i dau Nan2 de la 8kg, d-aia nu-i dau inca; eu noul Nan nu i l-am dat treptat, adica putin treptat, intr-o singura zi am facut trecerea - la fiecare masa mai puneam cate o masura - si Ana n-a sesizat nimic!
Foarte bine arata tortul!

Si tortul tau, Hildi, arata super!

Valen, cred c-ai tras o sperietura cu cazatura...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI