clomifen

clomifen | Autor: Adriene

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu mai multe despre clomifen. La ce virsta minima se poate lua si daca se gaseste in Romania ce pret are. Eu am incercat sa am un copilas de mai mult de un an si nu am reusit inca. Am auzit de Clomifen care stimuleaza ovulatia si ca este destul de puternic, dar as vrea sa stiu daca are vreun efect negativ cum ar fi ingrasarea. Este careva acolo care a incercat?

PS Despre Vitex Agnus Castus se mai numeste si Chasteberry tea dar nu am putut gasii traducerea in romaneste.

multumesc...Adriene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Adriene,
Eu fac stimulare cu clostylbegit, adica clomifen (Clomifenul e de fapt substanta activa; pastilutele se numesc ori ova-mit ori clostylbegit,ori...)
Unu la mana nu le lua de capul tau, fara recomandare medicala, fara analize hormonale
Si doi la mana nu le lua fara sa faci monitorizare foliculara.

Despre efecte adverse, ce sa-ti spun. De-abia sunt la luna 2 de stimulare. Parca am o pofta mai mare de mancare, dar de ingrasat nu m-am ingrasat. Poate doar vreo juma de kilogram.
In rest nu am constatat alte efecte advese.

Daca mai ai intrebari, te rog

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriene spune:

Multumesc Iepurila. O sa vin in Mai in Romania si o sa intreb doctorul. Yaaaaa yyeeeepppp... Daca o sa te ajute si primesti vestea cea mare te rog mult sa imi spui. Un ingeras sa te pazeasca!!!

Cu drag Adriene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Adrienne, Iepurila ti-a dat informatii cat se poate de complete cu privire la clomifen (substanta activa). Nu exista varsta minima/maxima la care se ia, dar trebuie obligatoriu prescris de medic si urmarita ecografic evolutia foliculilor ovarieni. In general (dar repet, medicul hotaraste) se incepe cu o schema mai lejera (1/2 pastila pe zi, timp de 5 zile), iar ulterior, daca nu se obtin rezultate, doza se poate mari.
Eu de la numai 1/2 pastila pe zi am facut chist (foliculul nu s-a mai spart). Dar poate am avut si ghinion... De ingrasat, insa, nu ingrasa.

rami, te rog nu mai pune semnatura asta pentru ca se lateste foarte tare pagina, uite un exemplu; oricum functia de img nu este activa pe acest site. multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Atentie la clostylbegit, este un medicament depasit, eu am facut chisturi dupa 3 luni de tratament :( Musai trebuie sa asculti recomandarea unui medic si sa faci monitorizare ecografica pe parcursul tratamentului. Nu se administreaza mai mult de 3 luni consecutiv.

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriene spune:

OOOOO >>OOOOO....Trebuie sa fiu atenta. Cred ca mai bine incerc tratament naturist. Multumesc fetelor...mai vorbim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Adriene intradevar fetele ti-au dat raspunsuri concrete dar sa faci si analizele hormonale. Mergi la un sa-ti dea trimitere si zilele cand trebuiesc facute si abia dupa aceea ti se prescrie un tratament.
Bafta multa si sa auzim vesti bune.

Corina

Mergi la inceput