covrigi din aluat dospit ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Alti covrigi cu sare

210 gr faina
100 gr margarina
50 gr drojdie
smantanasare
1 galbenus pt. ungere

Se framanta faina cu margarina, cu drojdia si cu 1-2 linguri smantana pana aluatul este elastic.
Se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca, dupa care se formeaza covrigii pe care i ungi cu galbenus si i presari cu sare, susan.


Dupa care ii bagi la cuptor pana devin aurii.


Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."



Foate buni,astia erau covrigii pe care-i cautam,de care mi-era dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut ca ti-au placut!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput