Mamici de mai-iunie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana79 spune:
Lucia_cs e atat de frumoasa fata ta. Abia astept sa vina sotul meu de la munca sa i-o arat si lui. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. E scumpa rau de tot. Cand ai timp sa mai pui poze si cu voi 3, o familie implinita si fericita.
Va doresc numai bine.
Neda ma bucur ca e totul ok cu tine. Las-o mai incet cu shopping-ul ca nu vrei sa nasti mai devreme doamne fereste nu???
Noi suntem bine de luni vom sta acasa, ne vom plictisi pe masura, dar o sa spal hainele bebelinei si mai vad eu, ma uit la tv ca al meu sotz nu ma lasa sa fac nimic. A zis ca se uita si la praful din casa si daca vede ca-l sterg e vai de mine.
Ii este frica sa nu nasc mai repede. Acum vom vedea.
Numai bine
Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Amonar spune:
FELICITARI PUIUDANA CU ANDREI IOAN!!!! SA VA TRAIASCA INGERASUL SI SA TE REFACI REPEDE

Eu cam de o ora am ceva dureri de ciclu, cateodata foarte puternice si m-am dus de 1 milion de ori sa faca pp.....am vazut si ceva sange pe hartie...fara sa fie gelatinos, un sange maroniu. Cred ca este dopul..sau o parte din el. In orice caz vad ca in ultima ora durerile tot vin inapoi mai mult sau mai putin regulate....unele foarte tari dar nu mai indraznesc sa spun ca sant contractii....poate iarasi alarma falsa.
Daca am noroc nasc de ziua mea maine....
Va tin la curent, acum nu pot sa dorm de emotii...va dati seama
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Lya spune:
Lucia,e absolut superba Evelyn!Sa va traiasca!
Amonar
,incearca sa te odihnesti totusi putin!Nastere usoara!A sosit momentul!
Si pt ca maine sunt slabe sanse sa fi pe forum iti urez de azi
"LA MULTI ANI!"
si-ti doresc pt maine cel mai frumos cadou........sa-l ti pe
Kailan in brate.
Carmina,hai ca mai ai si tu putin!Lasa vergeturile si gandeste-te la
Mihnea,cand o sa-l vezi o sa uiti de toate.
Arleeana,ce mai faci?
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Roxana Claudia spune:
Felicitari proaspetei mamici puiudana!! Sa-ti creasca puiul sanatos, cumintel si mancacios!!

Lyly si Flory - saltelute ortopedice puteti comanda la magazinul East European Partner de pe Calea Vacaresti (dar stiu ca mai e unul si pe St. cel Mare). Cred ca au si site....
Scuze ca am raspuns asa cu intarziere..ieri am fost din nou la Dragonul Rosu si am cam terminat cu cumparaturile! NU i-am gasit totusi jacheta ci trening. Astea nu stiu unde sa le caut, cred ca incerc la Z...desi mi se pare ca au preturi de neam-prost ![]()
Carmina - si eu sunt in aceeasi stare! Ma streseaza rau de tot vergeturile, sunculitele si falcutele! Am luat cam 22 kg in plus pana acum si mai am pana nasc...Mai, si daca eu nu m-am cremuit, uns etc....
parca n-a folosit la nimic!
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
florypop spune:
FELICITARI PUIUDANA!
Sa-ti traiasca baietelul si sa te refaci repede.
Astazi sunt suparata. Bebe meu nu misca....unde sa ma duc?
Pupici,
Flory
33+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
iulyp spune:
Puiudana felicitari pt. bebele mic si grasun
, sa va traiasca si sa fie mancacios si necolicos si mamica sa aiba mult laptic pt. el.
Amonar? incepem galeria?

Hai Amonar sa vina cadoul de ziua ta

Diana79 tu sa nu mai spui ca te-ai ingrasat in sarcina ca ....
. Pai tu faci misto de noi astea
care am luat de la dublul greutatii tale in sus? Pai nu-i corect.
Fetele silfidele, stati voi sa mai creasca bebeii sa vezi atunci ce slabiiiim
. O spun din proprie experienta.
iulyp spune:
CamiM tinem pumnii pt. maine sa fie totul ok sa nu ai parte de complicatii si bebe sa fie super sanatos ca frumusel sigur o sa
fie
. Asa ca 
haide Cami.
Lucia frumusica foc printzesa ta cea mica. Ce bucalata e. Uite 

de la mine pt. voi. Scuza-ma ca te intreb si daca sunt indiscreta nu ma baga in seama si nu te supara pe mine: in prima pozica pe bebelina ta ai pus-o sa stea in fundulet? asa mi se pare ca se vede in poza. Oricum stiu ca stii ca nu e bine sa faci asta dar....
si nu te supara pe mine.
Roxana Claudia spune:
Florypop - in urma cu 2 sapt si eu ma plangeam pe site de acelasi lucru ca si tine! Catalin nu dadea nici un semn...de vreo 3 zile. Sau se misca f. anemic! Nici nu mai puteam dormi! Am inceput sa fac exercitii, sa ma misc...si a inceput si el...Iar de atunci nu mai pridideste! Dar daca nu observi NICI O MISCARE in 24 ore e cazul sa o iei din loc!
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
VoichiV spune:
CamiM, tinem pumnii pentru o nastere rapida si pt. o bebelina sanatoasa si mancacioasa
Amonar, cred ca bb Kailan vrea sa apara si el pe lume. mai ai putin si il vei tine in brate. 
Lucia, bebelina ta e superba. Sa va traiasca!
Carmina, si eu ma uit la mine, ma uit la hainele de vara pe care le purtam anul trecut si ma apuca disperarea dar asta e... Printre discutiile de pampersi, colici si alte cele le vom strecura si pe cele de slabit
VoichiV
36+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
Lya spune:
Flory,ieri toata ziua bebele meu a miscat f putin si fff anemic si am avut si burtica tare destul de mult.........azi noapte si acum e tare harnicut
,asa ca nu-ti face probleme prea mari dar stai cu ochii pe el si daca totusi simti ca nu e in regula fugi la doctor sa te linistesti.Mai au zi ei zile cand
dorm mai mult .