Mamici de mai-iunie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

HAI DANA, NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA SI MULT, MUUULT LAPTIC!!!

Adriella 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

NASTERE USOARA DANA!

Uh...si eu mai am putin...nu pot sa cred...

Marrycalu...nu dispera.Bine nu ma pricep nici eu,dar din cate am citit si auzit bebelushi simt cand mamicile lor sunt agitate si practic le transmitem starile noastre.Tre' sa incercam sa fim cat mai calme indiferent ce se intampla.Stiu ca e usor de zis...

viviana38w4d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

DANA, NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

PUIUDANA NASTERE USOARA!!!!!! HAI DANA!!!!

ARLEENA
Si eu zic sa nu astepti pana luni! mai ales daca ai scurgere..nu conteaza ce e....

Eu am de azi dimineata dureri ceva mai proeminente de ciclu....acum inspre seara parca s-au mai intarit.....cateodata vine un val mai puternic dar nu sant contractii pe care pot sa le cronometrez, cateodata junghiuri jos de tot.....cred iar alarma falsa.....

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Hai Dana! Nastere usoara si scurta.
Arleena du-te la spital totusi.
Amonar poate vrea sa vina bebele.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

PuiuDana a nascut un baietel de 3200g, 50cm, apgar 9.

Felicitari Dana!
Andrei Ioan, bine ai venit pe lume! Sa ai o viata fericita, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurie celor din jurul tau!

Lacri 35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

HAI DANA!

Marry,ma bucur ca esti bine,ca nu s-a intamplat nimic,incepusem sa ma ingrijorez ca nu ai dat nici un semn de viata atatea zile..Imi pare rau ca te doare operatia si sper ca bebe sa fie harnicutz si sa suga.Incearca sa-l pui cat mai des la san,nu cumva mai are icter si e lenesut din cauza asta?Iar cu colicile,ai grija ce papi si tine bebele direct pe burtica ta sa se linisteasca.Sper sa va intrati in ritm cat mai repede.

Ama,te plictisesti deja?Si mai sunt atatea gravidute pana la mineDar puteti incepe voi fetele cu bebei discutii de pamapersi........colici,...,vai, mi se pare ca mai am asa de mult si totusi asa de putin pana nasc.sa ai rabdare cu gravidele!Iti sta super in postura de mamica,iar Seby s-a schimbat deja,e mai marisor.Cat mai stati in Bucuresti?

Ce le mai invidiez pe fetele care nasc acuma.Io nici bagajul nu a inceput sa-l fac,dar acum vazand ca Danei i s-a rupt apa mi-am zis c-ar trebui sa ma apuc ca nu se stie niciodata.Mi se pare ca s-au scurat zilele,trece asa repede timpul si imediat o sa am si eu 33 si daca am noroc ca si Dana sa nasc la 37 sapt ar mai insena inca 4 sapt,daca nasc ca si pe Rut(la 41,3 sapt) cred ca treceti la scutece si raman singurica.Acum m-a apucat logoreea si am baut doar suc de grapefruit

Flory,ma bucur ca esti bine!

Ioana,daca ai timp mai scrie si tu cate ceva
despre voi.

Irinel,ce mai face Maria?

Lyly,cum de ti-ai schimbat doctorul?Ai mai fost la el pana acuma?

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Felicitari Dana!Bine ai venit Andrei-Ioan!

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Ia te uita,ca de cand palavragesc eu Dana a nascut.

Dana,felicitari!Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!Refacere rapida,laptic mult si un bebe mancacios!Bine ai venit pe lume Andrei Ioan!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Originally posted by puiudana2004
LYLYsi SHORI,ma bucur ca sunteti bine.Lyly,in continuare merg in fiecare zi la el.Il hranesc cu perfuzii si de maine incep renovarea in casa,dar sper sa ne putem intalnii sapt viitoare.

Si noi vrem sa ne punem termopan peste vreo 2 saptamani.Poate patesc ca si Dana.

Mergi la inceput