Mamici de mai-iunie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana Claudia spune:
VIVI felicitari pentru micuta!! Insanatosire grabnica!

Lacramioara - ce bine ca de azi te linistesti! Zau asa, cand te-am vazut asa palida ultima oara m-ai speriat! Au mai incetat starile alea nasoale? Bebele cum mai este?
Eu azi m-am simti super-nasol - sunt umflata din cap pana-n picioare si am stat mai mult in pat. Maine merg la dr si abia astept ce mai zice, poate programam si nasterea intr-una din garzile ei. Abia astept!
Roxana
36sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Steluta spune:
FELICITARI VIVI!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA!!! Se pare ca a fost tare grabita!!!

Se pare ca si Nichita se grabeste!!! Vrea sa fie sigur ca dr. T este in tara!! Parca Magda nu se mutase la alt dr, nu?
Le tinem pumnii si celorlalte gravidute!!!
Steluta
33s+.
LYLY809 spune:
Roxana, m-am gandit eu ca nu esti prea bine daca n-ai venit la gym! Imi pare nespus de rau, vezi neaparat ce zice doctorul, sa-ti ia si tensiunea! Bafta la doctor!
Eu am tot gretzuri, am fost dimineata insa la gym, sunt foarte incapatanata, am fost si la medicul de familie care mi-a prezentat un medic pediatru. Medicul pediatru mi-a prescris alte remedii homeopate pentru gretzurile mele, a zis sa incerc ca poate imi trec... mai am de asteptat cel putin 2 saptamani pana nasc, si zicea ca e pacat sa nu ma simt mai bine, macar acum, pe ultima suta de metri!
Maine ma duc si eu la control, intr-una din zilele trecute am carat niste greutati si am inceput si eu sa am contractii...
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
doroti_5 spune:
Lacramioara, eu acum sunt foarte emotionata si stau toata ziua in fata calc, asa ca nu mii greu sa fac asta, dar de simbata pina azi am fost la tara si nu am avut acces, asa ca fetele care au avut vesti in zilele astea sa ma ertati ca vam trecut pe listuta mai tirziu. 
Am mai deschis un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75301" target="_blank">capitol, unde sigur pina in seara mai adaugam noutati in listuta.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Diana79 spune:
HAI MAGDA!!!!! NASTERE USOARA. ABIA ASTEPTAM SA-TI VEDEM PRINTZUL.
HAI CAMIM. MULTA BAFTA FETELOR.
IULYP EU NU M-AM SUPARAT PE TINE DOAMNE FERESTE. UITE
SI O
.
Diana 35+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=9fd1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
luc2 spune:
Felicitari proaspetelor mamici: Dana si Vivi.
Sa va traiasca BB si sa fie sanatosi.
La multi ani AMONAR! Nastere usoara tie si fetelor in stand-by: Cami M si Magda!
AMA, chiar merita sa te chinui cu alaptatul, pana la urma iti iese, o sa te descoperi in curand o "profesionoista".Eu la TIBI(7 ani jumatate acum) alptam si lacrimile imi curgeau siroaie, dar a trecut si mi-a iesit. Pana la 6 luni nui i-ad dat decat san, doctorul mi-a zis ca tine si de foame si de sete.Abia dupa 6 luni i-am dat apa si ceai, la 8 luni i-am suplimentat si cu lapte praf, si a supt pana la 1 an si 6 luni.Nu a racit deloc pana la 2 ani, poate a fost o coincidenta, dar merita incercat.
Carminabulina, bucura-te acum ca esti rotunda, dar carnea e tare.Dupa ce o sa slabesti(eu dupa 3 luni la prima sarcina,am ajuns cu 2 kg mai slaba decat inainte de a ramane gravida) o sa ai toata carnea fleasca si o sa-ti atarne pielea.Era mai rau decat grasa, crede-ma!
Cat despre hemoroizi chiar azi am vb cu doctorul si mi-a zis ca pot sa ma dau cu ULTRAPROCT unguent si sa-mi pun si supozitor. Ia seara o lingurita de miere si dimineata pe stomacul gol poti sa iei o lingurita de ului de parafina.
ADELA, la inceput(primele 4 luni) iti recomand sa-l tii pe BB in landou, nu-i lua carut multifunctional decat daca are si pozitia perfect orizontala.Au coloana f. sensibila la inceput!
Curaj fetelor, venim si noi!
Luc2 35