Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISMIR spune:
Bei,ANGE,da tu ma urasti tare fata draga...te intrebasi si eu de reteta cuburilor cu cocos si rulada cu cioco,si vad ca nu ma bagi deloc in seama...ok,am inteles ,nu mai insist,dar nu-i frumos
Fetelor care s-au uitat la poze,ma bucur ca v-au placut;FLAVIA,DANA,MMIHA...as fi vrut si eu sa vin la intalnire,dar nu pot ca abia am ajuns aici,cred ca ma si omoara sotul daca iar aude ca vreau sa plecin Ro....sper sa va intalniti cat mai multe si sa va distrati fain!
dragutelor si weekend placut!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
gegea spune:
Si eu sunt in trecere...
Fla, vazusem ca am deschis simultan capitolul si l-am sters pe-al meu si am plecat ca am avut mai multe de facut, adica cumparaturi si sa nu mai zic de chinurile cu papica Dariei ... Ii este foame, dar nu-i mai place ce-i dau. Pe bune, ca nu mai rezist, nu mai stiu in cate bucati sa ma sparg si s-o multumesc.
Te rog sa nu ma uiti cu ce-am discutat.
Si da, stam mai multe zile, mai exact venim vineri si plecam luni, deci nu extraordinar de mult. Vedem noi cum facem.
Danelutza, pentru printesa Isa Inca un pic si trece de stadiul de bebelus... Pupici muuuuulti si spor la papat tzitzica (nu ca n-ar avea...)!
Adriana si Miha, sper ca ati iesit din starea aia nasoala si ati revenit pe baricade cu forte sanatoase si cu muuuuult chef de stat la povesti!
dana d, asa e... Vroiam sa zic despre Gisela si Leonardo ca mi se par cam penibili si cu pretentii exagerate in comparatie cu ce ofera ei. Pe Josivaldo l-as lua la pumni, iar Viviane si Reginaldo sunt cam falsi si se vede pe ei scarba cand merg in comunitatea Pedra.
Oricum, chiar sunt curioasa cum se va sfarsi, desi am intrat pe forumul acasa mai demult si am cam aflat ce si cum.
si noapte buna (daca nu mai apar)!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
ange spune:
moamaaa CRISMIR te batintoarce fesele sa ti-o trag
cum sa te urasc mai?! ce vorba e asta! eu mis mai aeriana asa.
striga la mine,urla,injura si sa vezi ca raspund
am umblat hai-hui...
aruncati cu rosii cate vreti ca si asa mor de foameeee.pun o branza langa si sa vezi sandvis ce-mi trag
Cuburi de ciocolata tavalite prin cocos
BLATUL
50 g margarina
1-2 oua(2 mici)
200 g zahar
300 g faina
2 linguri miere
200 ml lapte
7 g bicarbonat
GLAZURA
250 g zahar
200 margarina
4 linguri lapte
4 linguri cacao
rom dupa gust
250 g Cocos,sau alune,migdale,nuci,biscuiti..pentru tavaleala
Se pune zaharul,ouale,mierea si margarina īntr-un castron si se amesteca bine.
Se adauga cīte putina faina si cīte putin lapte īn care s-a dizolvat bicarbonatul,pīna se termina,amestecīnd īntr-una.
E un aluat moale,ca o smīntīna groasa.Are o consistenta placuta.
Aluatul se toarna īntr-o tava unsa(margarina) si tapetata cu faina.Eu am pus hīrtie de copt.
Se da la cuptorul preīncalzit la 170°C primele 15 minute,apoi se coboara temperatura cuptorului la 150°C si se lasa īnca 10 minute
sau pīna e auriu bine
..se lasa la racit.Cīnd e rece ,se taie cubulete.
Se pregateste glazura.
se pune zaharul,cacaoa,laptele amestecat cu romul si margarina,la foc mic pentru a se topi.Se amesteca bine.
Se pregateste cocosul ras īntr-o farfurie,glazura topita līnga.
se dau cubuletele prin glazura,apoi prin cocos.
gata! simplu rau.
acum:
rulada
4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
esenta de vanilie, etc.
-albusurile de la cele 4 oua le punem separat intr-un castron, iar galbenusurile le punem impreuna cu zaharul
-prima data frecam galbenusurile cu zaharul in castronul lor, le lasam asa, cat timp batem albusurile spuma (separat)
-punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si cam jumatate de fiola de ce esenta vreti voi ( eu am pus de vanilie)
-mixam
-punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina, sau mai bine incercati cu hartie de copt (atentie la tava, tava e cea potrivita atunci cand punand compozitia in ea, trebuie s-o balanganiti in tava ca sa acopere)
-punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min ( atentie ca se face foarte repede, o intepati cu paiul dupa primele 8-10 min)
-dupa ce o desprindeti ushurel din tava o rasturnati pe un prosop umed
-si o ungeti cu dulceata , gem, crema de ciocolata
astept poze.
spor la treaba
pinquleasa spune:
va pup pe toate,
fetele mele ...pe mine una ma-ti dat gata, nu am trecut o zi pe aicile si ete ditai mai carnatoiu de citit...va miscati nu gluma.
Am citit ca vreti sa va gasiti,tare as veni si eu la intalnire dar nu am pasaport...e o probl la mine cu actele...mi-e teama ca anul asta nici acasa nu am sa pot merge....sa stiti ca cele care o sa va gasiti o sa fiti tare invidiate de mine.De mult i-mi doream asa o escapada numai cu fete.
nico
p.s. chiar i-mi pare rau.
Danelutza spune:
Geani multzumesc de urari, tocmai a rezolvat problema cu tzitzele, supt tot, invirtit pe o parte si alta, tzuguiat gurguiele, tot tacimul, acuma doarme
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
malla spune:
Am iesit Gegea din starea aia urata, sper sa nu ma mai apuce asa curand. Am fost la plimbare cu Andrei si sotul si am impresia ca acuma ma asteapta o seara romantica...adica intuiesc eu ceva!!! Si ce e mai aiurea e ca nu am chef de nimic, nici macar de somn :)
...pupici si noapte buna!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
Ma ange, de mancat am mancat, parca nu mai imi e foame,
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Dana,dupa ce-am citit mesajul tau ii spun sotului:"dragalasule ti-am gasit nora!" la care el:"mai femeie te-ai tacanit!" Dar a revenit la sentimente mai bune dupa ce i-am aratat pozele cu Isa.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!