Mamici casnice (39)
Raspunsuri - Pagina 12
ange spune:
crismir,stiu mai ca nu e tren pana la Moeciu
am spus ca voi merge doar eu cu copii.Colegul va merge cu masina si binenteles ca ne va astepta in gara la Brasov; probabil
Ma gandeam sa plimb copii cu trenul.Nu au mers niciodata
Dar pana atunci cine stie ce va fi!era doar o idee.
Merci pt. info oricum
Tu cand mergi in tzara?
ange spune:
Dana_ch,mai ma ucide melodia aia "mai frumoasa".Mie chiar mi se potriveste si canta super fata aia .Ce pacat de ea
Am trs-o si pe aia cu "vreau sa am steaua mea".E trista rau.dar frumose.Si "actorul grabit" l-am reascultat...
Doamne! ce mi-a venit?!
Am inceput de aseara cu rascolit printre casete prafuite si vad ca astazi continuui cu Laura stoica,alta "amintire"
Bey,unde sunt ruladele,tavalitele???????
tipati la mine ca nu pun retetele.
Iote ca le-am pus si acum urlu eu la voi sa vad produsul finit.altfel nu va cred
andora spune:
Cami, ce e mai cu tristetea asta pe tine dom'le, vrei bataie? Ia lasa melodiile triste si casetele cu persoane care nu mai sunt... cred ca si eu sunt insa ca tine, numai Dumnezeu a facut ca printr-o intamplare sa mi se stearga caseta de la cununie unde era si bunica ac altfel dadeam apa la soareci mult mai des.... deci imi dau si mie na-na.
Cami mama, nu ma bate, tu din ce orqas din Romania mergi cu trenul la Brasov?
Fetelor si barbatu-meu e nerabdator sa vina la Moeciu fiindca i-am povestit cat de dorit este de atatea frumoase pentru ca face treaba ca o gospodina prin casa hai ca nu mai sunt geloasa
Asa.. deci maine la 4 mare conferenta mare? Ma conformez sper. Spuneti-mi si mie insa un pret aproximativ si o data (1-2 iul. sau 8-9?) Miti ma intreba de ce nu mergem la Bran... i-am zis ca atata am lipsit de aici incat nu stiu care e treaba deci ma iau dupa voi orunde si oricand veti merge . Noi ne-am hotarat ac alta varianta ici un aveam, mergem la Brasov cu tenul si apoi din ora in oa sunt autobuze in autogara Bartolomeu la Moeciu, nu e mult de mers
Dar cine mai vine? Nu avem vreo listuta ceva? Sau e si eu iar am lipsit?
In rest ce sa va mai zic... ma bucur ca si alti sotiori sunt nerabdatori , colegul lui Cami sper ca va avea parte si d gratarel iar sotiorul Alinutei sa se refaca de tot sa intalnesc si eu pe cineva nascut in aceeasi zi cu mine , ca pe Tina mai va....
Sincer, sa nuva suparati pemine, eu inca nu am luat lectii pt intalneala gen vizionat figuri in poze si asociat cu numele hai ca tac ca incep sa zic prostioare.
Am vazut ca sunteti speriate de vreme.. lasa ca o dam noi de capat, o tine si Dumnezeu cu noi sa nu ploua chiar atunci... a vazut ca azi va plangeai de vreme, lasa ca am vazut ca ati avut spor la facut racituri
Pup dulec bebeii mici de aprilie si bblul mititel si razacios al ui porumbel si pe Alexa mucioasa si pe Liviu biciclistul si pe toti coplasii scumpi si dulci pe care abia astept sa=i vad pe viu . Milioane de scuze pt ca nu a scris tot ce vroiam, si asa palavragesc in gol, dar ma freaca la cap gogoasaa ca e meci cu rapidul si tot imi striga 'papi" si ma ia sa facem galerie,
fug de
ci
lam
icro
bi
s
tii mei si pupici dulci!
scuzeeeeee paa asta era uca
55
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andreea_tx spune:
Si eu sunt o mamica casnica.ma primiti si pe mine in gasca voastra?
se pare ca sunt cea mai baba dintre toate 9 mai 1960 iar piticul meu e Alex 8 dec.2000 prieten la catarama cu creata lui maria2mami si vecini de bloc.
impreuna spune:
Hai si eu:)
Acu au plecat musafirii si am intrat repede aici:)
andreea_tx bun venit mami, n-ai cum sa fi baba, deja ai flacau mare, aproape bun de insurat (e promis deja?:)
Te asteptam cat mai des la povesti, sa ne spui si despre voi, ca daca nu iti intrebam vecina:)
Apropo mmiha ti-ai reparat netul acasa si acu ai disparut? Parca te laudai ca stati toata ziua/noaptea pe aici:) Sau esti suparata in seara asta din cauza rapidistilor?:)))
Vad ca va incuscriti, nu gluma (Danelutza si Miha:) Da fata mea cui ramane? Desi daca ma gandesc bine, Robert e mai de varsta fiica-mi, nascuti in aceeasi luna:))) Dar Isa a fost mai rapida, data viitoare o sa fiu pe faza:)
Miha eu dupa intarcat am mai avut lapte, dar mulgeam cu pompa tot mai putin si mai rar, cam in 2 saptamani n-am mai avut nici un strop.
Ioana hai ca tu ai 3 baieti, am de unde alege, ce zici?
Pana la urma am apucat si ti-am scris, sper ca ai primit PM:)
Adriana tu vaz ca treci sa ne dai desteptarea si stingerea, e bine si asa, doar sa treci:) Cum a fost azi la padure?
Pai noi avem musafiri aproape in fiecare zi si sincer nu stiu ce m-as face fara:)
Cand eram la mama acasa, zicea lumea ca la noi e ca la gara, unii vin, altii pleaca:)
La ocrii nu-mi permit chiar asa, da nici departe nu-s:) Si mai ales ca bunicii stau de obicei cu Sara cand avem musafiri si vrem sa ne relaxam (cam des ne relaxam noi:)
Nico cum e Alex cu maselele si cu dormitul singura?
Svetlana sunt atatea jucarii pt copii ca e greu sa alegi:) Eu am vazut la Sara, n-am abuzat sa ii luam de toate, am incercat sa observam ce prinde:) De ex. la papusi nici nu se uita, indiferent ca vorbesc, canta, danseaza... Nici alea muzicale nu o incanta, ii plac mai mult astea intelijente (mancao-ar mama pe ea, seamana cu mine:) Cuburi cu tot felul de form, sa le potriveasca, aranjeze..., mai nou carti de joc cu animale si figurine, si carti d'alealalte de care ti-am zis.
Ce-ti face flacaul, te-a lasat sa dormi azi noapte?
Lucia nu fi suparici ca nu ti pasul cu noi, nu cred ca suntem vre-una care il tinem tot timpul (iertaciune daca totusi gresesc ) , da cand apucam venim pe aici sa ne simtim si noi bine:)
Tu scrie si daca nu apuci sa citesti tot, ca iti mai facem noi rezumatul:)
Macar sa stim de tine ce mai faci, ce face Liviu.
Apropo, cum stai cu analizele pt candida?
LauraNicole, sfarsitoarea, sunt_mamica, zina, denizel sper ca nu v-am pierdut pe drum, va asteptam sa dati un semn ca daca nu venim dupa voi:)
Alina mare minune ca ati stat azi in casa:) Ma bucur ca tati se simte bine, las ca luna viitoare urcam pe munte
Cami ghici ce am facut si eu azi:) Mi-am luat cateva casete filmate mai demult si ne-am pus pe vizionat, asa ca te inteleg, pe mine tot mai des ma loveste dorul, in schimb al meu barbat parca-i din fier, cica el nu simte nici o nostalgie pt nimic, e prea multumit de prezent:)
Nu mai zi ca esti proasta, ca oricum suntem mai multe in aceeasi oala :) Abia astept sa ne intalnim, poate bocim impreuna
Dana_ch cum a fost la gratar? Tati vostru ce lucreaza de merge la servici duminica seara? Poate ai mai zis da serios daca-mi aduc aminte
Dana nu vrei sa ne faci pofta ofata cu delicatesele alea?:)
Mirela voi cand veniti in Ro?
Se pare ca urmeaza sa organizam deja si intalnirea pt anul viitor, ca sunteti multe rau care lipsiti acum:)
andora abia astept sa o vad pe gogo si so smotocesc un pic la obrajii aia bucalati:) Ai, rapidistelor, va bat:) Io tin cu Faru' in seara asta, pacat ca a fost egal, hihihi:)
Bei cre' ca am scris acu, mi-am facut temele pt zilele astea
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Moama ce mult am scris, oare aveti rabdare sa cititi tot?:)
Biancaaaaaaa vecino, mai treci si pe la noi, te tot vad prin vecini, poate vin dupa tine:)
andreea_tx spune:
pai ce sa va spun despre mine stau acasa la cratita si am grija de copil care merge la gradi,l-am inscris si la karate de sapt trecuta si e foarte incantat ca toata ziua se lupta prin casa si se agita,rupe calculatorul cu jocuri de strategie de-i da lectii lui tat'su.
ziua ne int in parc cu vecinica si stam la nisip sau la tobogan si creata il striga tot timpul Aki in sus Aki in jos.
vad ca o puneti de o minivacanta cred ca ma inscriu si eu pe lista daca nu suntem plecati la mare in perioada aia dar parerea mea este ca ar fi bine sa mergem undeva unde se ajunge cu trenul si atat sa nu ne caram cu piticii dupa noi prin autobuze sau microbuze,eu una am oroare de asa ceva ca nu stii doamne fereste peste ce nebun dai si cum conduce.
Dana_ch spune:
Fla soatza lucra la un post de radio-tv local si are numai sambata liber.
la gratar a fost super fai si bine ca am plecat ca dupa ce am ajuns acasa a inceput si ploaia.
Poze cu Lucas
malla spune:
Bai Flavia da ce mult mai scrii... ne pui bine la treaba :)
Da, intr-adevar eu incerc sa dau desteptarea si stingerea, dar nu prea reusesc intotdeauna, ca mi-o iau alte casnicute inainte, mai harnice!!!
Am o durere de cap, sunt obosita!!! O sa merg sa ma culc... nu stiu maine cand mai trec pe aci ca sotul intra iar in program, dar nu se stie niciodata, poate iar va stresez cand nu va asteptati:)
Va urez noapte buna, sau parca Miha tu ai lasat pentru la noapte??? No, atunci, "ma obligi" sa iti zic distractie placuta si sa va simtiti cat mai bine :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Ati vazut ca avem oameni noi in gashka? Hai va rog frumos
Andreea hai maine la conferinta la 4 si vb despre intalnire sa vedem ce si cum:) Ne bucuram ca se ingroasa randurile, poate o sa mai avem parte de surprize placute pe ultima suta de metri (aviz amatoarelor:) karatistu':)
Adriana dc esti cuminte si ascultatoare iti spun un leac pt durerea de cap
Dana_ch deci al tau e jurnalist Poate face un reportaj la intalnire