nasii pe invitatii???
Am si eu o intrebare existentiala. Noi inca nu suntem siguri daca nasii care au spus ca ne cununa vor putea veni in tara atunci cand este nunta. Am vrea totusi sa trimitem invitatiile. Care e 'eticheta'? Cu nasi pe invitatii, sau se poate si fara???
Multumesc.
Raspunsuri
tweety_mem spune:
Eu cred ca s-ar supara nasii daca n-ar fi mentionati.Daca nu sunteti siguri cautati alti nasi, sau mai asteptati.Totusi zic ca nu da bine o invitatie fara nasi.
Mara76 spune:
Eu, ca viitoare nasa, n-as avea nimic impotriva daca n-as aparea pe invitatii. Doar ca asa se obisnuieste si presupun ca ar fi cam ciudat... dar voi decideti si daca nasii n-au nimic impotriva, care e problema? Eventual, ca sa fie clar ca asa sunteti voi mai nonconformisti, ati putea sa faceti invitaiile doar cu numele voastre, fara sa spuneti numele parintilor si e evident ca asa ati dorit, nu ca e vreo problema cu nasii.
Divine girl spune:
Draga mea, asculta de la o "patzita": daca nu esti sigura de ei, nu ii trece!!! Cu atat mai mult cu cat ei te-au anuntat ca s-ar putea sa nu poata sa vina. Ai putea sa formulezi un text discret si elegant numai cu numele voastre si chiar si ale parintilor sau macar familiile. Sigur ca lumea obisnuita sa vada tot pomelnicul de nume acolo va va intreba de nashi si ati putea spune chiar adevarul ( poate se ofera chiar cineva "de rezerva" ). Noi am patit-o de curand, sau era s-o patim. Noi avem 2 perechi de nashi ( sa ne saturam de atatia ), iar acum, cand mai e o luna pana la nunta, s-a trezit a 2 a pereche sa ne spuna ca ei nu ar vrea sa fie "motz" acolo langa noi!!! Asta dupa ce ii trecusem pe toti pe invitatie pt ca asa ni se parea normal: am 2 perechi de nashi - ii trec pe toti pe invitatie! Si ei ... nu dom'le! Dar i-am linistit repede si i-am rugat sa nu cumva sa-mi faca vreo scena inainte de nunta ca nush'ce sunt capabila sa fac la nervi si ... s-au potolit. Vor fi nashi asa cum am vorbit acu aproape un an! Deci ... ca sa nu ai surprize care te dau peste cap, crede-ma, mai bine nu ii treci.
Ti pup!
Pregatiri
roxanicea spune:
quote:
Initial creeata de oanagody76
Am si eu o intrebare existentiala. Noi inca nu suntem siguri daca nasii care au spus ca ne cununa vor putea veni in tara atunci cand este nunta. Am vrea totusi sa trimitem invitatiile. Care e 'eticheta'? Cu nasi pe invitatii, sau se poate si fara???
Multumesc.
oana
noi nu am trecut nashii pe invitatzie...si nu a fost nici o problema. nu au avut orgolii de genul: sa se vada numele nostru ca doar nashim, vb aia!
nu am avut nici numele parinztilor acolo....ci numai pe noi doi, si numai prenuleme noastre.
noi am fost imporatznati nu alaiul de mame si tatzi, nashi si copii de nashi..etc.
asa ac se paote si fara numele nashilor pe invitatzie! depinde de ei sa accepte acest lucru si sa nu se oftice degeaba...
pupi!
numai bine!!!!!!!!!!!
roxi foto
M&M spune:
Nici noi nu am trecut numele parintilor si al nasilor pe invitatii, dar cum au auzit rebedeniile mele de asta , au zis ca ce , suntem orfani, ca nu avem pe nimeni , nici un nume de trecut pe invitatii in afara de ale noastre!!!!
bombi spune:
Problema reala nu e daca ii scrieti sau nu pe invitatie, ci daca vor reusi ei sa ajunga. Ar trebui sa lamuriti intii situatia si apoi scrieti
invitatiile.
Noi am cununat / botezat de 3 ori (in Romania, noi locuind in Germania) si a trebuit sa ne aranjam concediul din timp ca sa putem ajunge.
ginutza2002 spune:
Ai mei nu s-au suparat cand i-am intrebat daca vor sa apara pe invitatii au zis ca nu tin neaparat!Si ca ei nu se supara!
Apoi i-am vazut cat sunt de finuti cu noi si cat de frumos se poarta si am cautat un alt text in care sa ii includem si pe ei!
Asta apropo de zicea cristina mai sus ca suntem orfani!
Ideea e sa fii sigura de ei ca vin sau nu si mai bine parerea mea este sa ii intrebi sigur daca vin sau pentru a nu avea surprize.
Pupici!
'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!