Clipe din trairile sufletelor noastre...(7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danim spune:

multzam de cafea !!!

si aici ploua :( sper sa se insele cu prognoza si sa iasa soarele mai repede.

am terminbat cu aranjatul, mi-am facut si curat intre hirtii si am aruncat o gramada...sa vedem cit rezit cu ordinea pe birou :) acum vad mall-u si reclamele :)

yupiiiiiiiii mai am 7 ore si plec io acasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Vreau si eu fetelor la conferinta!!!!!!!!!
Unde?Cind?

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza lume!

Cam somnoroasa,da' tot v-am facut cafea cu lapte si cu frisca......
Croissantele le-am schimbat cu niste briose calde,ca sa fie varietate.....

La prinz vin sa beau cafeaua facuta de Kuki,ca azi am examen si ma invoiesc.....Desi.....vad ca Kuki face cafeaua preferential.....o invita zilnic in mod special numai pe Dani.....

De ce unii or fi favorizati?...Ce viata,dom'le....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata

Am intrat in randul lumii, imi merge calculatorul de acasa

She, buna idee s-o facem lata la o conferinta. Noi avem conturile de yahoo active, poti sa contactezi pe oricare dintre noi. Sau trimite un PM cu ID-ul tau de mess uneia dintre noi.
Pe urma ramane sa mai stabilim data si ora. Propuneri ? Brenda, zi tu, ca tu ai programul abramburit.

Brenda, nu ma mai tenta cand cu briose, cand cu croissante ca am sa ma fac cat un elefant si nu ma mai ia nimeni. Am sa mor fata batrana.
Si nu te mai plange atat, gata te trec la portie la cafeaua de dupa amiaza o zi da, una nu.

Alma, cum stai cu astenia ? S-a mai dus sau mai rau e cu vremea asta ?

Ioana nici un semn?

Cati e cea mai harnicutza, ca de obicei. Ieri a tradus 100 de propozitii din engleza, manca-o-ar mama de desteapta

Dani, ne "vedem" la ora noastra. Frumoasa priveliste mall-ul, dar pe dinauntru, nu pe dinafara

Era sa uit. Rodica n-a facut cinste dupa botez. Bineeee...asteptam taiatul motzului

Mamaaaa, ce vorbareata sunt asa cu noaptea-n cap ! Mai opriti-ma. Asa faceam si la Busteni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolabumi spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Buna dimineata

Am intrat in randul lumii, imi merge calculatorul de acasa

She, buna idee s-o facem lata la o conferinta. Noi avem conturile de yahoo active, poti sa contactezi pe oricare dintre noi. Sau trimite un PM cu ID-ul tau de mess uneia dintre noi.
Pe urma ramane sa mai stabilim data si ora. Propuneri ? Brenda, zi tu, ca tu ai programul abramburit.

Brenda, nu ma mai tenta cand cu briose, cand cu croissante ca am sa ma fac cat un elefant si nu ma mai ia nimeni. Am sa mor fata batrana.
Si nu te mai plange atat, gata te trec la portie la cafeaua de dupa amiaza o zi da, una nu.

Alma, cum stai cu astenia ? S-a mai dus sau mai rau e cu vremea asta ?

Ioana nici un semn?

Cati e cea mai harnicutza, ca de obicei. Ieri a tradus 100 de propozitii din engleza, manca-o-ar mama de desteapta

Dani, ne "vedem" la ora noastra. Frumoasa priveliste mall-ul, dar pe dinauntru, nu pe dinafara

Era sa uit. Rodica n-a facut cinste dupa botez. Bineeee...asteptam taiatul motzului

Mamaaaa, ce vorbareata sunt asa cu noaptea-n cap ! Mai opriti-ma. Asa faceam si la Busteni ?

Iulia

Buna eu sunt bumi si nu tiu cum sa intru si eu de vorba cu voi chiar si pe chat nu este nimeni.Ce sa ma fac?

Mergi la inceput

Ehhhhh......la Busteni nu te-am auzit mai deloc,erai in expectativa....

Deci......lipsesc: Rodica,Alyssa,Ioana si Ril.....
Pe urma...raritatzi:Alma,Cati,She......
Nu in ultimul rind,prezenti:Kuki,Dani si.....oare am uitat pe cineva?

Gata,fug la examen,dar nu inainte de a va delecta cu niste rinduri ale unor oameni isteti,rinduri pe care eu le primesc zilnic si imi fac tare bine....

"Am făcut o dată greseala de a crede că se poate fugi de lectiile de viată neînvătate. Numai că, fugind, esti nevoit să o iei iarăsi de la început, să clădesti un nou loc sub soare pentru tine, ca, într-o bună zi, să te trezesti prins în aceeasi situatie pe care ai părăsit-o, ca într-o cursă de soareci. De atunci, nu mai fug. Nici de ceilalti, nici de mine. Duc bătăliile cu mine însămi acolo unde viata mi le impune. Fiindcă, în realitate, nu există alte bătălii în afară de cele cu noi însine.
Luptele cu ceilalti sunt asemenea luptelor cu morile de vânt. Cu înfrângeri si victorii iluzorii, pentru că, în cele din urmă, fiecare pasăre pe limba ei piere. Si cele mai grele încercări sunt cele care ne atacă amorul propriu. Pentru omul inteligent nu este greu să-si dea seama cum stau lucrurile, ci să ascundă asta, dacă deconspirarea nu aduce prejudicii sau beneficii decât orgoliului. Înainte îmi reprimam cu greu replicile usturătoare, acum nici nu-mi mai vin, asa cum nu-i vin unui om pasnic gânduri de război.
Altceva mă îngrijorează însă. Mi-e teamă că uneori procedez precum călătorul din povestirea lui Mrozec, "Mizantropul". Tot respectând "regulamentele" altora, nu le mai atrag atentia asupra "pericolului de valiză". (De ce n-as recunoaste, chiar pândesc clipa când le va cădea în cap, sperând să se dezmeticească. Dar dacă îi va ucide? Însă nici măcar în asta nu constă nenorocirea, ci în faptul că eu "n-am nimic să-mi reprosez".) E usor să fugi, e foarte usor. E comod să crezi că toate necazurile tale se datorează exclusiv celorlalti si să cauti zadarnic locuri si oameni care abia asteaptă să te primească, să te recunoască si să te facă fericit. Sau, poate, e mai simplu să lungesti necontenit lista subiectelor despre care nu mai vorbesti sau a oamenilor cărora nu le mai vorbesti, să cauti solutii de atitudine, adaptând, rafinând si perfectionând tehnici de apărare. Să rămâi este greu. Să rămâi si să cauti sâmburele de dreptate din fiecare nedreptate, cuvântul bun din potopul de vorbe rele, să decojesti adevărul de minciună. Să rămâi si să dai Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu."

Va pup pe toate!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Lola, bine ca ne-ai gasit.
Gata, deja ai intrat in vorba cu noi. Chat-ul din cate stiu, nu functioneaza o perioada, asa ca discutam aici.
Am citit la celalalt subiect ca ai doi copii. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa o bucure pe mamica lor.

Dani, buna dimineata.

Brenda, eu zic absentii sa primeasca penalizari de-acum ca asa nu mai merge. Iar raritatile avertisment.
Iar cine n-are stare si posteaza de 2-3 ori pe zi, primeste premiul I cu coronita?

Mergi la inceput

Neatza :)

Scuze de intirziere :) Mi-am lasat odrasla la daycare, si cum duminica aici se sarbatoreshte Mother Day, ne-au asteptat cu cafea, prajiturele, flori si operele de arta ale copiilor de saptamana asta.
Da' mai vreau cafea daca mai e :)

Va dau si io de acum ca duminica nu shtiu daca apuc sa intru pe aici.

Kuki, iti dau pm cu id-ul meu ca si io vreau la conferintza.

ps.inca 2 postinguri si iau coronitza :)

Mergi la inceput

lola suntem aici !!!

Breanda, sa ne spui cum a fost la examen!!!

si cum bine a zis Iulia, nu ne mai tenta cu briose si alte chestii, ca io sunt si apoi tre sa ma[ haibat] cu kilogramele :) de aia beau io cafea numai cu Iulia :)

Mergi la inceput

l-am dat gata si pe asta(examenul)....
pina aici fuse bine,de luni incolo am incurcat-o.....am doua examene infiorator de grele....
O sa maninc briosele celor care nu le vor,ca sa iau examenul,sic......!

BRENDA

Mergi la inceput