Clipe din trairile sufletelor noastre...(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai Alma si io care te credeam...in actiune. Eram si verde de invidie...tz, tz, tz...de ce-s asa scurte excursiile astea??

Mai oameni buni :

1. felicitari Dianei pentru diploma obtinuta la concursul de la Pitesti/Ploiesti si la mai mare.

Diana

2. In seara asta e Eurovisionul. Fierbere mare, dar pe mine nu ma prea pasioneaza. Nici flacaul ala de ne reprezinta nu-mi place, nici melodia lui, nici chiar teneshii rosii cu care cica se incalta pe scena nu ma emotioneaza.
Dar sunt totusi nitel patrioata si daca toata lumea zice ca are sanse mari, atunci o sa incerc sa ma uit si eu si...

HAI ROMANIA !!!

si pe urma, noapte buna

Mergi la inceput

Neatza

Cred ca mi-e scris sa vorbesc mai mult singura...
Unde sunteti fratilor ? Toata lumea doarme ???

Azi sunt in greva japoneza, uite-asa !
Am sa fac cafeaua cu o esarfa legata de brat. Daca nu va inmultiti, intru in greva de avertisment. Parol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artar spune:

Neata, Iulia!

Am vazut invitatia si m-am gindit sa-ti raspund!Va urmaresc de mai demult povestile aici si am ris alaturi de voi, am participat la petrecerile si aniversarile voastre si mi-am baut si eu cafeaua virtuala...

Nu stiu cum e vremea pe la voi...la mine ploua...parintii sunt la mine, ii cheama Constantin si Elena...e petrecere mare azi..vroiam sa o punem de un gratar la iarba verde dar nu e loc...asa ca o sa ne cinstim in casa delectindu-ne cu televizorul...

Apropo, la multi ani tuturor celor cu acest nume, numai bucurii si impliniri si mai vorbim ca la televizor nu rezist mult...

Mergi la inceput

Bine ai venit, Oana.
Hai sa stam la cafeluta amandoua, ca veteranii vad ca sunt care mai de care mai puturosi.

La noi e inourat si bate nitel vantul, intr-adevar nu e vreme de gratare la padure.
Eu bantui pe DC de pa la 7 dimineata, desi m-am culcat tarziu. Am stat ca o patrioata ce sunt sa vad Eurovisionul, dar nu mi-a placut. M-a apucase asa, o plictiseala sora cu somnul si pana la urma am capitulat si m-am culcat.
Nici rezultatul nu ma surprinde. Nu mi-a placut Treistariu si nici Tornero-ul lui nu e pe gustul meu.

Oana, La Multi Ani parintilor tai, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

Si La Multi Ani tuturor Constantinilor si Elenelor.
Avem printre noi, da cineva de baut azi ?

Ma duc sa bucataresc, dar mai vin

Mergi la inceput

Poate au sarbatorit aseara...Si eu am fost la o Elena ieri...au zis ca duminica nu e de sarbatorit ca a doua zi e zi de munca si...

Nu m-am uitat la Eurovison..la ora 9 am luat somn..oricum Trestariu ala ma enerva de cind cinta cu obositul celalat de Costi Ionita....ooooooooooooooooo, viata mea, oooooooo..si tot asa....Bine ca si-a facut damblaua si a participat acolo ca tot timpul s-a simtit nedreptatit ca nu e ales si ca el ar cistiga daca s-ar duce...Iaca s-a dus si nu a cistigat ...De acum nu o sa ne mai streseze pe subiectul asta...Sper numai cind vine acasa sa nu-l puna si pe asta sa faca vreo emisiune lacrimogena cu neveste isterizate ca sparg televizorul.....

Ma duc sa cu ai mei si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Neata. Asta e ultima mea zi de concediu. :((

Ril, ma bucur ca ai revenit pe forum.:)

Catalina a inceput de cateva zile, cand o pun la nani sau cand se trezeste, sa strige si "tati", pe langa "mami" si "Adriana" (bunica ei).
Probabil ca ii aude pe ceilalti copii la gradi.

Sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza,neatza!

Multumesc pt felicitari....
.......

Ce sa va zic? Emotiile au fost pe masura....simteam la un moment dat ca mi se moaie picioarele,Dianei i s-a facut rau de emotii abia cind a intrat in finala,imi facea semn de pe ring ca o doare ficatul,eu o asteptam la iesirea din ring cu apa,profu' zbiera din toti plamanii "hai,tare!" si tot asa.....
Pe ultima suta de metri nu au mai avut randamentul de la inceput,mai mult s-au tarat,e suparata ca a iesit pe locul 7,eu sint fericita si mandra,e prima data cind e finalista,e prima diploma si asta e un salt urias,de unde pina acum nici in optimi nu intram....

De baut dau eu......is si Elena,fac cinste!
Fac un tort de capsuni si niste sampanie rece si bem pina cadem sub masa......mai ales ca si mama e Elena,sintem doua!
Deci,va astept la mine mai tarziu....

Artar,bine ai venit,te-ai hotarit cam greu,noi oricum te asteptam,altfel nu-ti mai faceam invitatia...
Daca ai venit,nu mai scapi,o sa ai aici prieteni de nadejde...
La multi ani pt.parintii tai !Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei cit mai mult...

La noi e vreme de gratar,dar l-am facut aseara,azi ne dregem oarecum....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Wow, felicitari, Diana ! Si felicitari si lui mami.:)
La multi ani, Brenda ! Sa fii fericita !

Mergi la inceput

Ia te uita...lume noua pe la noi.

La Elena, ma refer, of course...Deci de-aia ai stat tupilata pana acu' sa nu faci cinste !
Si cum adica, mey gratarul l-ati facut aseara si noua azi ne dai numai tort si sampanie rece???
Nu draga, io vreau meniu intreg, cu gratar, cu salata, cu tot ce trebuie la asa o sarbatoare. Nu scapi tu de mine cu o felie de tort si o gura de sampanie. Na !

Deci: La multi ani Elena draga, tie si mamei tale si sa fiti sanatoase si fericite.

Mergi la inceput

Brenda, multumesc si la multi ani!Felicitari si Dianei, tot asa pe mai departe...Mi-a venit greu sa postez aici pt ca v-am vazut o comunitate oarecum exclusivista si ma simteam ca un intrus...Acum ca am spart gheata nu mai scapati de mine...Distractie placuta si aveti grija cu ...

Oana

Mergi la inceput