Clipe din trairile sufletelor noastre...(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Sunt singura pana maine seara... Poate o sa va povestesc cu ce mi-am umplut timpul .

Cati, pe unde esti? Am auzit ca arati bine pe tocuri si-n fusta, cred ca-si rup barbatii din Galati gaturile cand treci pe strada.

Iuli, ce noroc pe capul tau cu colegii astia! Eu abia pot sa plec in concediu, cu promisiuni ca vin la serviciu daca e nevoie. Am o sefa, sa-mi traiasca!

Brenda, cum e in vizita la Ploiesti?

Rodica n-a mai venit pe la noi... ce-o fi cu ea?

De Ril nu mai zic nimic, lipseste cu desavarsire.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza,neatza!
Cafelutza este gata!

Inca n-am ajuns la Ploiesti,insa vom vedea cum va fi.....sper sa suporte bine Diana,desi tot ii trage ca vrea cu trenul.....

Beti cafeaua cumintele,pina diseara cind ma intorc eu,si mai pastrati-mi si mie un pahar de vorba....

O zi buna,fetele!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neata

Brenda, macar cafeaua ta virtuala e cu cofeina?
Cafeaua mea reala e fara cofeina, cand am constat dimineata ca nu mai am cafea imi venea sa

Deci n-o sa ma dezmeticesc pana nu ajung la birou sa beau o gurita de drog adevarat. Acasa doar ma pacalesc.

La noi iar ploua. Dar mie iar imi place.

Pupici somnorosi.
Sa avem o zi buna.

Mergi la inceput

Dani, faci tu cafeaua azi ? Eu sunt darmata.

Am avut o zi infernala, adaugata la agitatia din ultimele zile, m-a terminat. Abia astept sa se faca ora 16. Si ca niciodata, azi imi iau de lucru si pentru acasa

Am avut azi o sedinta si dupa ce a trecut partea care ma interesa direct, zau daca nu ma apucase asa o motaiala in scaun de am ajuns sa-i inteleg dom'le pe parlamentarii nostri care dorm la sedinte. Pai ce sa faca oamenii daca sunt obositi, iar sedintele plictisitoare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

e gata cafeaua !!!

eu trebuia sa am sedintza la 9 si am primit email ca au mutat-o la 3.30 (ora la care eu plec de obicei) asa ca... noroc ca mai e o zi si vine long week-endu' :) sper sa nu ploua ca mai am de gradinarit.

ieri am fost de mi-am luat nishte muscate sa-mi pun in curte si dupa ce le-am platit, pina sa mi le pun in cos, baiatul care era la casa i-a dat lu' fii-mea un biscuite. tot drumu' pina acasa m-a tocat la cap ca tre' sa luam si noi niste biscuiti sa-i dam si noi lu' nenea, ca si el i-a dat ei.

nu spun ca de dimineatza aceeashi poveste... sper sa uite pina ajung eu acasa :)

Mergi la inceput

Multam de cafea, Dani. Mmmm....ce buna este.

Simpatica fetita ta. Dar nenea ala pe langa biscuite pentru fata, putea sa se gandeasca si la o floricica acolo, pentru mamica Mai stii, uite-asa...sare iepurele

Maine sunt libera, dar iar am multe de rezolvat si mari emotii. Maine semnam (eu si ex-ul) contractul de vanzare al apartamentului si am mai avea cate ceva de rezolvat impreuna. Sper sa se termine totul maine, sa nu mai depind de el in nici un fel.

Deocamdata ma simt tare obosita, aproape ca m-as culca.

Mergi la inceput

Seara buna,gashca!

Am ajuns si eu acasa dupa o zi infioratoare,obositoare rau,imi vine sa ma trantesc direct in pat,dar mai am un copil care trebuie adunat de pe afara.....

Dimineatza,somnoroasa cum eram,vaz ca m-am luat dupa Alma si am scris Ploiesti,cind de fapt noi plecam la Pitesti....dar....nu conteaza,tot cu "esti" e la sfarsit.....

Kuki,succes maine,fii barbata,se termina un capitol urat din viata ta,dar incepe unul nou,unul in care ai sansa sa infapuiesti ce nu ai reusit pina acum,unul care poate iti va aduce fericirea si linistea de care ai nevoie.....Trebuie sa fii increzatoare in tine si o sa vezi ca totul va fi bine!

Va pup,gagici,ma duc sa fac patul....

BRENDA

Mergi la inceput

Apropos....era sa uit.....delectati-va:

"Sunt multe feluri de a trăi jocul vietii. Unii aleargă după premii, după locul întâi, după ceea ce li se pare că merită obtinut doar fiindcă si altii au trăit la fel. Altii descoperă idealuri noi, bucurii de moment, plăcerea jocului în sine si nu a rezultatului sau a victoriei. Toate sunt alegeri, toate sunt experimente, fiindcă din ele învătăm alchimia si miracolul vietii, cine suntem si ce potential extraordinar are fiinta noastră.
Citeam mesajele din diverse grupuri de discutii si mă minunam de diversitatea atitudinilor celor care scriu în ele. Unii se fac mesageri pentru altii, transmitând mesaje primite din alte părti, ca să ajungă la cât mai multi. Altii preferă să îsi scrie propriile mesaje, fiindcă au ei însisi ceva de spus. Altii doar cer sfaturi, ajutorul, sau comentează mesajele altora, ca să structureze ideile si să le limpezească. Sunt si dintre cei care fac doar reclamă la ceva care îi entuziasmează sau îi interesează în mod deosebit, la un anumit nivel al vietii lor.
Prin analogie, fiecare cerc de oameni din viata noastră seamănă cu un grup de discutii cu o anumită tematică - si oricare dintre noi face parte din mai multe cercuri diferite: cel al familiei, cel al prietenilor, cel al colegilor de muncă etc. În fiecare cerc avem un anumit rol si poate chiar simtim cum rolul acesta ne modelează personalitatea. Unii se simt altfel în fiecare cerc, până si tonul cu care vorbesc în familie poate fi diferit de cel pe care îl folosesc la serviciu. Altii reusesc să rămână egali cu ei însisi în toate cercurile. Este o experientă uimitoare, să te vezi în diverse contexte si să observi cât de mult din personalitatea ta se mulează după context. Totusi, undeva, în spatele acestor roluri multiple, esti tu, unul si acelasi."

BRENDA

Mergi la inceput

Neatza.
Sunt eu libera, dar nu prea am avut somn, asa ca deja la ora asta cafeluta e gata, treziti-va odata ca se raceste.

Mergi la inceput

Neatza,neatza!
Pai ti-am lasat material de citit si de digerat,cit erai la cafea,ce trebuie sa ne trezesti si pe noi?

BRENDA

Mergi la inceput