Am si eu o nelamurire. De vreo 3 saptamani, secretia mea a inceput sa fie mai abundenta si mai inchisa la culoare decat de obicei. Sunt in saptamana 30. Am facut examenul de secretie si cica nu am nimic, nici macar candidoza.
Atunci, poate sa imi explice si mie cineva de ce e mai multa si mai inchisa la culoare?
E posibil sa fie vorba de scurgeri de lichid amniotic? Cum se manifesta scurgerile de LA?
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
Am avut si eu temerea asta la un moment dat (ca pierd LA) dar scurgerea era totusi de culoare deschisa si abundenta. Am inteles ca scurgerea de lichid are consistenta apei...si ca presupune chiar sa schimbi absorbante dupa absorbante... ceea ce la noi nu era totusi cazul. Poate te lamuresc si alte fete! ![]()
Multa sanatate si sa auzim de bine!!
Petra 32w 
Poate sa fie infectie urinara.Lichidul amniotic nu are culoare.Trebuie sa faci o analiza de pipi.
Multa sanatate.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3