Vopsitul in timpul sarcinii

Vopsitul in timpul sarcinii | Autor: twety

Link direct la acest mesaj

Eu m-am vopsit ultima oara in ianuarie cand nu stiam ca voi fii dar acum ar trebui sa ma vopsesc pentru ca se vede urat radacina. Voi v-ati vopsit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Da. M-am vopsit in timpul ambelor sarcini, la interval de 1 luna jumate- 2, cu vopsea (nu sampon, nu nuantator). N-am avut nici o problema, copiii sint ok amindoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

EU DE CAND AM AFLAT CA O SA FIU MAMICA NU M-AM VOPSIT,LUMEA SPUNE CA NU ESTE BINE NU PREA CRED DAR NU AM AVUT NICI UN CHEF SA MA VOPSESC,ACUM AM NACUT PESTE 3 ZILE 17,SEBY FACE 2LUNI,INCA ALAPTAZ SI NICI ACUM CICA NU ESTE BINE SA TE VOPSESTI "AFECTEAZA LAPTELE"CHIMICALELE.... NICI EU NU STIU CE SA FAC POATE O SA MA HOTARASC IN CELE DIN URMA DUPA SFATURILE VOASTRE, DECI EU NU M-AM VOPSIT IN TIMPUL SARCINII....FELICITARI SI ITI DORESC SARCINA USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu m-am vopsit cu o saptamana inainte sa nasc, pentru ca ma asteptam sa fiu deprimata dupa si m-am gandit ca as vrea sa fiu multumita macar de parul meu; am fost foarte multumita si nici bebe n-a avut nimic; poate ar fi bine sa nu te vopsesti in primele luni de sarcina;
m-am vopsit si la trei luni dupa nastere, inainte de botez, si m-am vopsit si la 6 luni dupa nastere, pentru ca urma sa botezam un bb, desi inca mai alaptam; nu am vazut sa fie urmari negative pana acum; si nici nu am auzit pe nimeni plangandu-se de asta

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

buaaaahahaha, cima distrez. Eu am citit mult de asta cu vopsitu'. Se recomanda ste vopsesti dupa luna a 3-a, cand te vopsesti sa porti manushi (sau ste dea altcineva cu vopsea in cap) si incaperea in care se desfasoara activitatea :)) sa aiba un geam ceva deschis (sa fie aerisita).

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

cu vopsitul este ok.
Copii mei nu au nici un fel de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Si eu m-am vopsit dar dupa ce am tracut de luna a3-a.

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uite si aici niste pareri in legatura cu vopsitul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5411&SearchTerms=vopsitul

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Da, m-am vopsit. din doua in doua luni ii mai dadeam cu un nuantator pe par, ca doar nu era sa ma duc in halul in care eram la servici. doar ca in acea perioada am folosit sampon (fara amoniac) si nu vopseaua pe care o folosesc de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Sau poti sa alegi o vopsea pe baza de apa sau ingrediente naturale (henna), ca sa stai linistita. Decit vopsita si ingrijorata..

Pai Luizax, io cred ca toata lumea poarta manusi cind se vopseste.. cum ar arata miinile dupa vopsit fara manusi, eh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikko spune:

Eu m-am vopsit si in timpul sarcinii si acuma cand inca mai alaptez iar laptele nu a suferit modificari din moment ce fetita a supt la fel ca inainte.

Eu zic ca poti sa te vopsesti, chiar daca esti mama in primul rand esti femeie si o femeie trebuie sa se intretina si sa fie frumoasa.

Nikko si Ioana

Mergi la inceput