N-am curaj sa conduc......(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie mi-e groaza sa fac scoala de soferi...eu inca nu am inceput-o, tot ma chinui de ceva ani si mereu gasesc motive,acum, mai nou spun ca n-am cu cine lasa copilul! Mi-e frica si de examenul in sine si apoi de oras, mi-e frica de intersectiile aglomerate si de faptul ca or sa fie copiii cu mine in masina, si ca o sa ma injure alti soferi...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Sa va mai spun ca abia dupa ce imi luasem carnetul am fost in Anglia unde a trebuit sa conduc un VW luuung si cu copii in el -pt 4 luni... asa, fara nici o pregatire de a conduce pe partea stanga, cu volanul pe dreapta, schimbat vitezele cu stanga.... aveti idee cum ma simteam??

Edit: in tara nu apucasem sa conduc, iar cand m-am intors, mi s-a parut oribil. Am condus eu cat am condus, intre care si 2 luni in Bucuresti iar acum credeti-ma ca mi se pare atat de stresant condusul aici incat am renuntat momentan. Conduc in alte orase, dar nu aici. Mi-e sila. Ma enervez si trebuie tot timpul sa am grija de ce tampenii fac altii in trafic ca sa nu patesc eu ceva.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am pus-o! Azi cred ca imi vine masina, si ce credeti - caut un sofer sa mi-o aduca acasa, n-am tupeu sa ma sui in ea.

Asta e, nu ma asteptam asa repede, cred ca saptamana viitoare iau cateva ore.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am pus-o! Azi cred ca imi vine masina, si ce credeti - caut un sofer sa mi-o aduca acasa, n-am tupeu sa ma sui in ea.

Asta e, nu ma asteptam asa repede, cred ca saptamana viitoare iau cateva ore.

Felicitari pentru achizitie!
Sa o stapanesti sanatoasa si sa ajungi maestra la condus

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

AM ZGARIAT O MASINA...

Nu a mea... Eram in intersectie si faceam stanga. Aglomeratie mare m-am strecurat printre masini si cand sa o i-au din loc l-am zgariat pe cel de langa mine cu oglinda. 10 cm de zgarietura si a mea nimic...

Marturisesc ca am o problema cu oglinzile, am zis ca mai tai din ele!!!!!!

Ma enervez, nu pentru zagarietura ci pentru ca acum iar o sa conduc ca fraiera cu frica sa nu i-au masini cu oglinda (este a 4 oara...doar ca pana acum nu am zgariat ci le-am pliat oglinzile!)

ATENTIE CA LA 18 IES DIN CASA: PAZITI OGLINZILE!!!!!![bang]

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente !
Du-te in poligon cateva ore cu masina si vor face mai mult decat cateva ore de scoala. Masina de pe scoala e una iar a ta e alta...
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Va multumesc, acum s-a dus al meu sot sa o aduca acasa (cu un vecin). Sigur imi fac curaj, dar acum erau prea multe, masina noua, eu nerodata.... Abia astept sa o vad. Si sa o conduc, fireste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anca, m-ai distrat. Super. Daca treci pe langa supozitorul meu, trage-i-o in oglinga din stanga, te rog. E crapata si poate ma fac si io cu una noua (cumparata de tine, normal).

Aissa, felicitari. S-o stapaniti sanatosi si sa faceti numai drumuri fericite cu ea.
Astept primele impresii, curajoasa mea.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

si eu am permis de 2ani si n-am condus mai mult de 100km am o frica n ebuna.

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,bine v-am gasit!Consider ca si locul meu e aici,pt ca am permis din 2000 si inca,conduc cu frica.In Romania conduceam din an in Paste,insa aici sunt nevoita sa conduc zilnic pana la servici si inapoi,din cauza vremii capricioase.
Am insa o fobie:tresar involuntar ori de cate ori vad o masina venind din lateral,asta pt ca acum cativa ani am avut un accident(sotul conducea) in care o masina venind din dreapta a intrat in noi.Era iarna,polei,asa ca ne-am invartit pe sosea si ne-am oprit intr-un copac.Cred ca frica imi e oarecum justificata,dar as vrea sa scap totusi de spaima asta.

Flori
Noi

Mergi la inceput