Simptome de sarcina! - 15

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

aliona hai ca beau si eu
si stau pe aici sa vad ce mai gasesti.eu mai astept pana pe 10 si fac un test pe 10 dimineata.am ales ziua asta pentru ca nepotica mea implinestre 1 an pe 10 si cum ea e un ingeras mic si drag sper sa-mi poarte noroc.
zozela fata scumpa poate nu vin rushii.testele pot iesi negative seara.eu tin pumnii sa fie cum vrei tu!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Apoi ashe - am mai gasit olecuta de apa pentru baut - intimplator mi-am amintit ca Madana cind a comunicat pe formu vestea ca este insarcinata a intrebt fetele care au tot burticuta - ca are secretie ca albus de ou - si ce ar insemna asta. Pai fetele au spus ca e normal si Bubulina1 i-a spus ca este de la progesteron. Iaca ashe sa nu spuneti ca nu sunt detectiv pe site

Clar ca de imbatat cu apa chioara noi ne imbatam - asta o sa dureze pina aflam vestea cea mare sau ... cea mica / vedeti ca desi ma imbat tot olecuta de claritate am in capul meu/

fie ce o fi optimism in mine nu saga

Aliona

Mergi la inceput

alionushca sa zic?...chiar esti buna de detectiv.eu tot cautand pe internet ceva am ajuns la un magazin virtual cu articole pentru nou-nascuti si incepusem sa visez ce o sa-i cumpar eu lui bebe...am luat-o razna.
cat despre secretie cum eu am luat progesteron din Z16 in ziua 25(azi Z29) ce sa mai cred?ca d'abia acum se face simtit?sau e cel de ?hai ca merg sa beau un pahar mare de apa ca sa ma mai racoresc...cu toate ca ieri la terasa am baut putin alcool

Mcrissa

Mergi la inceput

aliona imi pare rau ca nu-ti mai pot tine companie, dar striga sotul dupa mine sa merg la el.noapte buna!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mcrissa sunt si eu in aceasi situatie - sotul meu tot ,, e foarte bucuros,, ca nu merg sa dorm - asa ca fug si eu - macar am puricat toata arhiva odiseei si linistita merg sa dorm

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,
z42 ,temp 36.4,sani maritzi ,mameloane mai colorate.
sa fie semne de rushi sau altceva...?
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eu sunt in z47 si cred ca va venii ciclu, am si simptome.
pe aici vad ca numai simptomatice...haideti fetelor ca de mult nu a mai rasarit o gravidutza.
o saptamana buuunaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna dimineata simptomatice dragi!

Eu ziua 30 a CM ca si tine parca Mcrissa.
Simptome secretie gen albus de ou foarte abundenta,dureri usoare de sani,dureri de burta in zilele 28,29 -cam atat.
Aaa si temperatura bazala e 37.1 luata azi dimineta-z30 dar asta e irelevanta pt. ca nu am mai luat-o din z11 cand la monitorizare mi s-a spus ca nu am foliculi si sa nu mai fac pregnyl dar sa iau utrogestan in z16-z25. Si am citit undeva ca utrogestan ar mari temperatura artificial.
Nu mai vreau sa ma imbat cu apa chioara dar parca e asa bine sa mai poti spera un pic.

Tin pumnii Mcrissa,Valicutza,Alionushca macar la voi sa fie cu ochisori!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neata fete dragi! La mine au venit sambata rushii din plin exact la termen: Z28! Avand in vedere ca a fost abia prima luna de incercari.. nu disper!
Sa stiti ca si eu am avut secretia aceea cu vreo saptamana inainte de ciclu... Daca va mai amintiti chiar va spuneam ca ma simt mereu uda si verificam din 5 in 5 minute.
Mai fetelor va vad pe toate cu Z42.. Z36... etc. Oare nu e cam mare intarzierea asta? Poate aveti un bebitz mic pe-acolo si voi habar n-aveti! Doamne ajuta sa fie asa! Va tin pumnii tuturor!
Speranta moare ultima!

Va doresc o saptamana minunata fetelor!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

bibyrox daca e prima luna stai linistita.parerile doctorilor sunt ca peste 50% din femeile fara nicio problema raman gravide in aproximativ 6 luni.asa ca fruntea sus ca vine el si bebe.
merdan vad ca noi ne asemanam foarte mult la zile, tratament si simptome.si eu am luat utrogestan in aceeasi perioada.nu stiam ca utrogestanul mareste temperatura.eu am simtit ca sunt mai calda ca de obicei si mi-am luat temperatura axial.rezultatul a fosr 37.2 fata de 36.5 cum am de obicei.
cum de o saptamana am o senzatie puternica de greata si o stare de rau general in fiecare dupa-amiaza mi-am facut o programare la doctor pentru maine.sunt putin ingrijorata sa nu fie altceva

Mcrissa

Mergi la inceput