ultima trecere

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

quote:
Originally posted by blue eyes

Pentru ca open marriage are de-a face cu open mind

Open marriage si open mind...Hmmm, n-as fi asa sigura

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

as fi si eu curioasa...de unde pana unde??

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:

Da.
Incep cu "open" amindoua!
numa' ca una e evolutie, alta involutie, tot cu "volutzie" ceva....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:

Da.
Incep cu "open" amindoua!
numa' ca una e evolutie, alta involutie, tot cu "volutzie" ceva....

Elise

Nu te supara pe mine, dar uite la tine un comentariu arogant si zeflemist care nu-si are rostul.Din care cauza s-a ajuns unde s-a ajuns si tu faci parte dintre cei care se mira Elise ca nu se poate discuta "civilizat".
pacat..daca nici de la cei cu un oarecare iq ridicat nu poti citi un rind fara bataie de joc, ce sa ne asteptam de la..stii tu de la cine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eh, Elise, facusi analiza lingvistica, te-oi simti mai bine acum.

She, eu fac stinga imprejur acum. Vii cu mine sa bem o cafea ?www.220.ro/stuff/Arta_in_ceasca_.htm " target="_blank">http://www.220.ro/stuff/Arta_in_ceasca_.htm

I want to break free!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Nu te supara pe mine, dar uite la tine un comentariu arogant si zeflemist care nu-si are rostul.Din care cauza s-a ajuns unde s-a ajuns si tu faci parte dintre cei care se mira Elise ca nu se poate discuta "civilizat".
pacat..daca nici de la cei cu un oarecare iq ridicat nu poti citi un rind fara bataie de joc, ce sa ne asteptam de la..stii tu de la cine..

She, oarecarele meu iq nu vede nici o legatura intre cele 2 concepte, in afara faptului ca, asa cum am zis, incep amindoua cu "open".

In al doilea caz s-ar fi potrivit dupa "open " orice alta componenta, dar nu biata "mind", care saraca sigur n-are nici o treaba cu atractiile animalice de care spunea in_trecere.

Sa continui sa detaliez?
ramin asha, zeflemista, in sperantza ca ai prin ideea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Eh, Elise, facusi analiza lingvistica, te-oi simti mai bine acum.

She, eu fac stinga imprejur acum. Vii cu mine sa bem o cafea ?www.220.ro/stuff/Arta_in_ceasca_.htm " target="_blank">http://www.220.ro/stuff/Arta_in_ceasca_.htm

I want to break free!

pai vin, ce sa fac acum? zahar si fara lapte si sa-ti mearga gura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Copiloi,thanks for the game,tocmai am bagat la coltul opus.Incercam si un snooker?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Psihologii sunt niste vorbeti inutili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mai Alino, copiloiule (ca draga-mi esti), tu ai dedus ca nu e psiholoaga ca ti-a recomandat neste materiale de pe gogl'.
pai stai ase, ca si io mi-s injiner, din ala electronist, si la sobectul unei fete care "se corenta", i-am dat neste explicatii despre acumularea sarcinilor electrostatice prin frecare, da' daca atunci ma'ntrebai despre caracteristicele tranzistorului cu efect de camp, crezi ca-ti redam din memorie?
he he he, tot am uitat, dadeam rapid o cautare pe gugl', insemna cumva ca mint in privinta meseriei?

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu totusi o mai astept pe in_trecere sa raspunda la cele cateva intrebari si probleme interesante care s-au pus in subiectul anterior. parerea ei conteaza, cel putin pentru mine.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput