ultima trecere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coranima spune:

daniela, tie iti pare o persoana care minte un partener serios de discutie ????
Asta da hobby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Fara a mi le pune din nou in cap pe cele pe care am reusit sa mi le pun data trecuta, eu as vrea sa o rog pe In_trecere sa-mi puncteze ca la scoala (cu liniute si de la capat de rand fiecare idee daca se poate) care sunt avantajele si dezavantajele unui open marriage...scurt, clar si la obiect... Fara citate filosofice, fara trimiteri prin nordul continentului, fara exemple din viata personala...

Avantaje:
-
-
-

Dezavantaje:
-
-
-

Eu atat imi doresc, deocamdata.

Mergi la inceput

mey, scopul lui in_trecere nu e sa discute cu forumistii, ca doar tot ameninta ca se evapora, citate psihologice oricum avea de pe google, ca doar a mintit cu studiul psihologiei, scopul ei era sa se distreze cum se inversuneaza lumea cu argumente pro si contra...
Daniela, la asta m-am referit cu pitra, scuze pt proverbul demodat, da nu pare dubios ca protagonista dispare dupa ce se descopara ca minciuneste, apoi apare iar cand se inchide subiectul dansei si deschide altul,ca altfel ii lipseste obiectul muncii....luminarea maselor....ce ma mira ca lumea chiar ia in serios un mincinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by coranima

mey, scopul lui in_trecere nu e sa discute cu forumistii, ca doar tot ameninta ca se evapora, citate psihologice oricum avea de pe google, ca doar a mintit cu studiul psihologiei, scopul ei era sa se distreze cum se inversuneaza lumea cu argumente pro si contra...
Daniela, la asta m-am referit cu pitra, scuze pt proverbul demodat, da nu pare dubios ca protagonista dispare dupa ce se descopara ca minciuneste, apoi apare iar cand se inchide subiectul dansei si deschide altul,ca altfel ii lipseste obiectul muncii....luminarea maselor....ce ma mira ca lumea chiar ia in serios un mincinos

coranima,

problema e ca, aici, nu prea putem verifica acuratetea informatiilor.
Motiv pentru care e bine sa plecam de la premisa de nevinovatie.

Nu cred ca tu poti sa bagi mina in foc ca X chiar s-a certat cu barbatul, Y s-a impacat, Z chiar are 2 copii si asa mai departe.

La fel de bine si tu poti sa fii barbat in RO, sa n-ai o preocupare si sa trollesti pe aici dindu-te femeie din Olanda.

Cit timp n-ai argumente valide (si asta ar presupune legaturi extra DC) nu e cazul sa faci afirmatii referitoare la sinceritatea unuia sau altuia.
Pentru ca sint pure speculatzii.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heny spune:

Ca se fac speculatii cu privire la X sau Y de pe forum nu e asa grav ca in cazul in care arati cu degetul spre el. Cei care arata cu degetul sa sa uite bine la mana cu care arata si vor avea surpriza sa constate ca trei degete sunt indreptate spre el . Recunosc ca sunt off topic, dar nu m-am putut abtine!

Mergi la inceput

elise, in situatia de fata s-a demonstrat ca persoana in cauza nu a studiat psihologia, cand o forumista i-a cerut niste amanunte mai in profunzime in ceea ce priveste psihologia...si in_trecere a dat informatii de pe google...dupa care a disparut...pana i s-a luat jucaria (topicul cu casatoria open).
dar ok, asta poate nu e suficient, dar cand postezi un topic, spui ca e ultimul mesaj si apari din nou(cand vezi ca iti e inchis subiectul si au disparut interlocutorii), si tot asa, asta nu e minciuna ????
Dar oricum, atat am avut de spus,asta e parerea mea, va doresc dezbatere placuta in contiuare si lui in _trecere distractie placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie singurul lucru care nu mi se pare ok este ca nu ai mai dat pe la topicul respectiv pentru a lamuri unele din argumentele pertinente care au fost aduse iar acum vii si spui ca subiectul s-a inchis si tu sa anunti ca pleci, ca nu mai are rost sa postezi paginile pregatite - astepti rugaminti?

Ai facut cerere de stergere de cont si gata. Simplu ca buna ziua.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

coranima, nu ai dovezi ca minte, ci doar asa iti place tie sa crezi, ai pus egal intre ea si miciuna, si tot ce-a spus ai anulat.
ehehe, dar daca nu e asa, ce te faci? a?
conteaza atat de mult ca mesajul dansei sa fie sprijinit si de-o patalama?
mie mi-e absolut indiferent ce studii are in_trecere, e chiar irelevant, incerc sa iau mesajul ca atare, n-o privesc ca psihologul meu, ci ca o colega de forum care are ceva de spus, indiferent daca parerile ei coincid cu ale mele (in multe privinte coincid, dar din pacate doar la nivel teoretic, practca ma omoaraaaaaaaaaa).

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

Ai facut cerere de stergere de cont si gata. Simplu ca buna ziua.

cererea nu se aproba

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by coranima

daniela, tie iti pare o persoana care minte un partener serios de discutie ????
Asta da hobby...

cu exceptia situatiei in care chiar tu esti in_trecere si stii ca ai mintit, poti declara ca e un "hobby" de tip "asta da.." in exact sensul punctului tau de vedere/exclamare, eu nu detin informatii in aceasta directie, ca atare, da, pot considera pe oricine partener de discutie, serios sau mai putin serios, tine de discernamintul meu ulterior. Lumea mea nu se imparte in verzi, negri, albastri, prosti, destepti ci in oameni care au puncte de vedere diferite, mi se pare normal ca inainte de a-i respinge sau scufunda in cazanul cu "asa nu" sa incerc sa le inteleg punctul de vedere...
Si in nici un caz nu apelez la ce e mai usor: sa fac misto de ei...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput