Cat e de afectat puiul meu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ruxij mda welcome to France. Eu testez acum bona pe care cu greu am gasit-o pentru septembrie. De aici disperarea! Deci nu-mi pot permite sa vina cineva trei luni (si sa munceasca ca bona la negru), daca nu gasesc pe altcineva la inlocuire.

Pur si simplu piata este atat de reglementata, incat iesi zuzu din asta.
Au paire nu tine din cauza apartamentului mic si astia nu au vrut sa ne elibereze hartie cum ca putem angaja....!

Lorelei.. nu pot pleca in mijlocul semestrului pe motiv ingrijire copil. Dar acum testam bona, inca mai avem resurse sa ne invartim fara ea. Dar vreau si eu sa stiu cat e de serioasa reactia lui....

Si sa mai adaug ceva deasupra mea in rezidenta sta o alta nounou... considerata buna. Mie imi vine sa lesin. Are doi-trei copii in grija (unu sub un an si altul/doi peste un an pana-n trei) plus doi ai ei. Rezidenta n-are lift, ea sta la unu. Puiul de peste un an urca treptele in patru labe taras-grapis ca ea doi brate nu tinea. Pana scoate carutul dublu din boxa, copii raman sub ingrijirea fetei ei celei mari care are poate 5-6 anisori. Toata ziulica e la cumparaturi prin imprejurimi cu copii, traverseaza intr-o veselie cu un toddler agatat de carut eventual. Sa mai adaug ca se aud plansete ore-n sir, ca au si doi catei.... asta o zic ca sa pricepeti care-i peisajul mediu. Adica multe nounou-uri sunt acolo ca sa nu zici ca ai lasat copilul singur complet. Iar eu o iau razna...

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Off, ce situatie! E clar ca nu-i place copilului la bona.

Cat despre cat de normal e, hm! Si al meu pui se da cu capul de scaunul de masa. Adica se bataie in el tare de tot. Lui i se pare distractiv. Eu ma urc pe pereti. Si la fel, nu mai sta deloc la schimbat. Se invarte, se suceste, se enerveaza. Ma trec toate apele pana ii pun un pampers. Ce sa mai vorbim de echipat de mers afara.
Si nici nu imi mai mananca.
Si noi n-am schimbat nimic.
Sigur nu bate un vanticel dinspre Franta?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

hihihi, Andreea, mi-am gasit vocatia, vreau nounou in franta

Da n-ai putea totusi sa gasesti o persoana de incredere, din Romania, sunt destule pensionare cu venituri modeste, pe care s-o aduci cumva sa stea la tine pana creste copilul...zic si eu, ca nu stiu in ce varianta ar putea ramane ea in UE pe termen lung, dar merita sa te interesezi...e tragi-comic ce descrii tu acolo, chiar ca-ti pierzi mintile sa te gandesti ca lasi copilul asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cam asta sugeram si eu. Acu' si o ilegalitate mica asa de dragu' copilului...nu strica.;)

Mergi la inceput

Doina deocamdata si mamei doar viza trei luni suplimentare si poate io iesi un permis de sejur.
Din pacate si cu ea aici si juma de zi tot ar trebui sa se ocupe altcineva de celalt, pentru ca mama saraca nu e mai deloc in putere...

Iar aici piata de munca se apara cu dintii... asa ca no way ce propui tu...
Macar bine ca-mi dai dreptate ca innebunesc cu motiv. De doua zile is dusaaaa

Andreea.... o ate mistralul meu pana la voi....asta ma framant si io... e nervos si nu-i place, dar in timp s-ar aranja. Sau e nervos, e grav si mai bine fac un gest taios acum decat sa-mi pocnesc eu capatana cea mare si fraiera mai tarziu?

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Hai si tu Lia...
Legal nu vor da dreptul unuia si fara legaturi aici sa stea mai mult de trei luni/sase luni pe an. Io o pereche de oameni sa faca cu schmbul n-am gasit inca, tot caut e drept...
Mey io fac orice pentru pruncii mei, adica daca nu e o pereche, tin ilegalu la mine da cine naiba risca....???
Ca io risc pentru cupchii, da cela pentru ce sa riste?

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Offf Andreea,nu-i place lui bebe de bona,e clar.Au astia mici un simt numai a lor,stiu din prima clia daca le place o persoana sau nu...Cred ca pana la urma solutia este sa o schimbi,ca n-o s-o placa pe asta.
Cu datul cu capul de scaun stai linistita ca toti fac asa.Al meu isi trage palme in cap cu toata puterea,imi vine sa ma urc pe pereti...iar la schimbat nu sta de nici o culoare.Cand il schimb trebuie sa fie barbata-meu cu mine,el il tine imobilizat de maini si eu repede ii pun scutecul.
pupam fata suparata si bafta sa gasiti pe altcineva

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Da mey Oana da ashe brusc? Ca al meu era cumintel... mey s-are o voce ragusita... ca daca n-as sti ca nu e voie i-au da o miere s-un ou crud sa se refaca dupa vocalizele de la nounou.....

eibi si ceata de pitigoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Andreea,...io mai vin c-o sugestie, da stiu ca e foarte personala...insa indraznesc, ca pentru copii face omu orice, tu ai zis-o
Eu cand as avea o dilema de-asta as ruga-o muuult, da mult si des, pe Maica Domnului, sa ma ajute intr-un fel, adica sa-l ajute pe puiul meu...Ca ea e foarte buna, stii, si poate orice, si totdeauna ajuta...sigur-sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

poate coboara ea sa faca pe nounou

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput