Clubul optimistelor (12)
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_daneza spune:
Sunsmile, te-ai facut mai frumoasa!Bravo asa trebuie! Zbor plakut , distractie la maxim, bafta cu MBA si cat mai multe poze si cumparaturi.Aduci si la fina ceva ?Glumesc!
Pana la urma am hotarat cu o parte dintre colegi sa ii luam un bonsai( stiu ca ii plac) si m-i se pare si masculiia, asa.Eu i-am luat "lecitina" ca sa nu uite ca il iubesc si i-am luat un ambalaj tare haios in forma de inima, este argintiu cu funda albastra -exact in culorile firmei..si astept cu deosebit interes ziua de maine...la 10.30 intru pe usa biroului....sa imi tineti pumnii ...ca poate ii zic ca aia este inima mea pe care i-o fac CADOU TOATA!
In rest , am emotii atata tot , dar le voi depasi.Tre sa ma iau de el ca mi-a adus ciumafaia la shwr , strica imaginea firmei, azi au vazut-o si ceilalti colegi care subscriu la parerea mea.Dar am pus-o la pct, azi!Sa stie cine e sefa .
Va pup !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Aoleu Danezo te luasi de femeie? Las-o mai si pe ea pe-acolo sa castige si ea un ban cinstit....Hai ca maine iti tin pumnii. Sa intri sa ne zici ce ai facut ca daca nu...
Him bafta maine la dr.Din cate stiu io, anticonceptionalele te deregleaza mai mult sau mai putin.Iti poti da seama si tu daca de ex. ai luat in greutate.Sper sa nu fie asa si sa faci bebe cat mai repede. Si ma bucur ca azi ai avut o zi mai buna.
Corina esti inca tanara.Aici e un paradox: io pe toata lumea sfatuiesc acum sa faca bebe.Dar eu am facut-o pe maimutza mea la 28 de ani respectiv 30 de ani tati.La fel ca si voi, am avut alte prioritati. Dar acum iti spun sincer, imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme.Nu imi inchipui cum am putut sta fara copil.Sotul meu are o vorba:"copilul umple casa".Si chiar asa e.
Hai ca te-am zapacit. Concluzia e ca il faci atunci cand te simti pregatit din toate punctele de vedere(inclusiv sufleteste). Pana una alta, spor la invatat.
La fel si tie Andreea spor la invatat si pana pe la doua iti tin si io companie. Chiar daca nu mai intru pe net.
Alina sper ca vii cu vesti bune.Te pup si pe tine si pe tati si pe alexa.Sa fiti sanatosi cu totii.Aveti grija de tati ca acum are nevoie de voi.
Sunule te-am lasat ultima dar tu stii ca io te iubesc, nu? Vreau sa-ti urez distractie placuta si sa aveti bafta de vreme buna. dulce si pe tine si pe sot(chiar mai cum il cheama, sau ma rog pune-i tu un nume ca sa-i zic si io cumva )
Hai pupici si revin pana ma bag la invatat.
Chiar mersi pentru urari.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
.Eu i-am luat "lecitina" ca sa nu uite ca il iubesc si i-am luat un ambalaj tare haios in forma de inima, este argintiu cu funda albastra -exact in culorile firmei..si astept cu deosebit interes ziua de maine...la 10.30 intru pe usa biroului....sa imi tineti pumnii ...ca poate ii zic ca aia este inima mea pe care i-o fac CADOU TOATA!
In rest , am emotii atata tot , dar le voi depasi.Tre sa ma iau de el ca mi-a adus ciumafaia la shwr , strica imaginea firmei, azi au vazut-o si ceilalti colegi care subscriu la parerea mea.Dar am pus-o la pct, azi!Sa stie cine e sefa .
Va pup !
Dany
La mine cred ca s-a rupt firul undeva....nu inteleg nimic...care e faza cu seful?
==========
Corina
Albumul meu
georgi75 spune:
Corina seful este seful ei, care nu are sefa(a se citi nevasta) si care maine implineste o varsta(nu stiu cat).
Si de aici te-ai prins nu?
Asa ca toate ii vom tine Danezei pumnii stransi. Da?
Si tu Danezo fii atenta aici: ori maine ori niciodata! Uite , inchipuieste-ti ca maine il vezi pt ultima data ca pleaca in Alaska si nu mai ai ocazia sa-i zici nimic. Da? Curaj. Timpul trece si apoi nu o sa ai timp sa te saturi de el.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Corina, o sa iti explic altadata sau pe PM, daca vrei.Sau poate te elucideaza fetele ...
Bafta la invatat studioaselor.
Georgi, intru oricum sa va spun .
Dany
daniela_daneza spune:
Georgi, multumesc de incurajare! Asa am sa fac! Dar doar sa imi imaginez ca pleaca ....34 ANI -implineste dragutul de el.
IMI DORESC SA II POT ARATA INTR-O ZI CE AM POSTAT SI CUM M-ATI SUSTINUT VOI!
Dany
daniela_daneza spune:
Georgi mi-a plakut faza cu timpul trece si nu mai am timp sa ma satur de el.
Cred ca nu am sa ma satur niciodata de el.
Dany
BraveGirl spune:
Fetelor...hai sa va spun ce zapacita sunt...din cauza oboselii nu mai judec si am crezut ca sunt la nurori...si va dati seama dilema mea.Mai ales ca voi o incurajati...Sunt haioasa, nu?
==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:
va dau cite un si o imbratisare la fiecare.
bineneteles ca sunt obosita frinta, dar ce mai conteaza. tati de alexa este bine, operatia a fost usoara, dar cu muuulte emotii.
mey fetelor sotii/prietenii vostrii cum sunt la chestii d'astea? al meu m-a terminat psihic, mi-a mincat toti nervii. nu a ascultat indicatiile dr, s-a miscat non-stop, s-a vaitat de ziceai ca a nascut tripleti, a fost . abia m-a lasat sa vin pina acasa pe la 16,30 de la 8 dimineata, ca el cu cine ramine? la 19 am fost inapoi la el, dar intre timp n-a mai avut la cine sa se rasfete si i-a cam trecut durerea.
ma bucur enorm pt cupilu' meu, sunu'. am lacrimat cind am citit mesajul. distractie maxima!
mii de scuze ca nu mai scriu fiecareia, da' voi stitit ca am citi tot si va iubesc pe toate mult, mult.
noapte buna !
alexa
daniela_daneza spune:
Corina, nu haioasa super haiosa !Dar chiar asa , care-i treaba akolo pe la nurori?
Dany