Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana scumpa, ai perfecta dreptate ca trebuie sa credem in sansele noastre. Pe mine m-a operat dr. Dan Tutunaru, de la Elias. Referitor la sangerarea de la buricut, nu prea e bine sa faci eforturi mari pana nu se vindeca acolo. Mie mi-a zis sa tamponez din cand in cand cu tinctura de galbenele (local) si sa am grija sa nu fie umezeala in buricut. La fire m-a chemat la o saptamana de la externare. Deci eu merg miercuri la scos firele...brrrr... Pe mine deja au inceput sa ma manince "zgaibele", ceea ce e semn de vindecare.

In rest, sunt la regim alimentar special pt. endometrioza, care sa combata estrogenii sintetici si sa stimuleze imunitatea. Aseara am avut dureri ca de ciclu (nu ff mari, dar m-au tinut vreo cateva ore), desi sunt abia ziua 18. Azi vad ca nu ma mai doare nimic.

Indy, tie si lui Mirciulica!

Aileene, iti multumesc din suflet pt. cuvintele frumoase, fata sufletista (uitasem sa o fac in mesajul de ieri)

Va pupicesc pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iubitele - va cu drag!
INDY - nu mi-a venit sa cred, cand am vazut ca ai aparut!
Ce face bebita? Ti-am trimis un mail pe yahoo, dar cred ca nu mai ai adresa pe care mi-ai dat-o.
Eu joi, pe 11 ma duc la prima eco sa vad daca-i OK pe acolo.
Gabiu - sper ca te-am ajutat cat-de-cat.
Pusule - si acum simt mirosul liliacului de la tine!
Amely - esti curajoasa si zgaibele, in curand nu se vor mai vedea...iar la buric poti sa spui ca tocmai ti-ai scos cercelul! Multi vad, putini cunosc!
Aileene - vrem poze+contiunarea povestirii.
MRL - oi fi tu FIV-oasa, da' eu aici te !

Mii de !

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna iubitelor !
Am revenit in cuibul nostru...e bine peste tot , dar la tine-acasa e cel mai bine ! Am avut un week-end tare "zguduit" si concentrat in emotii cat cuprinde , n-am avut inca timp sa pun poze , dar o voi face , promit !
Ioana te si-ti multumesc ptr aprecieri , si cuvintele tale sunt "dulci" iar tu esti o dulce..., pana la urma cred ca am cantat imnul RO in franceza si vice-versa , nu avem deloc obiceiul sa bem "alcool" , dar am avut chef sa ma "aburesc" nitzelush ca tare bine m-am simtit si asta e valabil ptr toti cei dragi cu care am avut ocazia sa-i intalnim ! Iar Alexandre s-a distrat de minune cu verisorul sau Jérôme !
Draga mea , asa cum ti-a spus si Amely dragutica , ai grija de tine si de buricut nu fa efort prea mare ca nu e de glumit , lasa treaba pe mai tarziu ! Sa stii ca daca as fi fost in situatia voastra si eu as fi optat ptr ca sa raman gravi cat de repede dupa laparo si dupa vreo 3 luni as fi luat dipherelin-ul...asa ca , imposibil sa nu "functioneze" , fetelor aveti 3 luni...dati-i bataie , sigur acum cand nu mai aveti nici un obstacol , mai ales ca ati si ramas "natural" ! Urmariti-va temp. si perioada cea mai buna , sunt sigura ca veti avea un rezultat excelent cat de curand sa ne anuntati ! BAFTA , tin pumnii si astept sa se adevereasca spusele mele la toate ! Si inca un lucru Ioana : cred ca stii deja pe cine voi paria ?! In nici un caz pe boala ci pe tine , biensur !
Amely te , nu esti obligata sa ma bagi in seama de fiecare data , eu nu ma supar ! Cumnatica mea din Strasbourg( sora sotului) , a vrut sa-mi cunoasca prietenele cu care discut si v-am prezentat , a spus ca sunteti frumoase (cele care au album) si ca am mult noroc sa discut cu voi si ei i-ar place , dar nu stie o boaba romaneste , iar pe forumuri franceze , n-are chef sa mearga , doar asa sa se uite , sa citeasca , dar nu sa discute . Spune ca francezii nu vorbesc atat de usor de problemele lor personale si are dreptate , eu merg pe cateva , dar sunt f scumpi la vorba...infine ! Va saluta si va doreste sa va realizati visul cat de curand !
Rami draga , nu se poate , esti nascuta-n aceeasi zi cu sotiorul meu (am inteles eu bine pe 20.06. ?) mai e un pic si te -icesc de ziua ta ...
Indy ma bucur din suflet ca Mirciulica s-a "programat" bine cu somnul si-mi dau seama ce bine e , cand te mai poti odihni si tu un pic , ca meseria de mama nu-i deloc usoara , mereu stat cu urechile ciulite ca s-auzi pe bb cand plange ! Va cu drag pe amandoi , sa cresteti mari si sanatosi si-ti multumesc c-ai mai trecut pe la noi ! Alexandre prima noapte completa mi-a facut-o pe la 4 luni , dimineata m-am trezit fff speriata , de ce nu l-am auzit noaptea si m-am repezit la patut sa vad daca mai respira , mi-era groaza de vreo nenorocire , numai la asta ma gandeam si-mi era o frica de numa , cand colo el dormea asa de bine , iar cand l-am atins usor pe burtica sa vad daca respira , il trezisem ! Asa suntem cand devenim mamici , mereu la panda , sa le fie bine la bb-icii nostrii !
Dragele mele , va doresc o zi placuta cu soare si o saptamana exceptionala si plina de surprize placute la toate Thea , Liliana , Betty , Liana , Danyalo , Danotino , dj_mama , Carmen.Cita , MOana ,

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, dragele mele !

Va scriu si eu doua vorbe dupa inca un week-end super obositor, casa pe care o construim ne da mari batai de cap !

Amely, multumesc frumos pentru adresa site-ului, iti doresc succese maxime la prestat , parca vad ca in urmatoarele 1-2 luni ne anunti ca esti Te iubita !

Ioana, acelasi lucru e valabil si pentru tine ! Sa nu fii descurajata, ca pentru orice exista o solutie, bine ca ai depistat problema, daca mai amanai, poate se agrava.

Adevarul e ca m-ati cam pus si pe mine pe ganduri, mai ales datorita spotting-ului premenstrual pe care il am si a unor intepaturi in dreptul ovarelor (si nu neaparat la ovulatie). CM nu e dureros, am doar un disconfort in prima zi, dar din pacate durerea la CM nu e neaparat un criteriu pentru determinarea acestei boli. Acum 2 ani cand am facut eu laparo mi s-a spus ca nu am, dar mai stii ce s-o fi intamplat intre timp...

Aileene, da, se pare ca eu si sotul tau suntem nascuti in aceeasi zi ! Deci facem petrecerea impreuna, da ?

Va pe toate si sa auzim numai de bine !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetele, va pup dulce pe toate!
Bety, iti intorc inzecit! Abia astept sa ne dai vestea ca ai cuibariti in burtica. Eu merg inainte cu injectiile. Abia sunt la a 4-a injectie. Astazi chiar mi-am stricat o doza ca am prins o bula de aer in seringa si nu am reusit sa o scot asa ca am aruncat-o si am trecut la alta. Injectia de astazi a fost dureroasa. Dupa ce mi-am facut jumatate din ea mi-am scos acul ca ma durea prea tare si am continuat restul injectie alaturi. Cred ca mi-am varat acul prea la suprafata, chiar mi-a curs putin sange dupa ce am scos acul, doar putin, dar m-am sters cu spirt si gata. Ma cam doare si pe mine mijlocul, mai mult in partea stanga. Ma inteapa, doare ovarul stang parca am junghiuri si burtica parca este putin cam marita, parca as fi balonata. Tu ai patit asa ceva?
fetelor, va pup dulce pe toate-toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Fetelor, am dat cautare pe net ca sa nu ma fac de ras da' eu nu stiu ce e ala spotting premenstrual. Adik, dureri? Imi spuneti si mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !

AILEENE ma bucur enorm ca te-ai distrat bine si ca Alexandre a avut partener de joaca! Spune-i, te rog, cumnatei tale ca-i multumesc pentru urari si ca ma bucur ca o intereseaza problemele noastre. Asta dovedeste ca are suflet si ca seamana cu noi! De tine ce sa mai spun, cum pot sa-ti mai multumesc, ca o mie de cuvinte nu mi-ar ajunge! Am sa ascult sfaturile tale, ca intotdeauna si am sa trag tare lunile astea. Ma bucur ca mai este cineva de acord cu mine, ca ar trebui sa profit de lunile imediat urmatoare. Medicii vor sa nu ramanem imediat insarcinate din cauza riscului aparitiilor unor complicatii, cred. Dar viata mai complicata ca acum fara copii nu cred ca poate fi. Mai bine sufar putin mai mult acum si ma gandesc la produsul final, decat sa nu sufar deloc si sa raman fara bebe. Nu?

AMELY draga, ai perfecta dreptate, va trebui sa profitam de orice sansa si sunt convinsa ca acum ar fi cel mai bine! Am auzit ca dr. tau e un medic foarte bun si s-ar putea sa cer si eu parerea dansului referitoare la sanse si tratament. E bine, cred sa stii si parerea altui medic, nu doar a unuia. O sa am grija, sa nu mai fac efort, dar cand muncesti pentru tine nu prea poti sta deoparte. Si eu o sa merg joi la scos firele, dar nu mi-e frica. Sunt inca balonata in abdomen si asta i-mi da o stare de disconfort,in rest, nu ma doare nimic. Tu te simti balonata? Si eu tin regim si beau ceaiuri, oricum nu am prea mancat mai nimic zilele astea. Doar salate, fructe, iaurturi si supe. O sa mai caut si eu pe net referitor la regim pt. endometrioza. Daca stii mai multe spune-mi si mie, te rog, ce avem si ce nu avem voie sa mancam. Multumesc pentru tot si astept vesti de la tine

RAMI 73 multumesc pentru incurajari si ca esti alaturi de noi!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

Fetelor, am dat cautare pe net ca sa nu ma fac de ras da' eu nu stiu ce e ala spotting premenstrual. Adik, dureri? Imi spuneti si mie?

Buna!!! Spotting ul este pierderea de sange inaintea menstruatiei propriu zise. :)
Poate apare in perioada ovulatiei sau nu neaparat (eu am avut frecvent asa) si poate sa nu fie dureroasa daca in general nu ai dureri in timpul menstruatiei :).

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Bety, m-ai ajutat enorm, multumesc mult.
Ioanatugs, stai linistit, daca-l suni pe T te ajuta, eventual te poti duce la el la cabinet, eu nu stiu daca ai citit dar sunt si pacienta dr.T si a dr.Moisa. La dr.T am facut laparoscopia, dupa care pentru inseminari am optat pt. dr.M. ( totusi intre timp l-am intrebat prin telefon despre diverse, asa ca nu s-a suparat ca l-am parasit)
Pot sa-ti spun ca dupa operatie, in aceeasi luna am , pentru ca la echo, a doua zi dupa operatie dr.T mi-a zis ca am un folicul maricel si endo suficient, deci sa nu pierd sansa, drept pentru care am facut ce mi-a spus ( n-a fost sa fie, dar totusi iti spun ca se poate). Despre balonari, m-am cam chinuit vreo saptamana cu carbune, dicarbocalm, ranitidina, etc, stai linistita o sa treaca!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

GABIU multumesc mult pentru raspuns si incurajari! Chiar intentionez sa ma programez pentru o consultatie la dansul. La tine a cata luna dupa laparo esti? Sa dea Domnul sa ramai insarcinata cat mai repede!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput