Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ioana, LA MULTI ANI ! Iti doresc ceea ce iti doresti si tu cel mai mult, adica un sanatos anul asta !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Nu stiu de ma mai tineti minte...acum ceva vreme dadeam un semnal de intrare in clubul Moisicilor. Azi va scriu sa va spun ca dr. noastra draga a mai facut o minune. Dupa o cauterizare facuta acum 2 luni, acum sunt fericita sa va spun ca asteptarile mele (de peste 2 ani de zile) au dat roade: sunt cat se poate de insarcinata.
Minunea s-a intamplat natural. De fapt ma si gandeam ca daca nu e sa fie luna asta, o sa merg sa verific trompele si ce o mai fi de facut. Insa Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine si pentru asta ii multumesc Lui, in primul rand, apoi D-nei doctor Moisa, care este o minune de femeie si un profesionist in fata caruia ma inclin.

Va doresc din suflet tuturor celor care luptati pentru visul de a avea copii sa il vedeti cat mai curand implinit. Vreau sa va multumesc din suflet pentru faptul ca datorita voua am aflat ca exista dr. Moisa.

Va imbratisez cu drag,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

VA MULTUMESC FETELOR PENTRU URARI SI SA DEA DOMNUL SA SE IMPLINEASCA MINUNEA LA TOATE! LIANA30, RAMI73, BETY, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT!
SIMOO....Ce fericire... esti gravi???? Am si uitat de ziua mea cand am citit vestea ca esti insarcinata FELICITARI IUBITA SA AI UN BEBE SANATOS, UN FRATIOR SAU O SURIOARA PENTRU RUXI!!! E CEA MAI BUNA VESTE PE ZIUA DE AZI !!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ioana, LA MULTI ANI! Sa fi fericita si cat de curand visul tau sa devina realitate.
Sim, FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si un bebe norocos!
Haideti ca listuta noastra de gravidute incepe sa se ingroase.
va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana multumesc mult de tot! In primul rand, pentru ca este ziua ta, iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu darul pe care il doresti si il astepti de atata vreme: un pui mic sa creasca in burtica ta! O sa stau cu ochii pe tine. Te astept la mamici, ca tare frumos ar fi sa mergem de manuta chiar de luna asta.

MRL iti multumesc tare mult! Sa dea Dumnezeu! Ca tare dorit mai este puiul asta: si de noi (de mine si de tati), dar mai ales de surioara lui/ei care ma intreaba deja: "Mami, cand nastem?" Ni se intampla o minune si sper sa stim sa o pretuim cum se cuvine.

Va doresc din toata inima sa traiti cat mai curand bucuria pe care atat de mult v-o doriti: aceea de a fi mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Multumesc mult MRL,am ajuns deja la Giulesti si daca ovulatia merge bine saptamana asta am in plan o inseminare.De maine o sa incep sa ma monitorizez si acolo.O sa ma vada primadata dr.Ion Ionut si apoi o sa fac inseminarea cu d.Moisa si cu el.
Multumesc mult pentru raspuns .O sa va tin la curent.

Mergi la inceput

LIANA30 eu inger si tu dracusor? nu prea se pupa! Cred ca amandoua suntem undeva la mijloc, adica pur si simplu oameni, altfel nu ne-am fi intalnit! Nu? Multumesc, iubita pentru tot! Esti o draguta, ca deobicei, un om deosebit si nu sunt doar vorbe! Poti sa ma crezi! M-am simtit ieri, exact cum ai scris la evenimentele comunitatii, adica....excelent, magic!! Multumesc
VREAU SA MULTUMESC TUTUROR FETELOR PENTRU URARI SI SA VA SPUN CA M-AM SIMTIT CA INTR-O MARE FAMILIE SARBATORIND ZIUA ALATURI DE VOI!
AILEENE.............pe unde esti? ne e dor de tine!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

SIM multumesc si sper sa te prind de mana! Eu sunt in z22 si inca mai astept!! Semne nu am de nici un fel!! SARCINA USOARA I-TI DORESC SI UN BEBE FRUMOS CA TINE!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sim ma bucur pentru tine!! Sa ai o sarcina si o nastere usoare si un bebe sanataos si mancacios!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dragele mele !
N-am mai intrat demultisor din cauza ca m-am molipsit de un virus pe PC-ul meu , sotul l-a "formatat" dar tot nimic ! Am dat comanda de unul nou , dar vad ca cam dureaza pana il primim , cu rabdarea trecem marea nu ? ! Acuma eu profit de ocazie , sunt la prietena mea cea care trebuie sa nasca pe 15.06.(dar eu cred ca va fi mai repede din cauza ca are cateva contractii si uterul ar cam da semne sa se deschida , deci ne asteptam , mai ales ea si sotul ei , dar pana atunci trebuie sa stea cumintica si cum singurica nu intelege , stau eu cu batul langa ea cat pot) ca altfel nu se poate !
Ioana draga am vrut sa-ti trimit un PM de ocazia zilei tale dar n-aveai , asa ca am dat clik pe trimite e-mail si dupa cate inteleg nu l-ai primit , imi pare rau ! Poate ti-ai schimbat adresa de e-mail si nu l-ai schimbat si pe profilul tau , nu stiu ! In orice caz , primeste gandurile mele cele mai bune cu aceasta ocazie si un calduros si sincer "LA MULTI ANI" iubita ptr cei 33 de primaveri (iarta-ma daca n-am inteles eu bine si n-ar fi asa) , sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume si multi -ici cu lipici...mai bine mai tarziu decat niciodata , nu ? Tu cum te mai simti , ce mai e nou ? Ma refer la planul de bataie Ptr BB , ce intentionezi sa faci in viitorul apropiat ?
Bety ma bucur ptr tine si grauntelul tau , exact asa ca si mine 2 embrioni ET si doar unul s-a prins , in ciuda faptului ca HCG-ul analizei tale de sange a fost de-o valoare de gemeni , infine...insa poti fii sigura de-un lucru : acel 1 e ffff concentrat si e cel mai bun , ce mai..."the best"... sarcina usoara si ai grija de tine , iar in ceea ce priveste un concediu cat de mic sunt de acord cu tine , impuneti-l , ai nevoie ![pup-ici tie si grauntelului sa creasca mare si sa nu-ti dea prea multe stari "neplacute" cu toate ca stiu , ele oricum sunt acceptate nu-i asa ? Imi aduc aminte cum spunea Veronicica ar fi singura femeie gravida , care sa vomite zambind de fericire ptr fericitul eveniment , sunt sigura ca si tu esti in stare !!!
Liliana cum merge treaba ? Se apropie cu pasi grabiti ziua cea mare ! Curajoasa noastra draga , auzi tu sa-ti faci injectiile singurica bravo , eu una nu m-as fi incumetat sa le fac ! Oricum mi-e gandul la tine si-ti tin pumnii stransi de tooot , am si ptr tine o sticluta la "rece" si tare simt c-o voi deschide-n curand , asa ca da-i bataie scumpa , sunt cu ochii pe tine , astept marea veste , te !
Sim f frumos , bravo ptr reusita si-ti doresc o sarcina frumoasa si usoara dar si un bb sanatos si mancacios ? cat timp are sarcina ?
Amely , Liana , Thea , Rami , Slavmih , Indy si toate , toate , va trimit pupici multi si dulci de departe !!!Va tin pumnii fetelor la toate sa fie bine si tratamentele voastre sa dea roade cat de repede !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput