40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetelor, am intrat scurt doar la un mic salut de noapte buna, ca mi-e somn si nu prea am chef sa stau pe forum. Sorry.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

lu, la tine a venit week endu' si la mine vacantza!!

yyyeeeeaaahhhhhhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Buna seara,fetele.
Am luvat o pauza mica.Lucrez de-mi sar capacele.Am adunat toate cartile din camera noastra,la un moment dat am crezut c-o iau razna pt ca nu se mai terminau.Acu beau o 'Lacrima lui Ovidiu' si va scriu.Pe urma trec la celalat raft unde totul devine f interesant pt ca noi nefiind niste ordonati s-au adunat tot felul de kkt-uri.De miine incepe santierul in casa si nu ma vad bine.Pe calin nici atit.

Liliana eu am o vorba pt cazurile ca si-al tau:sa ma tzuce in daca le dau voie si daca vin cu cerere semnata si stampilata si cu nr de ordine.I-auzi! Doar te-ai realizat pe mintea si munca ta.De ce nu se pot bucura? Io nu-i inteleg pe oamenii astia.
Am avut si eu citiva 'prieteni' de astia,dar am avut grija sa afle ce parere am.Si nu le-a fost tare moale perna sub k-r.Si chiar nu aveau pt ce sa ma invidieze.Ca io studii superioare pas,cariera nu ma-ntere.Deci n-am.Poate pt casnicia mea sau pt cei citiva prieteni pe care ii am.Chiar nu stiu si nu inteleg.In fine.
Eu ,una, ma bucur ca-ti merge bine,da-i 'nainte si lasa-i in pace. pt tine.

Catzelul e inspre bine.A facut jigodie forma respiratorie si noaptea alba am facut-o pt ca nu putea sa doarma decit daca statea in fund.Cum isi lasa capul in jos cum se sufoca.Asa ca n-am facut altceva decit sa cladesc in jurul lui perne care sa-l sustina sa poata respira.Acu se joaca si e vioi dar mai are niste sunete pe la plamini si tre sa ramina sub observatie.Bine c-a trecut.Eu asa fac de fiecare data cind are pb vreun animalut.de copii nu mai vorbesc.Cred ca sint usor dusa cu pluta.

in fine.Va scriu mai tirziu ca se trezii piticu si misuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bravo tie Nomi. Sanatate mica copilutzului blanos si spor la vopsit. Fetele weekend placut. Eu am program de gradinarit si certat cu kupilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Weekend placut si de la mine ptr toata lumea.
Noemi, frumos gest pentru catel ai facut. Acum mi-am amintit si eu ca primul meu copil, a fost si este Danny. Un bishon maltez, care a stat cu noi de la 3 saptamani, si acum e tot la maica-mea. Si care este foarte atasat de mine, in ciuda distantei si a faptului ca ma vede o data pe an.
Cand am venit prima data in tara dupa 7-8 luni de America (hehehe, alt motiv de invidie pe "prietenii mei", in a caror obtiune NIMENI nu merge in tara sub 2-3 ani), Danucu, adica puiul meu scump de catel a venit la aeroport sa ma intampine.Cu fratele meu of course.SI in parcarea de la aeroport, am ajuns langa masina si am mai stat de povesti 2-3 minute.Eu nu stiam care e masina ,caci fratele si-o schimbase intre timp. Si nu ziceti, ca m-a recunoscut, si racaia cu gherutele geamul sa iasa.Si apoi sa vezi fericire pe el, ce mai sarea pe langa mine, si pana nu l-am luat in brate nu s-a linistit. Si in brate a mers pana la Craiova, deci drum de 4-5 ore. De fapt ar fi multe de povestit, dar nu e locul aici.
A si apropo cat de devotati sunt catei. In 2001, am fost 6 luni in Franta. Noi locuiam cam la 30 de minyte de mers pe jos de parintii mei. Si obisnuiam sa-i dam drumul afara lui Danny,si se intorcea singur. Nu spuneti ca la o saptamana dupa ce plecasem, in ziua de Paste, s-a dus singur pe jos, habar nu am cum, pe ploaie la ai mei.Ii era doar de mine cred.Ia luat cateva ore, timp in care sotul s-a impacientat un pic, dar nu foarte tare, caci mai lipsise el si alta data. Si l-a sunat maica-mea sa-l intrebe daca l-a lasat el pe Danny in curte. Off, puiul mami. Acum de cate ori ma duc acasa, nu se dezlipeste de picioarele mele.
Hai ca v-am innebunit cu catelul meu.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

neata tuturor!
haideti la .
Noemi, ai facut un gest frumos, cu catelusul.Apropo de asta, la mine la bloc s-a aciuit un caine vagabond, era dragut foc, mic, cuminte, nu latra, nu musca.A stat cateva zile saracutul in ploaie, nu avea unde sa se ascunda. Noua ni s-a facut mila de el si am improvizat o casuta. Dar vecinii au inceput comentariile.
Tre sa va spun ca stau intr-un bloc plin de pensionari si sint cam sacaiti. In fiecare zi dim. ii dadeam de mancare, seara cand ajungeam de la job, iar avea portia lui. L-am deparazitat intern si extern, in fine, l-am indragit si m-am ocupat de el.Pana cand, intr-o zi ....a disparut. Cineva i-a facut vant.Iar acum vecinii sint foarte fericiti ca nu-i mai deranjeaza nimeni.
E asa usor sa faci rau, dar e foarte greu sa faci bine. M-a suparat tare rau gestul lor, dar eu sint multumita ca atata timp cat a stat acolo la bloc, catelusul a fost fericit.
Adrienne,spor la gradinarit.
gabi, nematics, polux, arinna, chatonel, lu.more
Gata ca v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Eu am baut deja cafeaua, dar nu pot s-o refuz pe a ta, Mona!

Nematics, vacanta placuta (sa-mi fie invatare de mine sa ma mai dau mare . Eu, abia in august...)

Cand eram in Romania eram mama cateilor si a pisicilor.
Ii adunam de pe la gunoaie (am gasit un pisoi intr-un cimitir odata, in Prahova, bineinteles ca l-am facut argesean), ii spalam, ii pieptanam, funda rosie le puneam.
Ii tineam bineinteles cateva luni in casa, si cand cresteau, hop! cu ei la mama la tara, ca mi-era mila de ei sa-i tin inchisi, de o innebunisem pe femeie.
Avea la un moment dat 4 caini si vreo 6 pisici "de pripas".
Da' macar nu mai avea soareci (asta-i sigur) si nu se mai apropia vulpea de gaini!

Asa cava inteleg foarte bine, fetelor, si va zic "bravo", sa moara de ciuda pensionarii de la bloc.

Mai vin.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata fetele! Vin si io la cafea, inca nu facui, de lene! De fapt, sint inca in pat :)
Am vb alalteri la telefon cu o fosta colega (am fost impreuna 12 ani), nu ne mai venea sa lasam telefonul, aproape 2 ore am tot clampanit
Ideea e ca ea a fost in liceu in clasa B si io in A, deci vroiam sa vad cum organizeaza ei intilnirea de 20, mai ales ca erau mult mai uniti decit noi. Asa ca se pune pe treaba si ea si ceva-ceva tot va iesi.
Avem week-end lung, nu prea stiu ce-am sa fac, pretenele plecara in plimbari, motanu e la munci, asa ca io o sa calaresc netu, am proiecte gramada: cautam sa cumparam casa -preturile s-au mai asezat, speram sa gasim ceva pina anul ce vine; vreau sa fac o societate de servicii si tre sa vad in ce statut sa ma incadrez; mai tre sa va supraveghez si pe voi, ca sa NU fiti cuminti

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hai la mine, Chatonel, te scot la plaja! Si-ti arat si case, daca vrei, poate va cumparati aci la noi !
Ce servicii vrei sa le oferi frantujilor?
O sa va spun un secret, chit c-o sa radeti de mine (n-ati fi primele).
Eu as fi gata si maine sa ma lansez in... stuparit! Sa-mi cumpar stupi, sa-i pun la tara (n-am tara aici...), sa am grija de albine, sa le bibilesc, sa fac miere si s-o vand.
Doar ca nimeni nu vrea sa ma ajute. Sa ma sustina in idee. Mai mult, toti au un zambet ingaduitor pe fata cand vorbesc despre asta.
Dar eu chiar ca ma vad cu masca pe figura si cu combinezonul de protectie, gadilandu-le pe sub aripioare...
Radeti, va rog!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Lu, de ce sa ridem? Mie mi se pare un proiect realizabil, mai ales ca in egiunea ta sint o mie de feluri de flori! Chiar inainte de-a pleca in vacanta am citit o carte scrisa de Janine Montupet in care descria felul in care se cultivau florile pentru a le extrage esenta si a fabrica parfumuri.
Apoi trebuie ca tu sa stii sa te ocupi de stuparit, sa nu-ti fie frica de albinoase si sa mergi cu mierea la piata. Preturile pentru mierea adevarata sint scumpicele, cca 7€ la borcanul de juma de kil.
Singurul "hic" este ca iti trebe o parcela de pamint si pe la voi e scump, sau poate in l'arrière pays niçois e mai ieftin? Nu mai stiu citi km zboara o albina pe zi ca sa isi faca "norma", poate ca nu e musai sa le pui pe linga flori!!!
Eu te incurajez vivement!! Uite si-un site simpatic:
http://www.lesabeillesbutineuses.net/index1.htm

Cit despre afacerile mele, as vrea sa fac asa: arhitectura multimedia - adica sa instalez persoanelor care nu se pricep sau nu au chef sa-si bata capul: net,cu alegerea companiei de ADSL,degrupaj total sau nu, webcam, chat, transmisie video, boxe 5.1 etc, eventual retea in casa, de ce nu si furnizat PC-uri (am 2 colegi care au o societate de piese info), site-uri web mai simple sau mai complexe (pt astea as soustraita, nu imi place sa bibilesc).
Si mai vreau sa fac o oferta de servicii pentru serile "mondene", adica sa ma ocup de meniu (cumparaturi si gatit) pentru persoanele care nu le au cu bucatareala, sau carora nu le place sau nu au timp.
Deci as vrea sa fac o soc de servicii care sa imi dea poss de a face ce am chef, ca idei o sa-mi mai vina pe parcurs, nu? In fine, trebe tinut cont si de faptul ca se platesc cotizatii incepind cu ziua in care ai inregistrat societatea si asta nu ma incinta, e ceva de gen 300€/luna pe care ii platesc degeaba, pt ca sint deja salariata si cotizez la pensii etc, iar o a doua cotizatie nu imi da nici un drept in plus.

ps

uitai sa zic ca mi-ar place si sa ma ocup de formation on line, training sau learning (cu e in cap :) )dar pt asta probabil ca ar trebui sa demarsez scolile, liceele; ce sa mai, inca e o nebuloasa la mine-n capatina...
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput