DR Nayel-CF2(10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Mie imi e frica de rahianestezie pentru ca am trecut prin 2 pana acum si m-am simtit foarte rau dupa ele.In schimb dupa anestezia generala nu am avut probleme.Dar,ce sa fac,voi accepta ceea ce vor decide medicii.

DENY31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au dat informatii despre rahianestezie, mie la fel mi-a spus domnul doctor ca va fi. De altfel si eu consider ca aceasta este preferabila, am mai facut pentru operatia de apendicita si nu au fost nici un fel de probleme(doar ca atunci aveam 10 ani).
Bedrosmart iti multumesc pentru raspuns! Mie nu mi-a comunicat o data precisa pentru operatie, desi l-am intrebat (eu avand DPN intre 20-22 septembrie). Mi-a spus sa vin la control pe 13 septembrie seara, dupa ora 5, 6. Ma gandesc totusi ca nu ar face atunci si operatia, de obicei intelesesem ca dimineata. Si spui ca ar urma sa fie de garda apoi pe 18 septembrie... oare ar putea sa ma programeze si pe mine atunci? Numai sa nu fie mai grabit copilasul... Ma intreb daca se intampla totusi mai devreme vine domnul doctor la nevoie?...
Camelia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai da, unele persoane au dureri de cap dupa acest tip de anesntezie ( eu am scapat), iar altele se simt groaznic dupa anestezia generala.

Una peste alta, rahi- anestezia este mai buna si pentru copil din ce stiu eu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mie mi s-a facut rau de la anestezie, am zis ca acolo mor, simteam ca nu mai am aer, nu mai puteam sa respir si am apucat sa zic ca imi e rau. Urata senzatie, nici nu vreau sa imi aduc aminte de ea. Mi-aduc aminte ca au zis ceva de atropina si adrenalina si mi-am revenit.
Nu stiu cum as fi reactionat la totala. Eu am facut anestezie de aia cu cateter in coloana, ca mi s-a zis ca pe urma daca am dureri mi se poate introduce anestezic pe cateter, ceea ce nu s-a intamplat deoarece mi-au zis ca se poate sa mi se faca iar rau ca in timpul operatiei si atunci am zis ca mai bine fara. M-am speriat super tare de senzatia aia din timpul operatiei, nu ma gandeam decat ca mor si raman bebe si sotul singurei, mi-era frica de nu mai puteam, aveam senzatia ca o sa mor si ca nu au ce sa imi faca!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mai fetelor, azi m-am intalnit Dr. Nayel la Plazza, era impreuna cu sotia dansului care este extraordinar de frumoasa. Cand i-am spus mamei mele ca este doctorul cu care o sa nasc a ramas masca, "asa tanar este?". Adevarul e ca si dansul arata foarte bine!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Florentina, arata tare bine Nayel, asa e.
Insa pe sotia lui n-am vazut-o niciodata. Nu stiu cum arata. Daca zici tu ca e superba te cred.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Buna, fetelor,
Va rog mult sa-mi spuneti si mie care sunt tarifele la nasterea prin cezariana. Daca se poate, prin email.
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.

Va anunt ca Rosioara a ajuns acasa cu bebelina si este cam suparata ca nu are laptic.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

rosioara sa-ti traiasca bebelina,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Nu mai fi suparata ca o sa vina si laptele!
Asteptam povestea nasterii!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna fetelor!

Sunt foarte incantata de Nayel. Astazi de dimineata m-am dus la spital din cauza ca toata noaptea am avut contractii si dureri de burtica. M-am speriat si m-am dus la el, fara programare. A foast foarte dragut cu mine, in cateva secunde a chemat o asistenta (dna. Luminita) sa imi faca o monitorizare a batailor inimii lui BB, in timp ce stateam conectata la acel aparat a venit si el sa se asigure ca totul este in regula (desi ii spusese asistentei ca dupa monitorizare sa ma duca la el cu rezultatul) si a stat langa mine, cu mana pe burtica. Dupa toate astea mi-a zis ca nu mai este nici un pericol si sa iau no-spa vreo 3 zile. Este un super doctor, iar astazi m-am simtit cu adevarat importanta si bagata in seama (ceea ce nu mi s-a intamplat cu nici un alt doctor). Cand am plecat de acolo si uitasem pentru ce venisem, atat de linistita ma simteam.
Este adevarat ca la prima consultatie nu mi s-a parut altfel decat ceilalti, insa imi dau seama ca nu avea motive sa fie altfel. Cand trebuie cu adevarat se dedica trup si suflet.

Un SUPER DOCTOR si un OM in adevaratul sens al cuvantului!

17 & Raducu (19.02.2004)

Mergi la inceput