Copilasi de martie - aprilie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
ninocikap spune:
Mai fetelor vad ca s-a iscat o adevarata discutie pe tema cu noul nume.. si nici macar nu inteleg de ce...
cand am fost insarcinate..eram "Mamici..." ca si celelalte.. apoi am fost "Bebelusi ca si ceilalti...."
nu inteleg de ce acum nu putem ca toti ceilalti.. adica daca mai au unii o denumire care e in discutie aici nu vad de ce nu o putem avea si noi... si asta e parerea mea... 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
oanamaria_luiza spune:
Nino 

Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
zuzunaki spune:
Nu intelegeti si interpretati gresit.Pur si simplu nu sunt nici atacata,nici nervoasa,sunt doar directa.Eu cred ca punctul meu de vedere a fost destul de pertinent.Am si argumentat(nu doar ca asa m-am trezit io azi dimineata ca vreau sau nu sa se numeasca topicul).
Ei bine si mai e ceva:nu vad unde e problema sa avem o alta denumire decat ceilalti,sa fim un pic originali(si nu sa mergem pe ideea spiritului de turma).E ceva rau in a ne dragalasi copiii???si nu a le spune doar`copilasi´?Io cred ca acasa de exemplu(ca tot se vorbea aici de familie virtuala)nu le ziceti"copilasu´lu´mama"...sau ma rog...ii alintgati,nu?)
Si da,daca sunt divergente intre ´speciali´ si ´nazdravani´ putem merge pe ´prichindei´.
Astea fiind spuse,ma retrag pt ca vad ca nu se agreeaza un punct de vedere,ci este tratat ca "cearta"sau "discutie"
peace si numai bine tuturor!
ninocikap spune:
Oanamaria_luiza si tie 
multumim mult fetelor pt aprecieri.
sincer mie nu mi se pare schimbat prea mult.. dar la cele 24 din 24 pe care le stau cu el ar fi cam greu.. ![]()
aaa m-am gandit acum.. daca vrem neaparat sa fim mai altfel.. haideti sa le zicem "Motzatzii" 
fara suparare.. am zis sa mai fac un spirit de gluma. 
Poze
ninocikap spune:
Zuzule spuneam doar ca fiecare aveti impresia ca are cineva ceva cu propunerea facuta.. si decat sa iscam ceva .. mai bine facem ca si ceilalti... poate ca m-am exprimat gresit si am dat impresia ca sunt contra ta.. desi nu cred... 
si da e bine sa ne remarcam cateodata...si sa nu facem ca toti ceilalti... dar si daca suntem ca ceilalti nu suntem cu nimic mai prejos.. asta vroiam sa spun... nu prin numele pe care ni-l punem...
si asa e nu ii spun copilas prin casa... eu ii spun "Frumusetea lu' mami", "iubire mica si scumpa" si altele de genul asta care nu pot fi folosite ca denumire pentru toti copilasii din grup, nu ca nu ar fi frumuseti si scumpi, dar nu ar merge asa un titlu al topicului.
Poze
adseana spune:
de doua zile urmaresc ce e pe aici...si tot la aceeasi concluzie am ajuns: SPECIALII![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
adseana spune:
Zuzu ai grija de tine!Multa sanatate lui Bubu, sa ii treaca repede-repede problema de la ochisor!
Si Bravos! vezi ca se poate cu socrosenia daca stii cum sa o iei![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
NIKA spune:
Hmmmm...ce discutii "aprinse " pe aici...mie mi se pare dragutz PRICHINDEII ...oricum important este ca suntem aici si nu neaparat topicul folosit...

caramella spune:
Da, e frumos si prichindei,ne mai gandim la variante sa fie bine pentru toata lumea,pana ne decidem raman copilasi.![]()
CENIA mersi de complimente,mi-ar fi placut sa stam aproape sa se joace impreuna.
lui Davidut frumos.
LIGIA thx ,ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.![]()
GEGEA thx pentru laude,si eu am o mofturoasa asa ca te inteleg,eu carnea o maruntesc cu cutitul,i-am dat la gratar ,la cuptor,fiarta.Si pe mine ma dispera cand scoate din gura mancarea.
NINO mi-au placut pozele la iarba verde,in porbagaj,la volan.
Sanatate lui Alex!
MAMACITA noul look il prinde foarte bine pe Alexut soldatel.mi-au placut pozele cu marea.
ZUZU pupici lui Bubu sa-i treaca conjunctivita!
ELLINIA si Alicia impinge cateodata copii sau le da cate una,dar rar.Ea se incapatineaza sa le ia jucariile din mana,asta e problema.Si tot timpul se smiorcae cand nu i se face pe plac,cred ca a observat ca asa castiga daca plange.
lui Stefan.
Va pup ca am ceva treaba prin casa pana se scoala puiuletul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
cenia spune:
Fetelor, cele care m-au intrebat de nr. de telefon de la vila de la mare am sa il postez curind in acest moment nu am nr de tel dar voi face rost de el. Deci, nu am uitat! in schimb, am uitat cit am platit pe noapte.... ca ma intrebase caramella, dar incerc sa mai intreb prin stinga dreapta....
mama! dar ce incrincenare cu denumirea.... as vrea sa fie topicul animat de informatii si mai putin de contraziceri. Ce spuneti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=5b84re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos