Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana81 spune:
Eu nu m-am certat cu una de la mine? si acum nu mai imi face placere sa mai barfesc pe acolo. cica ea a pierdut sarcina cu doctora mea din oarece motive ca e proasta. ok a zis o data de doua ori de trei ori, si la un moment dat m-au apucat dracii, mie mi se pare buna docotra. si i-am zis sa scrie la doctori de care sa te feresti nu sa posteze toata ziua. Uite eu de ce nu am nimic? cu mine de ce se comporta bine? Asa ca Anangel chiar nu mai crede ce scriu alea pe acolo. Daca ai incredere in docotra si daca tu esti optimista totul va fi bine.
Si chiar sunt pregatita sa nasc natural bine cu epidurala. Oricum sunt inaintea ta si o sa te incurajez
Ca bine zice si Nusha sa nu mai citesti.
Si sa stiti ca incep sa-mi iau in serios rolul de mama de baiat si soacra mare. Deja citesc carti cum se cresc baietii, cum sa-i spal . Mi-a promis sotu' ca ma ajuta si el .
Pupici!
Ioana 28+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
olguttza spune:
Fetelor, sunt din nou printre voi!!!
Am apucat sa citesc cate ceva din urma si vreau sa multumesc pentru grija si ganduri!! Pup toate miresicile de 2005! Mi-a fost tare dor de voi....
Si-acu is datoare sa va explic:
In primul rand, pentru cele care nu stiu sau au uitat, in ianuarie am pierdut sarcina pe care ne-o dorisem atat. In lunile ce au urmat, nu am mai avut ciclu, dar eu l-am tot asteptat cu consecventa. In saptamana dinaintea Pastelui, m-am trezit intr-o noapte urland din cauza unor dureri groaznice, dureri care m-au tinut cam 3 zile. Eram convinsa ca urmeaza sa-mi vina si ca durerile astea aduc ceva bun. Dar n-a fost asa. Am fost din nou la doctorita care ma chiuretase si ea mi-a zis ca s-ar putea sa mi se fi lipit peretii uterului, drept pentru care mi-a dat un tratament cu progesteron, in urma caruia ar fi trebuit sa-mi vina ciclu. Dar tratamentul n-a avut efectul scontat. Am cautat sa ajung la un alt medic, unul competent intr-adevar. L-am gasit, am fost la el si mi-a pus diagnosticul de "sinechie uterina", diagnostic pe care mi l-a explicat in detaliu: dat fiind ca atunci cand am pierdut sarcina, chiuretajul a fost unul prea agresiv, in care mi-a fost distrusa toata mucoasa uterina (endometrul), peretii uterului mi s-au lipit unul de altul, iar menstruatia (care a existat in aste 3 luni) s-a varsat in burta, fiind in pericol (din nou) de septicemie. Singura solutie in astfel de cazuri (cazuri nu foarte dese, ce-i drept) este un nou chiuretaj, curatarea acelui sange "murdar" din abdomen si montarea, pentru o perioda determinata, a unui sterilet care sa mentina deschisa cavitatea uterina. In paralel, trebuie tinut un tratament hormonal foarte puternic, care sa-mi provoace, timp de cateva luni, ciclu artificial. Interventia de care v-am vorbit a avut loc joi, pe 4 mai, si inca sunt vie! Acum astept ca aceasta interventie si tratamentul sa aiba efectul care trebuie si sa redevin femeie.
Ah, si sa mai trebuie sa va spun ca, de la inceputul lui martie, mi-am luat un part-time si nu mai aveam timp nici sa respir. Ideal ar fi sa-mi pot schimba jobul actual, da mai asteptam cu asta.
Cam asa m-am delectat io in ultima luna...
Tin pumnii la burtici, Alexandra si Ioana (tizele mele)!
Nushu si Zoze, fac galerie!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
nushulica spune:
olgutzza imi pare tare rau de cate a trebuit sa indurioare unde ai gasit dr aia de te-a nenorocit??
acu macar ca esti pe drumul cel bun si te vei reface in curand...ai grija de tine si apropo...si noi iti facem galerie
ioana sa stii ca si eu am fost atentionata de cineva ca alea pe la mamici sau pe la aspirante(nu toate dar multe din ele)sunt cam prapastioase si cam panicate ...poate chiar un pic shoky....si prefer sa intru mai rar pe la ele de acum sau chiar deloc - eu inca nu m-am certat cu nimeni
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
SunSmile spune:
Neata
Acum ca sunt iar acasa...pfuuu am venit si la fetele mele de suflet!
Bun revenit Olgutza! Multa putere si sanatate iti doresc! Sa fii bine si sa mergi inainte, pentru ca esti o luptatoare! Te pup
Pupici la burtici si aspirante si o zi frumoasa!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
ratusca1977 spune:
Neata fetele...v-ati baut cafeaua??
Olguttza, cat necaz pe capul tau, bine ca s-a rezolvat...ce ti-e si cu medicii astia....sanatate maxima si cat mai curand un bebe
Sun bine ai revenit, ti-am simtit lipsa si aici si la stelisti
Nusha, Anangel, Zozela, Ioana
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
Si bv spune:
Salutare, fetelor! Olguttza, imi pare rau pentru ce a trebuit sa induri. Si eu am pierdut o sarcina in ianuarie... dar din fericire am avut un dr. bun, datorita caruia am trecut mai usor peste toata durerea aceea si acum sunt refacuta complet, doar ca trebuie sa mai asteptam pentru siguranta inca vreo luna-doua pana sa incercam din nou sa avem un bebe. Iti doresc si tie ca macar dupa acest nou tratament sa te refaci si sa ai din nou bucuria conceperii unui copilas!
Ioana, e adevarat ca unele mamici sunt mai panicate, dar pe undeva sunt de inteles, mai ales daca au avut experiente neplacute. Probabil si eu voi fi una dintre acestea, insa voi incerca sa nu induc temerile mele si altor mamici, care oricum au apasarile lor. Sarcina oricum iti da atata sensibilitate, ca orice te deranjeaza, am trecut si io prin asta. Cred ca fetele de la topicul cu mamici iti duc lipsa, avand in vedere optimismul tau!
Nusha, am vazut si io pozele: frumoase si fetele si motoarele! dar mai bine te pozai pe tine, sa te mai vedem!
Multi pupici tuturor, mamicutelor Ioana si Anangel: multa dragoste si intelegere, tuturor: o zi minunata!
Simona - aspiranta optimista
Poze
zozela spune:
Mmda..Venit azi-noapte..una bucata menstruatzie..insotita de dureri infioratoare de cap,burtica,spate..Subiect incheiat!
Ioana m-ai linistit..Iti dau fata
In legatura cu fetele de la Odisee si cele de la Aspirante...ma abtin..pentru ca nu pot generaliza..Totusi..multe dintre ele stiu ce stiu..Au experiente cu adevarat groaznice in spate
Olguttza nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci..si totusi cred ca imaginatia mea nu poate merge atat de departe..
Sunt alaturi de tine..si dc ai nevoie de ceva..orice..aici sunt....Intr-o zi..va fi bine!!
fetele(Ratusca,Simona,Sunny,Anangel..)
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
nushulica spune:
quote:
Originally posted by zozela
Mmda..Venit azi-noapte..una bucata menstruatzie..insotita de dureri infioratoare de cap,burtica,spate..Subiect incheiat!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
zozeee lasa ca luna asta sigur va fi cu noroc
uite eu iti fac galerie si sigur si celelalte fete sunt de partea mea
capu sus....eu ti-am zis ca te astept.... ....dar cat?1
kriss de ce nu ai mai intrat pe la noi?? poate revii
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
anangel_lexi spune:
Olguttza mi s-a facut rau la propriu cand am citit prin ce-ai trecut. Sper ca acum te simti bine si sper sa te refaci cat mai curand !
Nusha, Ioana, cred ca aveti dreptate cand spuneti ca unele poate mai si exagereaza, dar la noi la mamici de sept-oct 2006 au fost atatea nenorociri, parca era un blestem...Sper ca de-acum sa nu se mai rareasca lista, ca s-a rarit destul pana acum!
toate fetele!
21+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
olguttza spune:
Ola, fetele!
Multam din suflet pentru ganduri, urari si... galerie!
Important e, pentru mine acu, ca sunt, oarecum, cu moralu ceva mai sus decat nivelu marii. Nu pot sa acuz pe nimeni de cele intamplate, nici macar pe doctorita care m-a chiuretat in ianuarie (apropo, am gasit-o pur si simplu, caci era de garda cand am ajuns io la urgenta), pentru ca ea s-a chinuit mult sa curete bine locul (sarcina era foarte bine lipita de uter si a aspirat foarte greu), dat fiind ca eram la un pas de septicemie (sarcina se oprise din evolutie la 8 sapt., dar organismul meu, defazat, a reactionat de-abia cand eram in 13 sapt. jumate). Probabil stia bine ce face si s-a gandit ca mai bine fac sinechie, care se poate remedia, decat sa-mi lase resturi acolo si sa fiu acu in lumea de dincolo.
In rest, toate bune, ca sa zic asa . Acu, ca-s in medical, am oarece mai mult timp liber, ba chiar peste vreo ora ma'c la un interviu.
Zoze, nu te nelinisti cu rusii, mai bine astepti un pic mai mult bb-le...e mai sigur!
Doamnele!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.