Miresele anului 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 27
anangel_lexi spune:
Ioana, ai dreptate, cam slabuta miscarea pe aici! Deh, se apropie concediile, nu? Am vazut si eu rochite din astea la noi in piata, da' nu era nici una cu Winnie, numa' cu Tweety. Oricum ma mai uit eu.
Moira, pai eu abia astept sa intru in prenatal. Si abia astept sa se intoarca sefa mea tara. Sa vezi ce mutra o sa faca atunci cand o sa-i spun ca vreau sa intru din iulie in prenatal...Ca ea spera ca o sa intru din august. Tu unde ziceai ca pleci? Iti urez drum bun!
Noi suntem bine, in sfarsit incepe sa-mi creasca si mie burtica, m-am masurat aseara si am circumferinta la burtica 99 cm, la bust nu m-am mai masurat ca sa nu ma sperii...Azi cumpara sotul baterii noi la camera si o sa mai fac ceva pozici.
Maine prietena mea cea mai buna are cununia civila, asa ca mi-am luat si eu o zi libera ca sa ma pregatesc cum se cuvine. Abia astept!
Va pupam pe toate!
25+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
olguttza spune:
Is p-aci si io, fetele, numa ca foarte multe de spus nu prea am - da va citesc zilnic! Ma oftica vremea asta, care e ni asa, ni asa, si-n fiecare zi ma-mbrac cum nu se poate mai nepotrivit . Zilele astea ma'c si io la doftor, sa vedem in ce stare mai sunt dpdv clinic, ca psihic stiu deja! Maine iar imi pleaca barbatu pan tari straine si iar o sa am un wknd mirobolant...d-abia astept sa se termine luna asta, ca deja nu mai suport! Poate-n iulie om apuca si noi sa plecam pe undeva macar o saptamana, desi o s-avem o nunta si o petrecere sanatoase, dar care sper sa nu ne lase fara bani de tot .
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
anangel_lexi spune:
Olguttza, am revazut pozele tale de la nunta (tare mult imi plac ) si vroiam sa te intreb daca mai ai figurina de tort. Si daca da, nu o vinzi? Am o prietena care are nunta luna viitoare si si-ar dori figurina de tort dar nu-si permite sa dea 1 milion pe ea, cat e la cofetarie...
toate fetele.
25+
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
Ioana81 spune:
Buna ziua!
Angel iubita sa vezi belea eu am 110 in "taliuta". Zici ca am un pepene sub haine . Ma bucur ca iti creste si tie burtica, dar sa nu aud vaicareli ca la mine. Mie imi place burtica la 24-28 sapt. Era si micuta si usor de carat . Eu inca stau in pat cuminte. Azi m-am pricopsit cu niste contractii iar si nu ma mai misc. Mai lucrez asa cate putin...mai mult stau la tv in pat. Anangel o sa innebunesti in concediu. Nu e nimic bun la tv. Uffff....si greu mai trec orele.
Va pup ca ma intorc in patut
Ioana 32+ si
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
nushulica spune:
ioana la asta ma gandeam si eu ca nu o sa am ce face acasa ca eu ma plictisesc cateodata si duminicile dar sa stau vreo 2 luni acasa...eu daca ma voi simti bine voi veni la serviciu pana pe la 8-9lunimai ales ca stau pe un scaun intr-un birou si nu ma streseaza nimeni...numai sa nu nasc pe aici
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
olguttza spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Olguttza, am revazut pozele tale de la nunta (tare mult imi plac ) si vroiam sa te intreb daca mai ai figurina de tort. Si daca da, nu o vinzi? Am o prietena care are nunta luna viitoare si si-ar dori figurina de tort dar nu-si permite sa dea 1 milion pe ea, cat e la cofetarie...
toate fetele.
Vai, tu, ce ma flatezi....
In alta ordine de idei, de vandut n-o vand in ruptu capului!!! da as putea sa i-o imprumut - desi, ma gandesc totusi, daca raman fara ea?! Io am luat-o de la Marriott, anu trecut, cu 400.000...
Vorbeste cu prietena ta si, daca e de acord sa nu ramana cu ea dupa nunta, io i-o dau!
De la nunta...
Si bv spune:
Dragele mele, va multumesc pt incurajari! In curand voi ingrosa si io randurile burticoaselor, veti vedea!
Ma bucur mult pentru Nusha! se simte bucuria ei atat de tare, incat imi da si mie mai mult curaj s-o iau de la capat.
Ioana, ti-am vazut pozele, vei fi o mami superba!
Anangel, mai da si la altele daca te plangi de marimea sanilor, hmmmm... cum nu va pot io intelege pe voi! ce n-as da sa nu ma incapa nici pe mine bluzele din cauza de "dumnealor"!
Mitumac, felicitari pt ca te-ai apucat de sport! asa-i ca ai mai multa pofta de viata si energie?
Nu vreau sa ratez pe nimeni, asa ca va pup pe TOATE si va doresc zile minunate si insorite! (asta-i pupatura preferata a Ioanei din cate-mi dau io seama )
Simona
Poze
anangel_lexi spune:
Ioana, lasa mama ca eu n-o sa ma plictisesc. Avem atatea CD-uri si DVD-uri cu filme acasa, incat cred ca in curand le vom pune si pe jos Eu una abia astept sa scap de astia de la firma.
Olguttza, nu te flatez, eu chiar vorbeam serios. Cat despre figurina, daca tu nu ai incredere s-o dai, atunci lasa. Poate are noroc si gasesc si eu undeva cu 400.000 desi targurile de nunti au cam trecut. Tu ai luat-o in cadrul targului de la Marriott sau exista acolo un magazin permanent? O sa ma mai uit si in pasaj la Lipscani, poate cine stie...
Si, pai ma plang, ca eu si inainte eram dotata, da' acum...e chiar groaznic.
25+
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
roxygeo spune:
Buna ziua la gagici!
Anangel - multumesc pentru urari
Zoze - nu mai avem surpriza ca au venit rusii, au intirziat ei un pic da` tot s-au aratat...
si_bv..va veni si rindul nostru
Nushu - ma bucur mult pentru tinesi-ti doresc multa sanatate
Ioana arati demential purtindu-l pe Winni
Apropo de concediu` prenatal si postnatal - ele se pot lua impreuna si dupa nastere..cel putin asa a facut o colega de`a mea...cind a avut nevoie inainte de nastere si-a luat concediu medical si apoi pe cel de odihna, ca sa stea linistita dupa aia cu 85% di salariu, mai ales ca nu vroia sa intre cu in aia doi ani, ci vroia sa se intoarca la serviciu.
Sper ca v-am fost de folos.
Pupici la toate fetele
olguttza spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Olguttza, nu te flatez, eu chiar vorbeam serios. Cat despre figurina, daca tu nu ai incredere s-o dai, atunci lasa. Poate are noroc si gasesc si eu undeva cu 400.000 desi targurile de nunti au cam trecut. Tu ai luat-o in cadrul targului de la Marriott sau exista acolo un magazin permanent? O sa ma mai uit si in pasaj la Lipscani, poate cine stie...
De la targ am luat-o....Ti-am zis, o pot da cu imprumut, dar n-o vand!! O sa ma uit si io prin cofetarii, poate gasesc ceva la pret "uman" si-ti dau de veste.
De la nunta...