Miresele anului 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ratusca asa e ai dreptate cu dpn dar eu eram atat de fericita aseara ca puteam sa scriu si 1979 adik anu meu de nastere... chiar nu mai conta ca voi oricum v-ati prins

ioana poate iti fac un cadou de ziua ta si il aduc pe bb mai devreme

anangel cum te mai simti??
simona abia astept sa vii si tu la mamici e tare frumos

zuzooo am 5 saptamaniiiiiii

olgutza iar ne-ai parasit??

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by nushulica
mi-a dat sa iau niste pastile pentru sustinere ceva cu utro.... nu mai stiu

Utrogestan! O sa ai o frumushatza de varsator!

quote:

olgutza iar ne-ai parasit??

Nu! Sunt prin zona, da cu trebi ceva mai multe, caci am si juma din jobu lu sotzu de facut, el fiind prin tari straine. Azi incerc sa ma relaxez, mai ales ca-i zi scurta si p-orma plec la mama in weekend, ca sa nu stau ca cuca-n bucuresti.

Pup fetele si va doresc wknduri misto!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

olgutza multumesc frumos ca m-ai lamurit cu pastilele astea...v-am zis aseara pluteam de fericire nici pastilele nu stiam cum se cheama nici cand se naste bb va dati seama ca am luat-o razna??

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nusha, felicitari pt. vestile bune! Hihi, mi-am adus aminte ce emotionata am fost eu dupa prima eco!
Noi suntem bine, crestem, mi-a mai crescut si mie burtica iar bebe misca de zor. Azi mergem la controlul lunar sa vedem ce ne mai zice d-na doctor. Poate ne da si ceva magneziu ca pe mami au innebunit-o carceii noaptea. Chiar vorbeam ieri pe mess cu o alta mamica de sept. 2006 si ne gandeam amandoua oare cu cat mai intense or fi contractiile nasterii fata de carceii de la picioare...Si ne gandeam cam cat timp am putea rezista unei astfel de dureri... Va dati seama ce probleme existentiale avem noi...
Olguttza, distractie placuta la mama ta.
Ioana, mai usor cu munca, te rog! Pai ce, vrei sa nasti la birou? Zi-mi si mie te rog de unde iti tot iei tu haine super sexi ca eu deja sunt disperata. Nu ma mai incape nimic din hainele normale si problema nu e burta ci sanii Poate am noroc sa gasesc ceva la magazinele de unde iti iei tu...
Va pup pe toate si va urez week-end placut!

25+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Mercic, da am parastas....

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Iote cite pe toate fetele si in special pe cele le doresc multa sanatate si sa aibe grija de ele

Io n-am noutati..in afara faptului ca am stat pina la 12 ore pe la munci...si ma asteapta un week-end plin de activitati "placute"....ca doar sotu` a plecat azi intr-o noua delegatie...asa ca va pup si pe saptamina viitoare...poate oi avea si io ceva vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:

Mercic, da am parastas....

De la nunta...

na ca o dadui in bara.
Scuze...

25+
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uraaaa!!! 5 saptaaamani!!! La mai mare! pe burtica!Hihi ce drag imi e sa zic asa..
Ete fata ce-i lipsea chelului..haine supersexi!!Bai sunteti criminale!!! Tineti-o tot asa!! Trebuie sa aratati bine cand vine BBle!!
Roxy ne pregatesti vreo surpriza?!
Olgutzoooo ia niste de la mine!!
O zi minunataaaaaa!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

anangel, vezi ca e poarta acuma foarte mult baby-dollurile care se gasesc mai peste tot, sunt ideale pentru burtica si au si niste decolteuri foarte generoase de aici si partea sexiiii. Eu cu bluzele ma descurc si cu fustele ca am gasit destul de multe cu bata elastica, cu pantalonii stau mai prost.
Weekend placut la fete si burtici.
Leyla13+

quote:

Nusha, felicitari pt. vestile bune! Hihi, mi-am adus aminte ce emotionata am fost eu dupa prima eco!
Ioana, mai usor cu munca, te rog! Pai ce, vrei sa nasti la birou? Zi-mi si mie te rog de unde iti tot iei tu haine super sexi ca eu deja sunt disperata. Nu ma mai incape nimic din hainele normale si problema nu e burta ci sanii Poate am noroc sa gasesc ceva la magazinele de unde iti iei tu...
Va pup pe toate si va urez week-end placut!

25+
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Anangel asa cum zice si Leyla poti sa te imbraci chiar si la servici in fustita . Eu am fuste pana sub genunchi cu banda la burtica si mai lungi si tare frumusica mai sunt . Mai am niste pantaloni ca de trening cu banda f buna pentru burtica si acum imi achizitionez pantaloni de in cu elastic la burtica. Cat despre bluze si eu am mari probleme ca mi-au crescut si tatele si burta f mult si nu mai imi vin nici cele mai mari bluze ale mele. Dar spre uimirea mea am gasit un magazin in Titan cu bluze mai mari. Uite ca imi fac poze zilele astea si o sa le pun in album sa ma vedeti cum am ajuns . Hainele le cumpar din Titan, Unirea si IDM. Ar fi interesant sa vad ce gasesc in Dragonul Rosu dar imi este f greu acum.
Sa vedeti ce am aflat ca, concediul prenatal se plateste 85% din salariul BRUT. Asta inseamna ca iei mai multi bani si stai acasa ...si eu aflu acum, cand mai trebuie sa stau mai putin de o luna. Asta este.
In rest totul e bine, contractii mai mici dar tot avem, luam pastiluta si gata ne trece. Stam linistite, muncim mai putin ca deh nu ne ridica nimeni statuie.
Nusha sa stii ca tare m-ar bucura. Mai ales daca e fata o sa fie tare smechera si frumoasa si desteapta ca mine . Vorba lui Anangel parca imi aduc aminte de prima eco si eu. Tot 5 saptamani aveam .
Zoze, Simona fac galerie poate veniti cu vesti bune.
Pupici pentru toate

Ioana 31+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput