Miresele anului 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

multumesc fetelor...am notat si o sa tin cont de cele spuse de voi... sarcina usoara in continuare, si sper sa va descurcati cu caldura, ne este noua greu dar voi cu bb la purtator ce sa mai zik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!!imi cer scuze ca nu v-am mai scris si sincer acu gandindu-ma nu am nici o scuzaas merita sa nu ma mai bagati in seama...dar eu am fost asa de dezamagita de rezultat ca nu am mai vrut sa mai zic nimanui ...am preferat sa tin numai pentru mine tristetea care o aveam....acum mi s-a dus tot optimismul si chiar nici nu mai am chef nici sa ma mai gandesc...
zozela te admir pentru tot optimismul tau eu sunt mai slaba...bafta la examen
anangel , ioana ce va fac bbeii??sunteti bine nu??pentru voi si bebici
mai vorbim

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Fetelor, am nevoie de un sfat.
Am tot amanat sa imi comand rochia de nasa, din motive de sanatate insa, si acum sunt in intarziere si cam toate croitoresele si casele de moda spun ca e destul de tarziu. Am vorbit la Creal Design si au fost de acord, insa as vrea sa stiu daca sunt buni, daca se tin de treaba si daca respecta termenul.

Multumesc mult.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Nusha, iubita nu fi suparata!!! o sa vina cand te astepti mai putin!!! Nu te descuraja, altii au asteptat poate si 2 ani, pana sa vina bebe. Uite noi iti facem galerie.
Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Nusha, nu fi trista, asa este, unele fete raman mai greu! Eu am o prietena care abia dupa 11 luni de incercari a ramas. Stiu de la ea ca a luat la un moment dat acid folic chiar inainte de a ramane. Aceasta vitamina este foarte buna pentru bebe si in primele luni de sarcina, dar e bine sa iei chiar dinainte. Si eu voi incepe sa iau din iulie, iar din august dam liber la bebe! Nu uita nici de pontul cu "lumanarea", ca nu-i gluma! Ca sa nu mai spun ca nu trebuie ratata nicio zi! oricum, sunteti la inceput, asa ca nu vad vreo problema!

Mamicilor Ioana si Anangel, va doresc multa putere! Am fost ieri in Bucuresti si era o calduraaaa! Aveti grija de voi si bb-i!

Moira, io nu-s din Bucuresti, nu stiu nimic de casa aceea de moda.

Va pup pe toate si pe curand!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Nusha!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nusha eu tot incerc si sunt foarte optimista, ce-i asta???? ia hai mai mult optimism... ca sa vina ..
Moiraintra la mirese de 2006 ca stiu ca si-au facut cateva fete rochia de mireasa la Creal, si sigur te vor ajuta ele... oricum sa stii ca parerile sunt impartite...eu una am lucrat rochia de mireasa la centrul din spatele bisericii de la sf.Gheorghe, si d-na de acolo lucreaza si rochii de ocazie, eru una sunt super incantata, a lucrat la timp si extraordinar de bine...
am mai vazut multe rochii foarte frumoase in Cocor la et.I si II...
sper sa rezolvi cat mai curand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Salutare doamnelor!
Nusha, te rog eu frumos, nu mai fii suparata, vei vedea ca bebe o sa vina atunci cand te vei astepta mai putin. Incearca sa nu te mai gandesti non-stop la asta, nu faci decat sa te stresezi. Uite un de la mine!
Ioana, distractie placuta azi la intalnire. Mi-ar fi placut sa vin si eu, dar...
Mai ai un pic si intri in concediu...hmmm...iarba verde...sezlong...suna bine. Poate-ti fac o vizita odata
Noi suportam greu caldura, azi noapte n-am inchis un ochi asa ca azi sunt tare prost dispusa...si cred ca si bebe e prost dispus ca ma loveste intr-una de vreo ora.
Moira, nici eu nu cunosc acea casa de moda de care zici tu.

23+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Merci fetelor,
Am fost la Creal la Mag. Victoria si am comandat rochita. M-a ajuns mai ieftin ca la Yokko, in jur de 5 mil. Sper sa iasa bine si la timp, ca am citit ca nu prea respecta termenul de livrare.
Va pupic pe toate!!!!
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

am intrat sa va salut, nu am nici o noutate...
Nusha facem galerie pt luna viitoare
toate fetele

STEAUA trup si suflet, spre 23!!!

Mergi la inceput