Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hello nurori
va citesc de multa vreme, iar azi mi-am luat inima in dinti sa va intreb daca ma primiti in clubul vostru?
eu voi deveni nora cu acte pe 27 mai
cat despre soacra mea va pot spune ca e ok, dar ca oricarui ii mai scapa unele perle, dar cred (sper) ca-s scapari de moment, in schimb ma pot baza pe ea
daca vreti s-o treceti in lista voastra treceti-o la alea bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

nicoleta, "Casa de piatra!". inteleg ca esti cam pe ultima "luna de metri". Cum stai cu toate pregatirile?

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Aly,daca vrei logan,intra si tu pe site-ul dacia,acum am vazut si eu ce nemultumiri au majoritatea,citeste forumul lor,sunt probleme chiar si la masinile noi...offf,cred ca depinde mult si ce noroc avem sa gasim ceva bun,trebuie sa fim optimiste!
Sotul oscileaza intre cielo si opel...va tin la curent cu ce vom face!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

incepe sa ma incerce o stare generalizata de nervozitate
mai sunt o groaza de rezolvat si de obicei weekendurile sunt cele destinate rezolvarii problemelor
abia astept sa scap, cand imi spunea cineva ca daca ar fi sa se casatoreasca inca o data n-ar mai face tambalaul cu invitati, petrecere
acum ii dau dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nico, bine ai venit printre norici! Ce putin mai ai pana devii nora cu acte-cum stai cu pregatirile?
si sa stai cat mai mult printre noi

Fetelor, cam liniste pe aici. Ce faceti, sunteti obosite dupa zilele de petrecareala?

Mergi la inceput

cherry promit sa stau, dar acum mi s-a terminat programul de lucru si la 5 tb sa fiu la o sedinta de electro
internet n-am decat la serviciu
mai multe detalii maine dimineata
va pup si o dupa amiaza placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

incepe sa ma incerce o stare generalizata de nervozitate
mai sunt o groaza de rezolvat si de obicei weekendurile sunt cele destinate rezolvarii problemelor
abia astept sa scap, cand imi spunea cineva ca daca ar fi sa se casatoreasca inca o data n-ar mai face tambalaul cu invitati, petrecere
acum ii dau dreptate

Eu sigur nu as mai face tambalau cu invitati si asta nu pentru ca nu mi-a placut cum a iesit, ci pentru ca m-au calcat pe nervi persoanele "binevoitoare" care ne dadeau tot timpul sfaturi despre ce si cum trebuie sa fie(fetele stiu despre cine vorbesc).
Nico, or sa treaca toate, voi sa fiti fericiti si sa va iubiti mult, restul nu mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami, hai ca imi dai de gandit. Eu n-am auzit lucruri prea nasoale despre Logan, oricum este singura masina pe care ne-o putem permite de noua. Noi vom avea garantie extinsa (3 ani) si oricum nu ne gandim s-o tinem mai mult de atat. Sper sa avem noroc sa luam una buna.

Cherry, nu mai stiu sigur daca a zis iubi Preference 1.4 sau Laureate 1.4, ca el e cu masinile. Iti zis sigur maine, ca azi mergem la Dacia sa vorbim.

Nicoleta, bun venit la nurori. Eu am fost mai "tupeista" si m-am bagat chiar daca mai am 2 luni jumate pana la oficializarea relatiei cu soacra. Da' cred ca nu s-au suparat fetele pe mine de asta, asa-i fetelor?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bine ai venit Nicoleta!
eu azi am avut o zi buna:am luat testul, iar operatia tatei a decurs bine.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami, am intrat pe site-ul Dacia, dar nu gasesc forumul de care zici tu. Help!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput