Clubul nurorilor (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Cherry, scuze, ma intrebai ce masina ne-am luat: Preference 1.4, albastru marin (nu ne-a dat mana la culori metalizate, asta e, data viitoare).

S-o stapaniti sanatosi!

AMR FIX 1 luna pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

mai fetelor dragi,
mi-a venit mie acum o idee si ma gandeam sa va dau tema de studiu: nu credeti ca ar fi cazul sa deschidem si un capitol pentru "posesorele de soti model"?
eu una m-as inscrie instantaneu

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Am intrat si eu repejor,sunt in pregatiri dar dependenta asta nu ma lasa sa nu intru pe la nurorile mele dragi!
Sunule,ma bucur enorm pt. voi,sa-ti traiasca sotu' si sa mai ai surprize din astea...sa va distrati pe cinste si sa faceti multe poze...E MINUNAT SA TRAIESTI ASEMENEA SENTIMENTE!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

flaviaaaaa...deschide cap nou iubit-o...

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by kitty_nic

mai fetelor dragi,
mi-a venit mie acum o idee si ma gandeam sa va dau tema de studiu: nu credeti ca ar fi cazul sa deschidem si un capitol pentru "posesorele de soti model"?
eu una m-as inscrie instantaneu

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

pai deja putem scrie aici...model...depinde ce intelege fiecare prin model...toti sotii sunt model...fiecare are ceva in care exceleaza...acum depinde si de noi ce vrem...pe mine ma misca(si poate nu arat mereu) orice gest marunt...dar eu sunt mai sensibila, mai romantica...

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, mersi, si noi abia asteptam s-o stapanim (adica sa vina si sa punem mana pe ea) azi a fost iubi la banca si a platit-o. Ei, o sa treaca cumva astea doua saptamani.

Florina, eu nu drive-uiesc inca n-am carnet, conduce iubi si ma tot bodoganeste sa-mi iau carnetul ca sa mergem cu masina cand mergem undeva, nu cu taxi daca are el chef sa bea un pahar de vin (ca eu oricum nu beau), dar i-am zis ca pana nu schimb numele nu iau nici un carnet, ca n-am chef sa umblu dupa schimbat carnet (imi ajunge buletinul si pasaportul).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, deschis capitol nou aici

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

scriu aici pana se deschide capitol nou

nu am trecut testul cu cea mai slaba veriga, spun cu rusine

Bun venit, Nicoleta! si casa de piatra!

felicitari Alynutza, pt masinutza sa o folositi sanatosi si cu folos

Sun, multe felicitari pt MBA, in primul rand si mai apoi, multe urari de bine sotiorului si sa ot ina tot asa ca se pare ca e pe drumul cel bun distractie maxima in Ptaga [btw, si eu ador orasul asta] si asteptam pozulici

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput