Restante salariale- profesori. Cum se calculeaza?

Restante salariale- profesori. Cum se calculeaza? | Autor: fdoina

Link direct la acest mesaj

Eu sunt in CIC si am aflat acum ca la inceputul lui aprilie s-au dat niste bani restanti din anii trecuti, castigati de sindicat in urma unui proces, ma rog profesorii stiu despre ce e vorba...
Azi am sunat la scoala, si mi-au zis ca nu am nici un ban de luat , ca tinerii nu prea au avut diferente la recalculare, neavand spor de fidelitate sau gradatie de merit, bla-bla
Mie nu prea imi inspira incredere explicatiile primite, am o prietena mai tanara ca mine, de la care am aflat treaba asta si care a luat bani, la alta scoala bineinteles.
As fi vrut sa stiu, daca are cineva datele necesare, cum s-a facut calculul acestor diferente, si care e perioada pentru care s-a recalculat.
Eu am inteles ca ar fi vorba de 2001- 2004, si mentionez ca in 2001 aveam 6 ani vechime, definitivatul si spor de dirigentie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cam la fel si la mine si nu am primit nici un leu. Aici au motivat ca eu eram in CIC pe vremea aia desi eu in CIC am intrat in sept 2003. Credeam ca numai la scoala mea sunt nereguli... Astept cu interes raspunsuri de la cineva mai avizat!

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Doina,eu inca n-am luat,dar mi-a zis contabila sa trec,ca am si eu ceva.Asta calculat pe cateva luni din sept.2003.Iar din 2001 trebuie sa iau de la Suceava.
Sugestia mea e sa suni la Inspectoratul Scolar Judetean,la salarizare,si sa le spui lor problema.Eu asa am procedat cand am avut niste incurcaturi cu banii la scoala.Sigur trebuie sa iei bani,am colege care sunt de 3-5 ani in invatamant si au luat in jur de 3 milioane(asta a fost cea mai mare suma de care am auzit).Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

N-apare nici un contabil pe DC?
Sa ne zica si noua cum vine treaba? Cine si cat a luat diferente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si pe mine ma intereseaza problema asta. Am lucrat si eu 3 ani in invatamant (2000-2003). Din cate am inteles din 2001 se dau ceva diferente. Deci tot ar trebui sa primesc ceva pt 2 ani.

Andreea 26+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar orientativ.
Mama mea (acum in primul an de pensie) a luat 43.000.000 lei.
In intervalul respectiv era profesor titular intr-un liceu, gradul I, 31 ani vechime, gradatie de merit, lucra 1,6 norme (are o specialitate "rara"). Vechime neintrerupta, sporurile respective (stres, fidelitate etc). Nu a avut dirigentie. A fost sef de catedra, dar nu cred ca are relevanta.

Am inteles ca greselile de calcul se refera la aceste sporuri si gradatii/salarii speciale.

Pe forumul profesorilor http://forum.portal.edu.ro/index.php?showforum=40 am vazut niste discutii in acest sens, parca chiar niste grile de calcul.

Mergi la inceput