Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sara buna!!!
CASA DE PIATRA doamnelor de ieri!!!

Kateryna superbe pozele, asteptam povestea nunti!!
Tizabela merg super pantofii cu rochita. sa-i porti sanatoasa. lasa ca astia cu varful ascutit sunt mai eleganti decat ceilalti.
Ne-am intors si noi acasa.Doamne ce bine e!!!
Ce sa va spun: pe soacra am sfidat-o tot timpul, daca am scos 3 vorbe cu ea si astea legate de bebe, sau ca i-am dus blidele si borcanele inapoi.
La nunta a fost dragut, ma asteptam sa fie mai pompos, ca doar socrii mici sunt cadre universitare, dar vezi de treaba.
oricum, noi am dat mult pt. nunta aia, dar daca dau ei atat la noi, poate isi acopera meniu, dar inca nu stiu sigur.
Clau al meu s-a facut manga la nunta, a facut streaptess (adica si-a dat camasa jos0la sf. era sa-i rupa camasa mirelului, daca nu fugeam sa-l opresc... ce mai... s-a facut de ras(zic eu), ca pe ceilalati ia distrat si chiar i-au zis ca a fost total. numai ca eu nu sunt obisnuita cu astfel de chestii.

Maine merg cu bebe la vaccinul de 4 luni. are 7,5 kg. e un greu, dar e frumos ca e al meu.
Azi a ras prima data in hohote. am crezut ca murim cand am auzit.

pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Gata si vacanta noastra, acum incep delegatiile... tocmai picai de la aeroport, unde l-am condus pe Bogdan. Dar a fost o vacanta productiva pentru noi pentru ca am reusit sa achizitionam costum pentru mire (de la Agnes Toma - de fapt, Dinasty - modelul din catalog pag. 20, vernil deschis-deschis, dar este inca la retus pana pe 17 mai), am luat camasa tot pentru mire (si tot de la Dinasty), pantofi si curea pentru Bogdan (de la Leonardo). Asadar, mirele are "trusou" complet Ramane mireasa de imbracat... De asemenea, ne-am comandat verighetele la Cellini si vor fi gata in vreo 2 saptamani si am cumparat marturiile (lumanari in forma de tort). Acestea din urma trebuie ambalate individual pentru ca sunt la seturi de 3. Eu mi-am gasit vreo doua toalete pentru cununia civila, dar nu reusesc sa ma decid la nici una din ele, asa ca, probabil, le voi lua pe amandoua. Cam asta am facut in vacanta asta... Ah, si ar mai fi ceva: am cumparat cate ceva pentru nasi! Am vazut si cufere si as vrea sa merg sa-mi cumpar unul. Sunt doua modele - din lemn sau imbracate in piele - costa pana in 2 mil., iar eu le-am vazut la Sephora si la Sara Blu, in magazinul Unirea.

In alta ordine de idei, felicitari din tot sufletul prospetelor mirese, in special Katerynei care arata absolut superb! (foarte sexi rochita ).
Tizabela, si mie imi plac pantofiorii tai si mi se pare ca merg foarte bine cu rochita, asa ca, in opinia mea, ai facut cea mai buna alegere.
Cred ca AT inseamna Agnes Toma, Freia. Am dreptate, Krelia? Si, ca tot a venit vorba despre Agnes Toma, noi de acolo am luat costumul pentru Bogdan, Krelia si, desi nu am avut catalogul la noi, au inteles din prima ce costum doream. Poate ati nimerit voi in alta tura decat noi Cat despre masuri, noi cautam 52, dar am luat 54 pana la urma, desi ii era cam mare, dar l-am lasat la retus, pentru ca 52 il tinea un pic.

Intrebare intrebatoare: si-a lucrat cineva ceva la Monica Darie? Daca tot nu-mi iau rochita mult visata de la Maggie Sottero, ma gandeam sa-mi lucrez la Monica Darie un model cat de cat similar, dar personal nu cunosc pe nimeni care sa-si fi facut vreo toaleta la ea, asa ca sunt curioasa daca merita. Ce parere aveti? Multumiri anticipate!

Acum ma duc si eu la invitatiile mele - maine vreau sa le dau in lucru si mai am ceva de adaugat - si apoi la nani ca s-a terminat vacanta si nu mai sa dorm pana tarziu dimineata. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Uitam ceva: Krelia, citeam ca ati cumparat bautura pentru nunta... Ce, cum, cat, de unde? Noi ne gandeam sa cumparam whisky, crema de whisky, gin, campari, martini, vin si bere. Ah, si sampanie. Ati luat ceva din astea? Daca da, da si tu mai multe detalii, te rog Multam anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Gio am reusit sa vad si eu pozele de la botez. Sunt SUPER. Iar ginerele meu e tare scump. Sa-ti traiasca.

Andreea 26+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Dana_micu, Kateryna, monicik, rok, Lilly79 CASA DE PIATRA!!!!!!! SI MULTA FERICIRE

Andreea 26+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Casa de piatra tuturor celor care au devenit doamne week-end-ul asta, sa va dea DD case pline de fericire, iubire si belsug!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Casa de piatra tuturor mireselor din weekendul ce tocmai a trecut
Vremea a fost frumoasa si sper ca si nuntile sa fi fost pe masura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by radu300

Curand postez si impresii despre Laguna Blu la sectiunea potrivita.

"www.PentruNunta.ro"

Raduuuuu!!! Eu vreau impresii despre Laguna Blu!!! PLEEEEZZZZ! Si poze cu restaurantul aranjat de nunta, daca ai, sau orice informatie.... Eu am nunta acolo pe 2 septembrie, asa ca orice detaliu mi-e de folos. Multumesc anticipat!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetili!!
Sunt super somnoroasa...mi se limba plimba-n gura......
..pepe, bine te-ai intors ...beuturili le-am laut din metro..la pretul zilei ..si deocamdata am luat numai taria (whisky, gin, vodka, campari, martini)...berea, vinu, sampania si sucurile...mai incolo..
AT, inseamna...da, ai dreptate!....si, poate oi fi avut tu noroc, cine stie..oricum...am senzatia ca pe "tevusca" mea de barbat nu prea pica bine tiparul de la ei..nu stiu...

katy...a adus cumnatu' pozili?

brr..iar e frig....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza, dragele mele!
Am avut niste zile pline de realizari
Am reusit sa-mi gasesc si pantofi de civila din saten ( Kreliutz ... ), cu toace inalte si cu putina platforma ... adica ezact ashe cum imi doream ... promit sa pun si poze, dar cand mi le-o descarca dashteptu' meu ca io mi's varza la d'astea ... si cu asta ... am cam terminat cu mine ... acuma nu mai am decat sa astept sa ... ma marit
In alta ordine de idei ... am niste draci ... de-mi vine sa omor pe toata lumea din jurul meu ... dar in mod special pe "nashii" mei nr 2 care au inceput sa faca nazuri si am avut un shou sambata cu ei ... ... dar pana la urma a ramas tot ca mine ( pt ca numai eu le-am tinut piept ... puiul a preferat sa plece prin vecini ca sa nu iasa mai urat - si bine a facut ) ... asa se intampla cand faci rahat amestecat ... dar ... surpriza! soacra a fost total de acord cu mine si mi-a luat apararea iar pt faza asta ... o iubesc

Pregatiri

Mergi la inceput