Mamici de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pune-le Pufymic....cum sa nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Le-am pus deja inni! Acolo le vedem mai bine!....si ma bucur ca ai reaparut pe forum(imi era dor de tine!)!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!!

Sper ca v-ati odihnit asa cat de cat cu zilele astea libere ca eu am incercat...adormind pe la 8 jumate seara dar am umblat in fiecare zi...ne-am vazut ba cu viitorii fini, ba la nasi, ba la cumparaturi , ba prin oras...insa suntem bine multumesc lui Dumnezeu.
Asa cum v-am spus am inceput sa simt miscarile bebelinei noastre dar nu ff tare...adica nu suturi asa, ci delicat si usor, ca pt o fetitza asa.... Asteptam sa simta si tati de-acuma...ca eu deja o simt jucandu-se si tare draga imi este.

Pufymic mersi pt pozicile puse acolo...asa am sa fac data viitoare le voi trimite pe adresa comuna. Insa as vrea si eu parola, numai ca nu stiu cum sa imi activez PM ca sa mi-o trimiti....Poate ma lumineaza cineva... Ma bucur ca te simti mai bine si te-a lasat maselutza.

Mamiflori felicitari pt baietel. Ma bucur ca este ce va doreati.

Nu mai stiu cine intreba daca triplul test se face pe nemancate...mie mi-a spus dr. ca il pot face chiar daca am mancat sau am baut ...apa , suc... ca nu are legatura.

Pupici si aveti grija de voi

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Inni, nici o problema... Numai ca nu mi s-a intamplat doar acum, ci destul de des. Oricum, pe MamiLili o simpatizez in mod deosebit ca e ieseanca de-a mea. Iar cu Gety am fost colega de liceu.
E interesant ce am aflat de placenta anterior/posterior asezata. Si la mine e anterior pozitionata ... Cu alte cuvinte tati o sa-si mai puna ceva timp pofta in cui pana sa "converseze" cu bebe. Cand eram gravida cu Lali, tati ciocanea in burtica si ciocanea si bebe tot acolo. Apoi ciocanea in alta parte si bebe se misca si ciocanea si ea dincolo... Abia asteapta tati sa il simta!, dragul de el...
Va pup!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici si bebici!!!
Ce mai faceti???Active observ...bravo...
Noi am petrecut de minune zilele astea am fost si la gratarel si la plimbarica..ne-a rasfatat tati....
Cred ca de ieri am inceput sa-l simt pe bebe dar nu sunt sigura....astept sa vad ce-o mai fi....oricum sambata seara cand ma dadea tati cu crema pe burta l-a simtit pe bebe....
In rest noutati nu am....cred ca vineri o sa merg la doctorita la control iar dupa 16 mai ma duc la eco 4D...deh sunt 22 de saptamani..de abia astept sa verdem ce este ....
Va si asteptam vesti.....felicitari tuturor care au aflat ce au in burtica..baietel sau fetita....

20 fix

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufymic multumesc ca ai transf. pozele cu bb.

MamiFlori imi pare bine ca nu te-ai suparat.Nu a fost cu intentie.

Triplul test reprezinta o dozare hormonala ale carui rezultate nu sunt influentate de aportul de alimente.Asa ca cele care-l aveti de facut puteti manca fara grija inainte.

In general analizele privind hormonii din sange nu au nici o leg cu mancarea.Doar biochimia sangelui este "pretentioasa" si tr facuta pe nemancate.

Pupici

Inni 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy-bitzy ti-am trimis email cu parola!Sper ca l-ai primit!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiFlori, baietelul e trecut la tine. Numai ca o mamica v-a confundat: MamiLili, MamiFlori, seamana nu-i asa? De exemplu eu nu stiu cum sa-mi schimb datele din profilul personal: apar inca "necesatorita" si cu numele vechi. Lasa, ca sotul meu nu vede. Voi ce faceti? V-ati revenit dupa bucuria uriasa dupa aflarea completarii echipei: fetita-baietel? Cred ca este visul oricarei familii. Cum au primit ai tai vestea? Poate imi trimiti un PM.
Nicolstoy, Testul Triplu Bart se face la aproximativ 16 sapt. Din cate am inteles eu, se face mai ales de mamicile cu varsta de peste 35 ani, dar probabil doctorii il recomanda sa fie facut preventiv. Oricum acum mi se pare ca noi intampinam mai multe probleme decat mamele noastre cand erau insarcinate. Probabil si din cauza asta si multitudinea testelor care se fac acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutari burticilor......
sunt noua pe DC si sunt o viitoare mamica de septembrie-octombrie 2006, mai bine zis DPN 27 septembrie. este prima sarcina si emotiile sunt pe masura. sper sa ma primiti si pe mine cu bratele deschisein "clubul" vostru
azi am niste emotii "cat casa" pentru ca in 2 ore am programare la medic si voi afla ce e bebicul meu: fetita sau baiat...asta in cazul in care sta corespunzator si o sa ne arate.
eu mi-as dori mai mult baietel, iar sotul fetita, desi daca stau bine sa ma gandesc vreau orice.......numai sanatos sa fie
va pupic pe toate si astept sfaturile voastre cat mai multe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by mamiFlori

E interesant ce am aflat de placenta anterior/posterior asezata. Si la mine e anterior pozitionata ... Cu alte cuvinte tati o sa-si mai puna ceva timp pofta in cui pana sa "converseze" cu bebe. Cand eram gravida cu Lali, tati ciocanea in burtica si ciocanea si bebe tot acolo. Apoi ciocanea in alta parte si bebe se misca si ciocanea si ea dincolo... Abia asteapta tati sa il simta!, dragul de el...
Va pup!
Florina

MamiFlori ajuta-ma cu o lamurire: de ce nu mai "converseaza' tati cu bebele? Asa a zis nenea doctorul sau te temi tu?

Cata + puiutul din burtik :)
17+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput