Aspirante optimiste - 198

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna dragelor !
Am incecat si eu noul test barza la casetuta ( nu mai facusem de mult si stiam ca nu e la casetuta )dar dimineata, sunt Toma necredinciosul,nu l-am facut seara si a iesit negativ, insa CM intarzie sa apara si a intarziat cam mult...asa ca ma gandesc sa ma duc la dr.
O zii buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mica si eu te sfatuiesc sa mergi la dr. Aseara am facut si eu tot Barza si mi-a iesit negativ. La mine inca n-a intarziat CM asa ca mai mult ca sigur nu sunt gravi... Dar am auzit ca nu ar fi foarte bun testul Barza si ca de multe ori a dat gres... Asa ca fugutza la doctor!
Iti tinem pumnii!!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor,eu sunt in z37 si nimik,nici urma de musafiri si nici simptome de nici un fel.test am facut acum 3 -4 zile,si era negativ,dar acum stau si ma gandesc pe testul ala scria diagnostic for in vitro,cam asa ceva.credeti ca e prost testul?eu nu sunt in tara. si asta l-am luat de la farmacie,avea 2 feluri din asta si femina,dar de femina am auzit ca e prost,si culmea femina era si dublu la pret.voi ce credeti?

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mica-mica, bibyrox si valicutza va tin pumnii stransi sa fie

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

mersi mult pt incurajari ,bubulina1,asa sa dea domnul.
si sa ne ajute pe toate sa avem si noi un.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Vali si eu sunt cam in aceeasi siuatie cu tine- Z40. Tu ai CM regulat? la cate zile?... eu sunt dereglata de la AC

pup u

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
Sper sa ma primiti si pe mine la aspirante obtimiste.
Si eu sunt in asteptare de de 4 ani. Stiu si va inteleg ce ganduri va incearca atunci cand de la luna la luna asteptam sa ni se indeplineasca visul. Sunt alaturi de voi si va tin pumnii la toate.
valicutza sper sa fie cu ochisori. Mult noroc.
Fie ca luna asta a florilor sa fie cu cat mai multe pe acest forum.
Va .
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Multumesc mult bubulina1!
Sa dea Dumnezeu sa trecem toate pe lista 2
Biby ma gandesc sa incerc maine un Clear blue, parca asa se numea, am inteles ca este foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ayna sigur ca te primim!!! Sa te auda Dumnezeu!
Iti tinem pumnii si tie!

Bubulina multumim mult pentru incurajare! Dar eu deja cred ca astept luna viitoare...

Mica da.. si eu am auzit ca este bun dar putin mai scumput. Hai ca te asteptam cu vestea cea mare!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

marinar:eu nu am luat niciodata AC,acum eu stiu de ce nu imi vine sau nu am simptome.eu am CM destul de regulat,cu 2-3 zile inatrziere doar cand luam antibiotice.dar luna asta nu am luat nimik.si oricum eu inainte de CM aveam simptome cu cel putin 5-6 zile inainte,ma dureau sanii rau,eram super nervoasa,imi ieseau nitei cosi...si acum nimik.chiar ma simt f bine.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput