Aspirante optimiste - 198

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Neata fetelor
Carmen_Marieta schimba si poate o sa ai noroc sa ramai repede
valicutza si marina ma rog pentru voi sa fie cu
Ioana curaj ne rugam pentru tine,sa ne dai de veste cat mai repede.

iepumic sanatate multa si distractie placuta.

la toate fetele si putere de a merge mai departe.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetelor!

Eu mi-am facut azi dimineata testul... si tot.. NEGATIV! Dar sunt hotarata: luna asta prestez la greu!

Vali eu zic sa te duci si la alt dr sau fa domnule odata testul ala de sange. Tinem pumnii la fata!

Iepumic sanatate multa! Ai grija de tine!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,ziua 39 si nimik.nici un simptom de rushi.doamne ajuta.
bybirox:dar tu ai vreun simptom de rushii?tu ai luat AC si de aia ai o dereglare?sau nu stii nici tu?
sa stiti ca si o vroiam ieri test de sange dar fraierul asta de doctor a zis sa fac intai testul ala de urina,care oricum era facut dupa amiaza.ce sa-i faci?asa e in tari arabe....
oricum ,azi m-am trezit bine dispusa si nu ma mai gandesc la nimik,
ce o fi o fi...
pupici pt toate.
mica-mica:poate totusi te hotarasti sa mai faci un test

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Neata si de la mine... fetelor eu am facut HSG pe 17 aprile... de vreo saptamana am niste dureri de trompe sau ovare nici eu nu stiu ce o fi, am niste greturi de mama-mama si nici nu ma gandesc sa sper ca as fi , asteptam rushiiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Vali simptome de CM am avut acum cateva zile de ma duceam din 5 in 5 minute sa verific. Acum in afara de faptul ca ma dor sanii si dorm foarte mult nu am nici un simptom. Dar deja am 3 teste la activ si toate negative. Sunt sigura ca e vreo dereglare... sau poate o raceala.. Nu am luat AC! Tu ai facut vreun test dimineata???

Carmen mai fa si tu un test!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

'Neata la optimiste,

Carmen_Marieta, poate nu mai vin rusii, de ce-i astepti? Bafta multa

Valicutza decat sa mai dai banii pe teste de urina, fa un test de sange asa cum spun si fetele. Haide curaj, tinem pumnii.

iepumic, sanatate multa

Roxygeo, bine ai venit

Biby, spor la prestatluna asta

Va pup pe toatesi mi-e dor de toate fetele mai vechi de aici, unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Carmen_Marieta sper sa faci tu primul pas sa fii si ne tragi si pe noi dupa tine.
bibyrox sa dea domnul sa fie cu

Va pup Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

da mai fetelor,asa o sa fac.dak nu am nici o veste pana marti cand sunt libera ma duc la spital si le cer sa imi fac test la sange.sa aflu odata ce e cu mine.nu?ca asteptarea asta ma omoara.doamne ajuta si sa scap de rushi.tineti-mi pumnii.pupici.
bybirox:toate testele ,adik 3 la numar pe toate le-am facut dupa-amiaza.si v-am scris atunci ca pe testele alea scria diagnostic in vitro,parca,asa ceva.si la spital mi-au facut gravindex,parca.
ciudat.sunt foarte confuza.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mcrissa - eu am numarat...din pacate prea putin am avut de numarat - azi dimineata au venit rusii . Exact cum a spus doctorita (intre 2 si 5 zile de la utrogestan) adica la mine fix in a 3-a zi. Asta e mergem mai departe, monitorizam ovulaita, luam concediu sa ne iuvbim la vara vom vedea! Mergem inainte!

Tu cum stai - eu numar pentru tine in continuare - la tine azi ziua 2 nu?

Iepumic multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor sincera sa fiu nici nu vreau sa ma gandesc c asa fi, chiar voiam sa scapam cu nunta, ca la cat sunt de stresata, dar daca apare dau de baut ... ramane sa vedem..
Multa sanatate tuturor....

Mergi la inceput