Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mishulina sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos, sa fiti fericiti si cat mai curand sa aveti un bebe!

Fetelor ieri m-am simtit tare bine, in ciuda faptului ca eram nedormita, super obosita si dupa o zi nu tocmai buna!
In primul rand am cunoscut niste fete frumoase si fizic si sufleteste si o galusca de fetita dulce de-ti venea s-o mananci!

Madana e o frumoasa si foarte tanara mi s-a parut (am si intrebat-o cati ani are), pare un copil fericit cu un bebe in burtica.

Mishulina e o dulce, cu niste ochi melancolici si un zambet misterios, foarte delicata si finutza!

Felicia e migniona, delicata si fragila ca o floare, de o feminitate si sensibilitate aparte, putin mai introvertita mi s-a parut.

Mirona pare la fel de zapacita ca mine, are niste ochi de un albastru de invidiat, ca sa nu mai vorbim de burtica! Ce mai, e o gravidutza frumoasa si plina de dinamism! A... si are un sot tare bland.

A mai fost mamica galushtei, o prietena de-a Mironei o tipa super si ea, comunicativa si volubila.

Fetelor... aseara m-am vopsit la par, am dormit si bine si mult, m-am si machiat azi.... nu ne intalnim din nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura multumesc de urari si pentru aprecieri (ma faci sa ).Si tu mi-ai facut o impresie foarte puternica si in ciuda fragilitatii aparente esti si tu o luptatoare si o fire puternica (iti spun eu,ca am trecut prin multe,maica si stiu ce zic! )

quote:
Originally posted by lachione
Fetelor... aseara m-am vopsit la par, am dormit si bine si mult, m-am si machiat azi.... nu ne intalnim din nou?

Cat despre efectele intalnirii...ai dreptate,au fost foarte benefice: si eu am dormit..tun!(ceea ce nu prea mi se intampla).Ma bucur ca te-ai facut "bella" si da,ai dreptate: trebuie sa ne intalnim din nou!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai fetelor, am vazut pozicile. Super dragute sunteti toate!
Mishulina, daca as putea pleca mai devreme de la servici ar fi super, dar eu inainte de 6 plec doar daca am programare la medic...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

draga Corina (chiar m-ai pus in dificultate cand te-ai prezentat cu Corina, mi-am dat seama pana la urma ca Mishulina trebuie sa fi) sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti si sanatosi iar bb o sa vina cu sigurantza.

Lachi eu as propune un program zilnic de intalnire, pentru ca si eu m-am simtit bine si cand am ajuns acasa am mancat si m-am culcat. Si am dormit asa binee. Te-ai facut frumoasa, zici? Erai si ieri, eu asa te-am vazut .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madana

Ingerash dragalash data viitoare cand va fi o intalnire vom fi cu sigurantza doua burticoase fericite.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Bravo, Madano!!!
Pai de-aia am beut noi dupe voi????
Data viitoare vom fi cel putin 5 gravidutze la intalnire: tu, Ingerash, eu, felicia, Mishulina!!!

Adica mi-a adus Miro pui de testoasa, am luat si paharele cu care am beut acasa...ca sa fiti doar 2 gravi? Nu, vom fi toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetele sunt super pozicile....vad ca LACHI si ANA MARIA au fost centrul atentiei....imi pare rau ca eu sunt departe dar am fost alaturi de voi cu sufletelul meu...sunteti niste scumpici si frumusici toate!.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Mai aveati putin si ajungeati pe pagina a 2-a!

Vin si eu cu o problema "de specialitate": fetelor ce o fi cu mine ca mi se tot scurteaza ciclul asta... de la 28 de zile fix, ani de zile, in ultimele luni a venit la 27 de zile, luna trecuta la 26 de zile iar azi ziua 22! m-am trezit deja cu o pata maro deschis pe lenjeria mea alba!
Luna asta am programare la doctor dar abia pe 22.... nu stiu ceva nu-i in regula pe acolo prin burtica!

Mergi la inceput

Fetelor... de ce shomatzi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura,am patit si eu chestia asta anul trecut: mi s-a scurtat ciclul la 24 de zile timp de cateva luni si chiar 14 zile la un moment dat,de m-am si speriat! Nici eu nu am primit o explicatie multumitoare dar am asociat "fenomenul" cu doua posibile cauze: una din ele e stresul "extraordinar" care,spre deosebire de ala "ordinar" acumulat in timp si trait zi de zi e mai puternic si de alta natura (gen stres chirurgical,interventie majora,investigatie mai traumatizanta sau dureroasa,suparare mare gen shoc etc) ; iar cealalta cauza ar putea fi scurtarea fazei luteale (sau in unele cazuri -ciclu anovulatoriu,cum a fost ala al meu de 14 zile ).Eu stiu ca atata timp cat nu scade sub 21 de zile e inca ok (asta zic cartile) dar cat de ok poti fi cand vezi ca se intampla ceva cu tine? Cum stai cu progesteronul? O fi scazut in ultima vreme?
Tare as vrea si eu o explicatie la asta,poate primesti tu una mai competenta pe 22,chiar daca mai e mult pana atunci...

A! pata aia...nu ar putea fi si de la altceva? Alte semne mai ai?

Ina

Mergi la inceput

Multumesc Mishulina pentru raspuns!
Vedeti fetelor cum "sare" Mishu sa salveze onoarea? Voi ce puneti la cale? Ori sunteti cu toatele la vreo intalnire secreta?

Mishule, aia neagra nu e mama lui Lachi. Cel cu alb si negru e fratele lui lachi, iar aia neagra e mama lui si l-a facut cu tatal lui lachi. Oare oi fi inteles ceva din modul meu "elevat" de a ma exprima? mai pe scurt lachi si ala mare negru cu alb sunt frati de tata.

Mergi la inceput