Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicia sa ma ierti mama..ete ca tocmai pe tine te uitai..pai dehhh mama daca esti asa frumoasa..ma topii toata si uitai sa mai scriu
meluleee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mishulina, LA MULTI ANI! pentru sotul tau. Multa sanatate si sa devina tatic cat mai curand!
Lachi, nu te mai recunosc in pozele postate de Mishu!
Pe 21 Mai plec la Chisinau, ce zici ne vedem "intre trenuri"? Daca o sa poata Mishu, o sa vina si ea! Ei, ce ziceti fetelor, mai puneti de-o intalnire?

Mergi la inceput

motzule si drum bun!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,buna dimineatza,va pup dulce pe toate si sa aveti o zi buna;ne auzim deseara

Ps.uite,cu pupicii mei sa incepeti ziua bine

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza dragelor!
Ce mai faceti azi?
Liana te ,sigur ca am baut si pentru tine o dusca din pahare,am baut tot,pana la fund! Aseara sarbatoritul a fost foarte...romantic asa ca cine stie? poate si-a facut luna asta un cadou pe cinste .
Lachi cum mai esti azi? Cum e:alba sau neagra? Stiu din exp cat de stresante pot zi zilele astea "de tranzitie"
Felicia ma bucur ca te "vad" din nou,mult succes cu noul job! Cred ca iti va fi greu deocamdata cu cele 2 joburi in paralel dar sunt sigura ca va fi bine...Te mai asteptam cand poti sa vorbesti cu noi!
Melule o zi buna si tie!
Megbeng ce-i cu tine,de ce ne parasesti? Nu ca n-as intelege prin ce treci ca si eu simt din cand in cand nevoia de a lua o pauza,iar ultima (de vreo 3 luni) mi-a prins chiar bine...Dar ne vei lipsi pe aici...Si da,sper si eu sa nu ne mai gasesti pe aici ,sa ne "mutam" cat de curand...Ai grija de tine si mai vorbim pe mess,ok?
Motzule multumesc pentru urari! Daca ai timp cand vi in Buc sa ne intalnim ,eu una abia astept ca nu ne-am mai vazut de...un an! Da-mi de veste cand ajungi,sper sa ne putem vedea!

Ina

Mergi la inceput

'neatza!!!!!
Mishuleeeee
meluleee servici usor!!!
fug acu ca am treaba!!!!
ne auzim mai tarziu...
dehhh acu anuntai sa nu mai ziceti ca fug cu "sorcova"
azi sunt intreaga la minte ca am treburi importante!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

ysa26 draga luarea temperaturii nu este monitorizare. Insista sa-ti faca monitorizare cu ecografie intravaginala, cat de des posibil, nu e de gluma.

Fetelor recunosc ca ma simt f rau. Aproape ca nu pot sa mananc nimic, am o stare de greata permanenta (numai cand am fost in parc cu voi m-a mai lasat), orice miros mi se pare un chin. Ma simt destul de slabita si aseara m-am cantarit si m-am speriat, am slabit 4 kg. in 2 saptamani. Abia astept sa ma duc maine la dr., poate imi da ceva care sa-mi faca pofta de mancare.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi o pata mica zici in Z22? Poate e cu ochisori. Ce bine ar fi. Eu tin pumnii stranshiiiiii.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Madana iti multumesc mult pt sfat. Sper ca doctorul sa-ti dea ceva sa te simti mai bine. De aici de Valcea iti trimit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Madana,imi pare rau ca nu te simti prea bine si ca ai slabit,incearca sa te odihnesti mai mult si sa te hidratezi corespunzator pana ajungi la dr! Si eu cred ca-ti va da ceva vitamine si suplimente prenatale. Iti tin pumnii si sa vi cu vesti bune,ai grija de tine!

Olteanco ,azi esti absenta motivat daca ai treaba! Las' ca mai intri tu cand poti si pe la noi,ok?

Ina

Mergi la inceput