IN BANAT LA NOI ACASA (6)
Raspunsuri - Pagina 3
angy11 spune:
Miel avem, active suntem,Ingerash s-a intors,Dia la fel,pot sa plec la scoala,va mai scriu dupa ce ma intorc,dupa masa.
Pussy!
impreuna spune:
hai sa va zic si eu buna dimineata, ca trec sa salut pe toata lumea:) Va ofer si cate o , aveti grija sa nu se raceasca:)
dia si te astept daca ai drum pe aici :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
dia_codat spune:
Buna dimineata
Azi sunt cea mai harnica din casa asta. Toata lumea doarme in afara de mine.
Azi ma astepata o zi cu multe lucruri de rezolvat asa ca va mai citesc pe seara.
Dia
Printesele lu mama
TORIA spune:
Buna dimineata,mai vrea cineva cafa ? ca eu deja sint la a doua.
Va multumesc pentru incurajarile voastre mama fete frumoase.
Aici azi e soare parca si eu ma simt mai bine cand vad cerul asa albastru si frumos,ieri am fost sa culeg urzici si azi vreau sa le fac asa ca pe spanac cu ou ochi.
De 1 Mai am stat acasa ca a fost cam rece pe aici,am facut un gratarel in terasa si am lenevit ca de obicei.
Merg cu Jan la dr pentru control si un pic prin oras sa vad ce mai e de cumparat.
O zi buna va doresc la toate sa aveti spor in tot ce faceti(sper sa imi vina si mie ca am multe de calcat) dar mai trebuie sa imi vina si cheful.
Nu va iau pe rand eu va pe toate la si poate mai revin daca nu se lipeste calcatorul de mana mea.
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
azi imi merge mai bine. Ieri a fost o zi de pomina. M-am trezit nasol, dupa o noapte in care nu prea am dormit, la lucru nebunie curata si nervi, nu intru in detaliu, apoi vin acasa, in garaj dau cu capul de un zid (asta ca in filmele cu prosti), ca am crezut ca am un ditamai cucui in frunte, dar spre binele meu, nu e decit o zgarietura. Fac mancare apoi vreau iar sa plec mi se strica farul halogen la masina, umblu sa cumpar becul si ma pendul o ora prin oras pina gasesc. Ma apuca apoi o durere de cap, iar ieri daca as fi avut un smile care urla, l-as fi postat.
Noroc cu sotul, ca a incercat si a reusit intr-un final sa ma faca sa zambesc, ca eu parca am avut toata ziua ].
Azi in schimb a iesit soarele de dimineata, am baut cafeaua, am intrat pe la voi, la lucru sau calmat lucrurile si tot e ok. Cind am venit de la lucru am papat si m-am dus in sezlong pe balcon si am liniste. Ati avut dreptate, ca si azi e o zi.
Vio, m-am amuzat cind am citit postarea ta, intradevar aia sint mai rai, dar nici cu rusii nu imi e rusine, ca si aia se comporta asa.
Angy, super formatiile de percutii, daca vrei si un neamt ti-l imprumut pe sotul, da nu mult, ca i-as duce lipsa. Tin pumnii sa se rezolve cu juriul. Cum a fost azi pregatirea la gradi. Sa nu faci sa nu pui poze cu Angy cind danseaza. Ai copii f talentati, da la asa mama nu ma mir.
Ingerash, ma bucur ca ai rezolvat cu computerul, ti-am dus lipsa. Cum stai cu invatatul? Bine ca ai predat lucrarea, ai scapat de o grija.
Toria, sincer ma bucur ca esti bine si cu moralul ridicat, data viitoare cind e vreme proasta mergi la solariu sa ieí soare de acolo, sa nu mai fii suparici. Spor la calcat daca nu te asteptam la scris.
Flavia, ai dreptate ca sint o fire vesela si mai ales optimista, dar ieri a fost de groaza. Bine ca te-ai distrat la munte. Si chiar daca or fost coclauri, principalul ca ati avut vreme faina si timp placut. In Germania se sarbatoreste 1 Mai, e zi libera.
Dia, ma bucur ca ati ajuns bine, chiar daca vremea a fost urata. Spilenplatz=Spielplatz, asta ca fapt divers si nu ca observatie.
Deya, ai rezolvat cu profa ta? Si tu sa ai grija de tine.
la toate si va doresc o seara placuta.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Himmelsduft spune:
Ingerash, poate vin si eu pe la voi adolescentii, ca doar sint tanara si mumuoasa....
Somn usor fetelor, eu merg acum la nani, revin maine.
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
angy11 spune:
Fetelor,eu ma duc la culcare ca am avut zi grea,nu reusesc sa ma adun,am scris tone la muzicieni si am stesr,maine o fi mai bine.
Va pup!
impreuna spune:
Somn usor fetelor, ca am si eu un "chef" de zile mari...
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
Ceau fetele :) ce bine e sa fiu iar aici eu azi am predat atestatul si dupa ce am venit acasa de la scoala am dormit vreo 5 ore ca eram pur si simplu terminata
Him, hai la adolescente ;)
Toria, spor la calcat
restul fetelor, spor la ce activitati aveti,eu mai bantui un pic pe forum ca mi-a fost dor de el si de voi
Sa aveti o zi buna maine ;)
dia_codat spune:
Hello,
O ultima postare inainte de a ma aseza la TV. Tocmai am citit pe la frantuzoaice ca fetita uneia de pe forum va fi la TV acum la o emisiune.Asa ca ma duc sa ma uit si eu.
Himmelsduft eu de 3 zile de cind am venit cred ca mi-am facut vreo 4 cucuie! M-am pus sa scot toate hainele din dulapuri sa le mut pe cele de vara mai la indemina si tot lasam dulapurile de sus deschise , cind mai treceam cu cite o haina imi dadeam cu capul in coltul dulapului. Acum cind ma piaptan trec de fiecare data prin citeva locuri dureroase
ingerash cum a fost la atestat?
Toria ce cumparaturi frumoase sau gustoase ai facut?
Dia
Printesele lu mama