noi sagetatoarele
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
salutare fetelor!!! eu sunt mai noua p'aci, de fapt nu stiu ce caut eu pe un forum unde majoritatea au copii...:) eu inca nu am.... dar va urma...:)
eu sunt nascuta pe 12.12.1977, deci tot SAGETATOARE!!!!!!!! si sunt mandra de zodia mea....:)
va pup!
andreea
andreea
Ana-Maria21 spune:
Mormelvio m-am uitat si eu pe pozele voastre si mamaaaaa ...ce masina aveti...pai va cred si eu ca a-ti mers confortabil atata drum....si draga de Delly ce bine cred ca sa simtit si ea.Imi plac pozele tale.Noi sagetatorii cred ca suntem iubitori de animale.Eu una cand o sa fiu la casa mea o sa am alt caniche ca Snoopy e al soramii si o sa i-au o fata ca sa faca si baiatul meu puisori ca are 4 ani si nu a facut niciodata.Sper doar sa mai poata face pui pe la 9-10 ani....pana o sa fiu eu pe picioarele mele........
loredanap spune:
mihaela ,draguta mea,catalin s-a urcat in tren la bucuresti si a coborat la budapesta.nu a dormit decat o noapte acolo dupa concert si apoi direct acasa.
carolada spune:
saliu
roxaniceacampingul e al nostru(mai bine zis e inchiriat de noi,ca daca era al nostru nu mai munceam)mersi de aprecieri.daca vrei mai multe detalii cred ca e mai bine sa vorbim pe privat,nu(e off topic)?
[b]mormelvio[/b tu unde stai(in carei?)?ącu am citit mai bine mesajele si am vazut ca ai probleme cu tiroida ,si eu am probleme nu grave dar oricum.
m am culcaT la 12 aseara si acu de dimineata inca dorm pe picioare,nu ma pot concentra la scris
o zi buna va urez
www.camping-kasern-salzburg.com
mormelvio spune:
loredanap: stiam mama, am vrut numai sa te sacai un pic.......dar concluzia ramane aceeasi: voi cand ajungeti prin zona??
carolada: acum stam inca in Carei dar se prefigureaza ca in viitorul apropiat sa ne mutam in Satu Mare. Oricum, distanta pana in Austria nu e mare..ca doar suntem chiar langa granita...si ma gandeam ca un week-end prelungit ar fi interesant de venit pe la voi prin strainataturi...mai ales ca eu nu am ajuns prin zona voastra...m-am oprit numai la Budapesta...si inapoi acasa...
Cat despre tiroida...am descoperit destul de recent ca am probleme, nu f mari dar suficiente cat sa-mi ingreuneze accesul la o sarcina...
Ana-Maria21: multumesc de aprecieri pt poze. Intr-adevar masina e superba...si ne-am chinuit f f tare ca sa o putem lua...dar merita efortul!
eladea2005: bine ai venit la noi in gasca! si stai linistita ca suntem o gramada cele fara copii dar cu dorinta de a avea in curand unul!!!
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
carolada spune:
mormelvioaha,acu m am dumirit cu aproapele.sa stii ca ai facut o alegere buna cu masina(vw)ca si barbat miu foloseste numai vw,zice ca i masina buna si aici nu i ca alte masini sa i scada mult valoarea.
eladeastai linistita ca nici eu nu am copii(decat pe sotu meu)asa ca nu esti singura fara pe forum
seara buna
roxanicea spune:
buna seara sagetzilor!
ada, multumesc mult pt lamuririle cu kampingul. tare as vrea sa facem cumva sa ajungem pe acolo. noi in concediu vom pleca intr-o insula greceasca dar ma gandeam ca mai prin septembrie as trage o fuga cateva zile la salzburg in frumusetzea aceea de oras si de zona dinprejur.
fug la somn acum si mai vorbim despre asta.
pupici tuturor !!!!!!!!!!!!!!
roxi foto
mormelvio spune:
eu azi sunt tare suparata....mama celei mai bune prietene a mea...a murit....
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
carolada spune:
mormelviocondoleante pt.mama prietena tale,trebuie sa i fie tare greu si tie la fel s o consolezi