verificare nume firma

verificare nume firma | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

de ex dc vreau sa aleg numele pt o viitoare firma am unde sa verific dc acest nume a fost deja luat sau nu? (ma refer pe net, nu sa ma duc al registrul comertului);

Merci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ai putea incerca www.listafirme.ro

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu exista o baza oficiala a firmelor sau a denumirilor de firme deja rezervate(3 luni e valabila rezervarea unei denumiri de firma), una la care poti avea acces. Ai putea incerca si pe www.mfinante.ro.la sectiunea informatii contribuabili, persoane juridice.
Oricum cand vei face rezervarea trebuie sa treci 3 variante de denumiri. Regula e ca intre firmele deja existente trebuie sa existe o diferenta de 3 caractere.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Din cate stiu, la Registrul Comertului poti sa te duci sa rezervi numele firmei si contra unei taxe i-ti spun daca se poate numele ala sau este dat.

Mergi la inceput

Corect, 45 RON e taxa daca prima ta alegere este libera, daca nu se mai adauga vreo 10 RON pentru a doua si inca pe atat pt a treia.NUmai ca Porumbita spunea ca fara sa se deplaseze la Reg.Com..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

http://recom.onrc.ro/

Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand am ales numele firmei am mers personal la Registrul Comertului. Acolo am descoperit ca numele care il vroiam era luat (retinut) si am luat un altul. Nici in ziua de azi nu apare firma cu numele care l-am vrut noi in toata Romania (si deja e de 2 ani). E posibil asa ceva?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Da, e posibil ca atunci cand ai vrut sa rezervi era deja rezervat. Rezervarea e valabila 2 luni si probabil se incadra in acest termen. Dupa 2 luni daca persoana respectiva nu a depus actele de inregistrare a firmei sau nu a reinoit rezervarea o pierde. Din acea cauza poate nu gasesti acum ca acea denumire e folosita de o societate.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput