Impreuna, Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
deci ne vedem azi la 18,45 la Florarie pe Ghe. Lazar., iar celelalte veniti direct la Anda.
Eu sunt cu gatul in pioneze, am baut un pepsi f. rece, nu am viroza, stati linistite, ca altfel nu veneam...
Doar ca nu pot inghiti nimic, si ma doare de numa, dar trece si asta...
La 15 am programare cu Ines la orl la Ienciu, sa o vada de ce e asa ragusita mereu!
O zi buna va doresc...si ne vedem dupa masa...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Ciao, fetele! De ieri tot incerc sa intru sa va salut dar sunt intr/un adevarat vartej asa ca....
Partea super e ca am trecut si de proba a doua. In 23 sut ultimele, teorie, practica si interviu.Tineti/mi pumnii ca si pana acum, de mult nu mi/am mai dorit ceva asa de mult. Oscilez intre bucurie si muuulta teama. Parca niciodata inaintea unui moment decisiv nu am fost asa agitata. Vorbesc serios, si cand am plecat la Maternitate eram mai calma. Am de tocit 11 carti, asta cu teoria e mai nasoala ca sunt termeni rar folositi sau chestii pe care le stiu practic foarte bine dar in teorie suna extrem de complicat. Nu stiu ce sa zic, imi doresc asa mult sa reusesc, ar fi pentru noi ceva extraordinar, as putea sa renunt la munca asta de mai multe planuri, as face ceva ce imi place intr/un mediu super profesionist, m/as linisti si eu ca in ultima vreme chiar am avut impresia ca sunt in prag de depresie. Asa ca, pumnii stransi!!!
Ca toata tevatura sa fie si mai nebuna, ieri s/au dat salariile la Nova si ne confruntam cu plecari in masa. Demult nu s/a mai trecut prin asemenea momente naspa. Oamenii au luat foarte putin in conditiile in care pretentiile sunt extrem de mari si pur si simplu au clacat. Doua fete pleaca in concediu, cel mai bun cameraman pleaca de tot, pe un al doilea abia l/am convins sa ramana dar si/a luat cateva zile libere... ce mai, e o debandada. Si eu sunt nemultumita dar ma concentrez pe examen... Ce sa va mai spun ca v/am innebunit de cap deja... Traiesc cu impresia ca nu am timp suficient de invatat, ma tot framant, oricum miza e FOARTE MARE. Nu vin asta seara dar sa va ganditi la mine
Pupici
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
salutare fetelor!
danitin:
tinem pumnii! (n-am gasit la smilies nimic cu pumni (decit batai) asa ca am pus galerie!!!!!
sunt sigura ca vei reusi, mai ales ca iti doresti asa de mult! spor la toceala!! las' ca se termina si asta si atunci cineva va fi cea mai fericita??? mamica de spiridus!!!!puszi!!
gashca, eu nu pot sa vin deseara. bogdan n-a venit, nici nu s-a pus pe tren asa ca nu are cum sa ajunga aici pina la ora Z . poate altadata... va doresc distractie placuta, sa faceti multe poze, sa vedem si noi, cele care chiulim, ce-ati facut voi acolo
inca o data, la multi ani, anda!
gabi, odihnesc burtikul in limita posibilitatilor. o am si eu deja mare, si inca de acum creste si mai mult. cred ca imi va trebui o macara care sa ma duca la maternitate. vreau sa te intreb ceva: cum l-a primit eva pe bb mic acasa? ca eu tot aud tot felul si mi-e cam groaza. voi cum ati facut?
doris, meritzi o bataitza mare la funduletz. pepsi rece iti trebe tie, vai, vai!!!! ca tot te duci la orl-ist, nu?
felicia, sa ne spui unde ai bagat-o la apa pe printesa, sa stim ce urmeaza si la noi, ca tare imi vine...
silvana, spor la treaba!!!!!! poate mai iei o pauza...
ana, pe unde esti? acum te recuperezi dupa drum???
pupici la cioco cu piper, ca tare nu vrea sa dea pe aici
thessa, te-ai ascuns?
va las, dar numai deocamdata, revin!
in gashca!
25+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
Mey gagix.....azi ne vedem?????????Intreb si io......
Doris,am sa vin,ca am vorbit cu al meu ca bradul si e dispus sa ramana cu puradeii...Ai grija cu gatul si baga un Strepsils in bot,sa iti revii,ca pe urma n-o sa te auzim cand vrei sa spui ceva,de raguseala....
Anda,multam'!N-am disparut,inca....hehehehehehe....ne vedem...
Adrian,am intrat si eu pe linkul pus de tine....Uite cat apreciaza lumea Timisoara asta,vezi?Unii vin de la Iasi aici,altii de la Constanta....Te minunezi ,nu alta!Din pacate eu nu am cum s-o ajut pe fata aceea...Exista doua pretenute de-ale noastre aici,Alexa si Irina,care lucreaza in cadrul Alcatel,poate ele vor vedea postarea ta si vor da o mana de ajutor!Numai bine!
Felicia,ma bucur ca te voi vedea diseara(sper sa nu ma laud degeaba si sa ajung...ca altfel o iau in freza de la gagicile astea)...
Silvana,ia o pauzare!Iar organizezi chefuri la munca>?
No ,hai ca va pup si mai vorbim,bine!?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Dana si Katik....am postat impreuna...
Dana,BAFTA MAXIMA!Ai vaz't ca am halit un rahat?Pai daca ai trecut cu bine de prima parte...a doua parte e floare la ureche...Mobilizarea,ca io abia astept sa beau o bere de la tine ca ai luat cu brio examenul....Asa ca lasa smiorcaiala ca mie mi-e sete si pune-te pe invatat...Tin pumnii!
Katik,draga....am revenit,dupa cum vezi...s cu speranta in suflet...Parca incepe sa apara soarele si la mine pe alee...e abia la rasarit,s-a ivit o geana de lumina...Te pup !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
ana, io mi-s de acord cu berea de la danitin!!!! pina atunci mai cresc un picut si voi bea una cu alcool (aia fara alcool e pentru mine, nici un pic nu-mi place). iti spun io ca vei avea o vara numai cu soare, soare.
asa ca dana-danitin, da-i bice ca ai treaba, ca doar n-o sa ne lasi pe uscat
na, pupici!
25+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Va era dor de mine?
Mai intai felicitari Danitin si succes pt etapele urmatoare!!
Ana nu stiu exact ce batalie ai castigat , dar Doamne ajuta si tie si ma bucur ca esti din nou aceeasi Ana cu un moral de invidiat.
Sa va distrati bine la intalnire si sa beti si in cinstea absentelor.
Despre mine ce sa spun ( vorba cantecului)...o sa fiu o experta dupa cursul asta (hehe) , Romu Telecomu se poate baza pe mine ...
In rest...spre desosebire de reticenta de la inceput, Germania imi place , as locui aici sincer ...am vazut multe locuri minunate ,oameni faini , padurea si natura sunt ocrotite, nu prea e poluare ca la noi si praf. Week-endul asta se pare ca voi vedea si Munchen si Nurnberg iar sapt viitoare miercuri vin acasuca.
Asa ca pana sapt viitoare va urez toate cele bune si sa auzim de bine!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
anda spune:
irina, bafta si dixtractie pe-acolo. tine-ne la curent...
danitin, hai mama ca poti, da-i bataie.doamna, fa-i praf ...tinem pumnii.
katic, imi pare rau ca nu veniti, poate poate va faceti timp umpic;
daca nu, programam alta cit de curand...
restu gashtii...va iau de la florarie la 6.45....
silvana, hai pe la 7 sa ajung si eu cu trupa.
si ne vedem.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Doris-Alina spune:
Irinuca noastra draga....ce ma bucur ca ne-ai scris...
Ne e dor de tine, dar gandeste-te ca mai un pic si vii acasa...
Cred ca nu mai poti de dorul lui ioana, nu?
Mai facem noi o intalneala in Unirii la terase, cand vii...
Stai pe pace, ca trambitez eu alta intalnire cat de curand, ca doar vine vara...
Danitin, bravo...da-i nainte cu tupeu!
Ai sa vezi ca vei reusi...
In conditiile astea la Nova, e groaznic, sincer...
Ana, Pako, ne vedem, da???
Na fug, ca avem programare la Ienciu.
Silvana eu zic sa ajungi la Anda pe la 19,15, sa ne culeaga pe noi, mandrele de flori!
Pupici gagici!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Danitin, bafta in continuare! Am auzit un zvon ca a murit patronul de la Nova si se vinde compania ... e adevarat? Noi oricum tinem pumnii, tu esti cea mai cool!
Doris, stii ce mai este bun pentru gat? Hexoral.
Irina, sa stii ca ne e dor de tine! Si mie mi-a placut Germania si oamenii de acolo. Simt ca m-as putea usor acomoda acolo.
Darael, am intrat unde ai indicat tu. Dar daca tot ne mai citesti din cand in cand de ce nu vii sa mai si pove cu noi, din cand in cand?
anda, daca nu ajung la 6:45, va sun eu pe careva si gasesc drumu'.
POZE