Mamici casnice (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... iar sint singura prin zona...

Flavia, scorpionii nu sint veninosi, nu-s din aia mari, dar mie mi-e frica

Fetelor si aici e o vreme, de-tzi vine sa fugi... a fost soare toata ziua, dar numai zapada lipsea, asa-i de frig...

Gata, dispar sa casc ochii la tv, am de urmarit un film.
Noapte buna, sanatate la copii si somn usor

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

am ajuns si noi acasa ...uff ce bine-i!
fetele a fost destul de aiurea...in primu rand dimineata ...cu 1h si 1/2inainte de botez atrebuit sa refac lumanarea pt ca nu-mi placea cum iesise,apoi la biserica ilinca a facut un circera f suparata ca nu tinem pe ea in brate si plangea ...la un momendat am luat-o langa noi si a pocnit-o pe finita
petrecerea a fost la curte si a fost un frig...dar nu asta-i baiu...ci faptul ca am fost bucatareasa si ospatar(am facut aperitivele,gratarul si garnitura ,am servit si am debarasat)ajutata de bunica si matusa finutei....intimp ce toata lumea inclusiv mamica bb au dansat si au mancat....de trebuia sa se simta lumea bine...iar acu sunt franta.daca m-ati fi vazut cum eram imbracata intr-un deux-piece si ca adidasi..ca sa ma pot misca mai repede
la bb i-am cuparat un patut,carucior aparatoare pt patut inca un set de lenjerie pt patutsi f multe hainute...cred ca au fost super suficiente
acu am febra si cred ca ma vva prinde o gripa eu racesc greu dar bine...

oricum cel mai important e faptul ca am crestinat un suflet nevinovat...si am asa o liniste sufleteasca!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

andreea bine ca totul s-a terminat cu bine chiar daca ai avut mai mult decat rolul de nasica.iar cadourile au fost....multe frate pentru un botez.la noi nu se dau atatea.decat lumanarile,platit biserica,un rand dehainute si ceva de aur(cercei sau lantisor)
sa-ti traiasca finuta si sa ai grija de tine sa nu racesti.fa-ti un ceai cu miere si lamaie ca la mine functioneaza mereu.
la restul galeriei salutari si maine o zi insorita daca tot este liber!
v-am pupat,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noapte buna, fete!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

alincic, bine ai venit in clubul nostru!
Mesajele tale abia au aparut, intrucat esti membru nou, chiar daca tu le-ai scris de cateva ore bune. Cam asa se va intampla pana pe la mesajul cu nr. 10.
Da-mi voie sa-ti trimit un manunchi de floricele in semn de respect si admiratie pentru cei 3 copilasi, numai ca mai avem nevoie de ceva date de nastere (a ta si ale lor, intrucat daca ai zis ca iti place la noi, eu te-am si trecut pe listuta... )
Te asteptam cu mare drag sa ne mai scrii si sedere cat mai placuta la noi!

andreea, si pe tine te felicit pentru gestul minunat pe care tocmai l-ati facut tu si sotul tau. Bravo! Sa va traiasca finuta si sa aveti numai bucurii, iar Dumnezeu sa va rasplateasca! si ai grija sa nu te imbolnavesti, ca doar o ai pe Ilinca pentru care trebuie sa fii fresh.

Noapte buna!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Andereea binenteles ca nu conteaza partea materiala,important e sa crestinezi si sa nu uitam in viitor ca avem fini,asta a fost o conditie importanta la mine la nasii copiilor mei.Eu nu mi-am cunoscut niciodata nasi de botez si intotdeauna am tinut la acest aspect.

Adinellsanatate puiutului tau,stiu cum e ca si al meu e marait si-mi fac o gramada de ganduri.

Danelutza veninosi neveninosi si mie mi-ar fi frica.

In legatura cu intalnirea de pe partea mea oricand,sanatosi sa fim ca ne vom intalni,ca tare as vrea sa va cunosc ca sunteti cele mai

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am uitat sa urez bun venit noilor sosite
Andreea si din partea tizei tale felicitari pt nasit, nici nu ma gandesc cat de franta trebuie sa fii.... bravo si pup

Am pus in miez de noapte poze de la tara..... merge infect yahoo-ul meu... acum le incrc pe cele de la munte ca pe alea vroiam sa vi le arat de fapt...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

OSNA,spune-mi te rog ce fel de branza dulce ai folosit?...eu ma gandesc ca daca pun branza de vaci cu zahar are ceva?!...multumim de reteta!

Fetelor ce viteza la scris aveti,intr-o zi ,eram la pag 2 si apoi la 6

CAMI sanatate lui Robert...cum se mai simte?

ALINCIC bine ai venit!...mii de si din partea noastra si admiratie pt tine si pt cei 3 copilasi...cum te descurci cu ei,ca sunt destul de micutitoti?

fetelor,pe maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am folosit quark-dar poti folosi philadelfia fara griji,numai sa nu fie sarata.sau alta crema de branza(chiar si mai ieftina)dar nesarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Poze de la munte...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput