Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 5
pinquleasa spune:
Alina ,sanatate sotului si tin pumnii ptr operatie sa treceti cu bine peste...ramaneti sanatosi!!
nico
malla spune:
Ma ceva de speriat cu copilul asta al meu!!! Nu stiu ce sa ii mai fac!!! Acuma iar are CEVA! Nu stiu ce, dar cred ca ii lipseste o bataie buna, ca prea tot timpul trebe sa aiba el ceva!!! Asa ca fetelor am sa fiu mai ursuza zilele astea!!! Numai ce i-a trecut raceala aia pacatoasa...Imi vine sa ma urc pe pereti,...dar mi-e ca nu ma tin! Dar mai degraba ma imbat sa uit de toate asa vreo cateva zile, dar o betie de betie, ce mai coma alcoolica
O zi buna, fetelor!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
dana d spune:
Va multumim pentru urari si ne cerem iertare pentru absenta indelungata de la subiect.
In primul rand nu am destul timp pentru toate cate mi-as dori sa fac iar in al doilea rand nu sunt familiarizata cu colectivul de aici (ce exprimare de adunare UTC!) si asta tot din lipsa de timp.
Chiar daca sunt casnica parca sunt mai tare in criza de timp decat cele care au un job si un program mai organizat. Eu pierd o gramada de timp cu prostii, telenovele, jocul meu preferat (The Sims) si oricum sunt o "lasa-ma sa te las" adica bat pasul pe loc in tot ce fac. Am nevoie de un program, de o slujba, de plecat zilnic de acasa.. ca sa-mi schimb ritmul de viata.
Cred ca la toamna, dupa ce o duc pe Ilinca la gradinita, o sa ma apuc si eu de ceva folositor, ca destul am ars gazul.
In alta ordine de idei, am avut si o perioada mai agitata din cauza pregatirilor pentru Pasti, petreceri de Pasti, apoi pregatiri pt ziua lui Ilinca si apoi petreceri, ieri cu rude, azi cu copii.
Peste vreo doua ore si jumatate asteptam cativa copii in vizita, apoi sper ca de maine sa-mi reiau viata normala si plictisitoare (dar atat de placuta mie).
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
ange spune:
bonjour si de la mine.
noi nu am facut nimic deosebit.De 2 zile Robert este deranjat la stomac si face kk din 5 in 5 min.Am spalat la chiloti si la podele in 2 zile de am inebunit.Chiar nu stiu ce sa-i fac
Aici nu am "smecta" nu am furazolidon,nimic
Cred ca astazi merem la medic ca e naspa rau.Nu vomita si nu plange de burtica.Face numai kk intr-una...
Ce sa-i fac?Ce leacuri babesti stiti?
am vazut ca in Ro. se pastreaza "traditia" cu 1 mai.ce frumos!Nebunie curata pe litoral si la munte.Distractie la max.Moama si ce moda.Numai maieutzuri,buricei goi si ciorapi cu sandale
Frumoase rau romancutele dar parca putin cam exagerate.
Dar ce e frumos,e frumos!
ange spune:
dana_d,cu placere
daca treci mai des pe la noi ai sa vezi ca suntem tareee dragute si prietenoase.
si 2 cuvinte daca ne scrii din cand in cand ai sa vezi ca vei fi bagata in seama.te asteptam ca sa te convingi.
mihaela amalia spune:
Multumesc fetele pentru complimente aduse somoroasei mele...asa e cand o apuca somul acolo adoarme
LA MULTI ANI, TUDORA!!!
Cami multa sanatate !!!
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
pinquleasa spune:
ange ...orezul fiert ajuta la diaree...eu asta i-am dat lui alex cand a avut si a ajutat..
nico
pinquleasa spune:
atunci morcovel fiert si pasat ,piure de morcov ajuta si el,sau pesmete..si alex se saturase la un mom dat si-i dadeam pesmete sa-l rontaie....sau il mai amestecam cu o banana.
nico
alexa si mami spune:
nico, multumesc pt gindurile bune . felicitari pt maseluta!
cami, regim alimentar strict: mucilagiu de orez cu morcovi, brinza de casa, ceai de menta, banane, mere coapte, piept de pui fript, covrigei. fara lapte, sucuri si alte fructe. multa sanatate la robertelu!!!
alexa